Rupattele itsellesi syyskuussa lahjakortti ihanaan alusasuliikkeeseen!

Miramaria

Tietävä tietäjä
Syksy on virallisesti saapunut!

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa syyskuu, kuin starttaamalla uusi kilpailu hienoilla palkinnoilla? :)

Syyskuussa arvomme foorumilla viiden eniten viestejä lähettäneen kesken lahjakortti Bellissimo.fi:n verkkokauppaan! Lisäksi kaikkien 200 viestiä lähettäneen kesken arvomme 30 euron lahjakortin Mammaksi.fi:n verkkokauppaan sekä VAUkirjan yllätyspaketin!

syyskuukisa.jpg


Bellissimo.fi tarjoaa asiakkailleen laadukkaan ja naisellisen valikoiman alusasuja. Kasvavasta valikoimasta löytyy rintaliivejä kaikenkokoisille naisille arkeen ja juhlaan! Bellissimolta löydät muunmuassa urheiluliivejä, imetys- ja äitiysliivejä sekä push up- että balconetteliivejä.

Käy tutustumassa Bellissimon upeaan tarjontaan täällä!


Näin osallistut arvontaan:

- Vau.fi:n foorumilla voivat keskustella vain rekisteröityneet käyttäjät. Jos et vielä ole foorumin jäsen, voit käydä rekisteröitymässä ensin osoitteessa http://www.vau.fi/liity.

- Tarkoitus on, että rupattelet missä tahansa keskusteluosiossa ja -ketjussa, mitään rupattelukilpailuketjua ei avata. Puhu siis siitä, mistä eniten haluat puhua, niiden kanssa, joiden kanssa mieluiten rupattelet!

- Muista, että mitä tahansa "meteliä" ei lasketa rupatteluksi: Viestien määrän lisäksi seuraamme siis myös sitä, että lähetetyissa viesteissä oikeasti sanotaan jotain - muutakin kuin vaikkapa "pöö".

- Seuraa omaa sijoitustasi päivittäin päivittyvästä Top 100 -listasta!

- Kun olemme löytäneet voittajan, otamme häneen yhteyttä sähköpostin kautta: Sinun ei tarvitse kertoa viestissäsi koko nimeäsi tai osoitettasi.

HUOM! Palkinnot lähetetään vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin!

Palkinnot sponsoroi Bellissimo.fi, Mammaksi.fi ja Vaukirja.

Syyskuun_kisan_logot.jpg


Rupatteluaikaa on koko syyskuun loppuun asti!
Nyt näppäimet sauhuamaan! :wink

Kuvat: Bellissimo.fi, Mammaksi.fi ja Vaukirja
 
Muokattu viimeksi:
Hei spiraali!

Arvontaa ei ole valitettavasti vielä suoritettu. Joudun pitämään teitä vielä jännityksessä, sillä olen sairaslomalla. :sad001 Suoritan arvonnan heti, kun palailen hommiin flunssan kourista!
 
Takaisin
Top