Varhaisesta keskenmenosta kyselyä

M

Marikata

Vieras
Ensi kertaa kun joudun kokemaan keskenmenon (rv 5+, eli hyvin aikainen, ja ensimmäinen raskaus), on pakko päästä kysymään muutama kysymys:
- Onko vuoto ollut minkälaista
- entä kivut
- Kauan on kestänyt

Itsellä alkoi varhainen keskenmeno maanantai illalla ruskealla limaisella tuhrulla, joka sitten tiistaina muuttui kirkkaan veriseksi ja hieman menkkoja niukemmaksi. Yhtenä yönä hieman mahassa kiersi. Eilen loppui rinnan aristelu ja kahvikaan ei enää haise pahalta.

Nyt neljän päivän päästä näyttää, että tuokin vuoto on loppumassa, kipuja ei ole näkynyt ja raskaustestikin enää juuri ja juuri näyttää viivaa..
Voisiko se olla näin "helpolla" ohi?

Odotan koko ajan pelolla niitä kipuja ja veren vuotoa, jota on saanut lukea muiden kokemuksista. Ehkä tämä varhaisuus sitten helpotti itse keskenmenoakin..
 
Last edited by a moderator:
Marikata: pahoittelut menetyksestä. 2 kokeneena kannattaa mennä ultrassa käymään meinaa,että on tyhjentynyt kokonaan. mulla ensimmäinen oli 3kk ehtiny tuulimuna nii tyhjennyslääkkeet kun alko tepsii nii alko niukalla vuodolla josta lähti muodostummaan *niagaranputous* maiseksi vuodoksi ja kivut sen mukaiset että hyväkun kipulääkkeet tepsi. Toinen sitten päätty kaavintaan kun 1,5vkoa oli tyhjennys prosessi käynnissä ja tosi niukkaa ja kovaa olivuoto, ja kivut älyttömät päivystyksessä laittoivat niinpaljon ku oli mahollista ilman yliannostusta nii kipulääkkeitä.Helpotti heti kun tekivät kaavinnan.
 
Meidän alkiosta tuli eilen enkeli(7+3).Onneksi kohtu on tyhjä ja siisti.Ja esteitä uudelle yritykselle ei ole.Alamme yrittää uutta raskautta heti kuin se on mahdollista.
 
Onko ihan normaalia että jälkivuoto kestää vain muutaman päivän?Km tapahtui la-su ja nyt ti vuoto loppunut.
 
Takaisin
Top