Heinäkuun voittajat ovat selvillä!

Miramaria

Tietävä tietäjä
Heinäkuun arvonnan voittajat ovat selvillä!

Pääpalkintona heinäkuun arvonnan voittajalle on Photoboxin sponsoroima ihana Luxus M Kuvakirja! Ihana palkintopaketti arvottiin viiden eniten rupatelleen kesken, ja viiden kärki olikin kova! Tällä kertaa arvonnan onnettarena toimi Virpi, kolmen lapsen äiti.

photobox_kirja_kollaasi.jpg


Ja Luxus-kuvakirjan voitti...ohhoh, myös viime kuun arvonnassa voittanut hymykuoppa! Kyllä nyt onni suosii! Onnea hymykuoppa! :)

Lisäksi jokaisen yli 200 viestiä kirjoittaneen kesken arvotiin 30 euron lahjakortti Mammaksi.fi-verkkokauppaan ja VAUkirjan yllätyskirjapaketti!

Lahjakortti Mammaksi.fi-verkkokauppaan lähtee åkelle ja VAUkirjan yllätyskirjapaketti Jomsuli_00:lle!

Onneksi olkoon kaikille voittajille! :gen014
Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti mahdollisimman pian! :)


hein%C3%A4kuun_kisan_logot-jpg.3116

Palkinnot sponsoroi Photobox, Mammaksi.fi ja Vaukirja.
 
Onnittelut voittajille! :)

Mä oon jo monena kuukautena ollut kärkiviisikossa, tai ainakin sen 200 viestiä kirjoittanut, mutta onnetar ei vaan suosi :sad001
 
Mietin tuossa aikasemmin noita voittajia, siis jos perätysten arpa onni suosi, että pitäiskö olla melkein semmonen sääntö ettei voi voittaa kahta kertaa perätysten, siis silloin kun arvotaan. Tätä siis pohdin ennen tämän päiväistä arvonnan tuloksia. Jotenkin hassua kun sitten omalle kohdalle napsahti toinen voitto..
Se on toki eri asia, miten oli alkuun nämä kisat, että eniten kirjoittaja voittaa. Ja ei ole epäreilua voittaa kahdesti tai useammine perätysten.
Kylläpä nyt kirjoitin sekavasti..

Kyllähän tuotakin voisi pohtia - on kuitenkin melko epätodennäköistä, että sama henkilö voittaisi monta kertaa peräkkäin. Nyt kävi aikamoinen tuuri! :wink
 
Takaisin
Top