Kiinteiden aloitus

Meillä on myös 2 hampia puskemassa samaan aikaan, vastakappaleet ylös ja alas :) Eli nyt on 8 hampia suussa.

Meidän tytölle ei mehujäät maistu, tosi harmi koska ne olis hyvää ja terveellistä herkkua kun isommat syö jotain mitä tytölle ei vielä anneta.
 
Me ollaan nyt sitten aloitettu maitotuotteiden maistelu neitin kanssa. Raejuustoa on tyttö saanut maistella ja eilen sai nuoleskella jätskilusikkaa kun tilattiin hesellä pehmikset :) Muuten kyllä pidetään tiukkaa linjaa herkkujen kanssa niin pitkään kuin mahdollista.
 
Minäkin oon antanu usein maistaa vähän jätskiä 1-2 tl tyyliin, kun itekin otan. Meidän poika tykkää kovasti myös maustetuista kivennäisvesistä, kun on vähän saanut maistaa :)
 
meillä kans neitille jätski maistuu! aina kun ukon syödään,niin neiti kyllä tietää mitä se on ja alkaa komentavaan sävyyn huutamaan "anna anna" :)
 
Meillä ei syödä jäätelöö, yllätys yllätys, mut maissia kerjää hirveesti! :grin Siis me grillataan semmosia kokonaisia maisseja, niin haluaa oman pötkön ja sitä puree ja imeskelee. :)
 
Oi kauhea.. sain kammon niit kokonaisii maissei kohtaan muutama vuos sitte.. jotenki alkoi ällöttään. Vois koklaa taas pitkästä aikaa.. poika ei muute maissista enää oo välittäny.

Sent from my GT-I9300 using Vau Foorumi mobile app
 
Meillä ei maissi oo koskaan kelvannut missään muussa muodossa, joten tolla mennään, kun kerta siitä niin hirveesti tykkää. :)
 
Tähkänä se maissi onkii tosi hyvää, mut itte en niitä mielellää syö ku mul on niin tiuhat hammasvälit et sinne jää aina jumiin :sad001 Esikko söis niit kyl enemmän ku napaa mahtus :)
 
Mä en nyt taas ymmärrä mitään! Porkkana on käyny hyvin jo ties kuinka kauan, mutta nyt on kahtena päivänä oksentanu viiveellä ulos. :eek: Hmp... :smiley-angry003
 
Voiskohan Suvii näillä helteillä olla jotain tekemistä asian kanssa? Jos pojalla sattuisi olemaan vähän huono olo kuuman ilman takia?
 
Mietin ihan samaa, mutta toisaalta miksi vaan tuon porkkanan jälkeen? Ja miks ei ennen sitä? Vaikeeta. o_O

Muoks. Siis tarkoitin tolla "ennen sitä" niitä päiviä tossa välissä, kun en porkkanaa ollenkaan syöttänyt.
 
Että toi poika rakastaa punaviinimarjoja! Söis vaik kuinka. Ja juo mielellään punaviinimarjamehua.. äsken täytin nukin nokkiksen ja se on jo tyhjä... :) Hyvä vaan näillä helteillä.

Sent from my GT-I9300 using Vau Foorumi mobile app
 
Tyyne on tykästyny karviaisiin, meiän pihassa on useempi puska punasta karviaista, ja neiti sit ite noukkii oksilta marjoja suuhun :) Alkuu hirvitti et tukehtuuko niihin, mut Tyyne onneks hoksas heti ite et rutistaa/puree eka kuoren rikki ja sit imeskelee sisustan sieltä ja lopun kuoresta. Kuitenkaa ei viel oo ku 5 hammasta. Punaherukoista ei oo niin innostunu.
 
Meillä tytölle ei kelpaa mikään muu ku maito,ei yhtää mikää muu.hermot menee ku kaikki ruoka syljetää pois.
 
Jäde...mie tein viikko sit pakkasee annospusseissa valmiiks bataatti,sipuli,porkkana,kukkakaali ruokaa tytölle..en soseeks tietenkään ihan laittanu vaan on myös sopivia sattumia seassa :D...noeipä mee likalla alas yhtää sitä yökkäilee vaan ja sylkee pois ei ees jauhelihan kans mee alas...ei ole vissiin kukkakaalin ystävä meijän neiti :D...eli ois pakkasessa joutavana sit ainaski 5 annospussia kyseistä mössöä....
 
Meilläkään ei syödä missään muodossa kukkakaalia. :grin Niin ja sen porkkanan arvotus ratkes! Jäpikkä oksentaa vaan ja ainoastaan porkkanan, joka otettu pakkasesta. Tuoreena ei mitään oireita.
 
Takaisin
Top