Vauvan kasvu ja kehitys

Me pietää tumppuja öisin käsissä siks ku aamulla ne on ihan kylymät jos ei oo ollu tumppuja :sad001
 
täällä kans toinen käsi aina pullossa kiinni :D pari kertaa huitassu niin että pullo lentäny lattialle :D
 
Äidin vesipullo on kiinnostava myös,vie keskittymisen tissin syömisestä. :D
 
Meidän tyttö (nyt 3,5kk) on aina nukahtanut omaan sänkyyn iltaisin. Olen imettänyt, laulanut ja laittanut sänkyyn ja sitten ollaan käyty laittamassa tutin suuhun pari kertaa ja sitten hän on nukahtanut. Nykyään huutaa vain kun hänet laittaa sänkyyn ja hän ei nukahda jos häntä ei sylissä saa nukahtamaan. Sitten kun on nukahtanut sylissä niin nukkuu hyvin omassa sängyssä. Onko jollain muulla ollut samanlaista "takapakkia" ja löytyykö jotain neuvoja miten hänet saisi taas nukahtamaan omaan sänkyyn? Vai voiko vaan olla niin että hän haluaa läheisyyttä?
 
Sonjis täällä on kyllä useampikin kertonut että on ollut vastaavaa ja joillain on aiempi nukkumaanmeno auttanut kun ei vauva ole päässyt yliväsyneeksi.
 
Nauretaanko teillä jo ääneen? Sellaista hi hi hi naurua, ei hiii. Olipa vaikeasti selitetty :D
 
täällä on alkanut tulla hymyyn äänitehosteiksi he-hee tai rääkäisyjä, jospa se nauru kohta tulee :D
 
Meillä nauretaan niin, että samalla yskäistään :D Eli naurua ja siihen päälle yskäisy..
 
Meilläkin vauva välillä yskii kun ääni lähtee väärään suuntaan. :D

Onko teillä alettu vierastaa?Meillä on nyt ihan selkeää vierastusta,erityisen pahasti väsyneenä tai jos on juuri herännyt.Huuli menee mutrulle ja siitä tietää että kohta paniikkihuuto alkaa...Täytyy jouluna varoitella sukulaisia että eivät hyökkää hössöttämään ihan heti vauvan herätessä!
 
Meilläkin nauretaan ääneen todella paljon varsinkin silloin kun äiti pelleilee ja sitten tyttöä alkaa se naurattaa ja minua alkaa naurattaa kun toinen nauraa ja tyttöä naurattaa minun nauru, eli nauretaan toistemme naurulle :D meille ei hirveästi vierasta mutta ujostelee vähän, joku kun tulee höpöttämään tytölle niin painaa äkkiä päänsä alas ettei ole katsekontaktissa ja hymyilee siellä itsekseen ja muutenkin katsoo ujosti nyt vieraita alussa :)

Sent from my C6903 using Vau Foorumi mobile app
 
Ei vierasteta meillä. Voi kyllä olla et sellanen vaihe tuleekin pian, musta tuntuu..
 
Meillä on vierastus kans päässyt valloilleen. Jännittää vähän kuinka joulu menee, kun on ihmisiä ympärillä enemmän. Mutta eiköhän se mene ohi, kun vähän saa tutustua ihmisiin.
 
Jännä miten valikoivaa se vierastus on,joskus tulee heti itku ja joskus ei mitään.Varmaan riippuu vauvan väsymystilastakin ja ehkä jotkut kasvot sit vaan on tutumman oloisia.
 
meidän poika tykkää kovasti lääkäristä, heti tulee hymy naamalle :D vielä ei ole vierastusta ollut, tosin ei kyllä kauhean paljoa tilaisuuksia muita ihmisiä nähdäkään..
 
Takaisin
Top