Kiinnitysvuoto vai menkat?

Suose

Silmät suurina ihmettelijä
Heippa

Painiskelen otsikonmukaisen ongelman kanssa. Ehkäisy ollaan jätetty pois jo keväällä, nyt ollaan vähän "leikitty tulella", eli "ehkäisynä" käytössä keskeytetty ja välillä ei niin keskeytetty yhdyntä. Tämä siksi että kunnolla ollaan ajateltu alkaa yrittämään ensi vuoden puolella, mutta vaikka ns vahinko nyt jo tapahtuisi olisi sekin enemmän kuin tervetullut. Eli kierto on ollut mulla yleensä noin 31-35 pv, tänä aamuna kuitenkin (kp 27) ihan yllättäen holahti veristä vuotoa ihan kunnolla lakanoille. Ajattelin kuukautisten olevan reilusti etuajassa, mutta sitten vuoto loppui kuin seinään n. kuuden tunnin kuluttua alkamisesta.

Ovulaation ajankohdasta en ole ihan varma, kun on jo melkein kahden viikon ajan tullut melko säännöllisesti pistotuntemuksia vasemman munasarjan kohdalle.

Olisiko mahdollista että menkat alkaisi ihan puskista (yleensä ihan reilusti monta päivää menkkatuntemuksia, nyt ei oikeastaan) ja loppuisi tolla tavalla, vai voisiko kyseessä olla keskenmeno tai kiinnittymisvuoto? Vähän kummastuttaa, kun eikös kiinnittymisvuoto yleensä ole enemmänkin niukkaa ja rusehtavaa.
 
Kiinnittymisvuoto oli mun ekassa raskaudessa ruskehtavaa ja hyvin niukkaa, toisessa sitä ei tullut ollenkaan. Ja tosiaan se vuoto tuli ihan yllättäen, ja jäi siihen yhteen vuotokertaan.

Keskenmenoa en oo ite kokenut, mutta oon käsittänyt että siihen liittyy kovaa kipua ja veristä vuotoo.

Ja jos on kyse menkoista, niin kyllä ne niistä hyytymistä pitäis jotenkin erottaa. :)
 
Kiitos vastauksesta :) Hätiköin sitten eilen enkä malttanut olla tekemättä testiä, ja sainkin sitten vielä illalla testiin haaleanhaalean viivan. Nyt en uskalla vielä kumminkaan ajatella tuosta tuloksesta yhtään mitään, kun vuoto kumminkin sittenkin jatkui vielä illalla. Ja hyytymiäkin jonkin verran mukana. Olisiko se sitten se hyyyyvin varhainen keskenmeno. Tänään saapui kunnollinen pahoinvointikin kaveriksi, niin että mikään ruoka ei maistu ja idea yhtään mistään banaania raskaammasta ruuasta ällöttää.

Saas nyt nähdä kuvittelenko kaiken, varmuudeksi taidan vielä viikonloppuna testailla.:)
 
Odottele rauhassa ja seuraile oloasi. :) tietenkin helpommin sanottu kun tehty, mutta turha sitä on ainakaan stressata, kun ei se asiaa kuitenkaan auta.

Itsekin odottelisin muutaman päivän ennen toista testiä ja seuraisin sitä vuotoa. :)
 
Takaisin
Top