Voinko olla raskaana?

No nyt oli verikokeen tulos et raskaana. Ja sen aikasemman on se täti kenel soitin ja kysyin niin kattonu väärin koska tää mikä nyt katto tuloksia, sano et oot käyny kesäkuus verikokees ja sekin on näyttäny jo et oot raskaana mut nyt oot viel enemmän raskaana. Eli ne arvot on noussu ainakin. No olis kyl ollukin aika outo tilanne. Ja siis voivat noikin kattoo väärii tuloksii siis. Virheitä sattuu. Nyt jos menkoist laskee niin on jo viikko 11. Huomenna taas yhteys neuvolaan.

Sent from my GT-I9100 using Vau Foorumi mobile app
 
Totta :) tosin mulla se yks tuulimunaraskaus alla niin ei oikein uskalla täysillä olla innostunut ennen ekaa ultraa.

Sent from my GT-I9100 using Vau Foorumi mobile app
 
Onneks olkoon! Tuo olis täytyny kyllä heti kattoa uudestaan jo noitten sun raskaustestien perusteella, mut hyvä, et nyt viimeinkin selvis. Etpä joudu kauaa jännäämään ultraa, kun voisit jo käytännössä mennä np-ultraan :)
 
Joo mä luulen et aika pian tässä se ultrakin sitten on jo. Tai siis on oltava. Sit näkee ja tietää taas enemmän. Mut ukolle tossa just sanoin et en usko mitään ennen kun se vauveli on muljahtanu ulos :)

Sent from my GT-I9100 using Vau Foorumi mobile app
 
Hyvä juttu! Mietin, että onkohan noi verestä otetut ilmoitettu pitoisuuksina, ja joku vahinko siinä tuloksen lukemisessa on käynyt.
Onneksi lapsi on toivottu, koska tuollaista virhettä ei soisi tapahtuvan ihmiselle, joka ei missään nimessä lasta haluaisi.. Mutta hyvä näin. Ilmeisen vähäoireinen alkuraskaus? Kohtahan pääset jo ultraan :)
 
Joo siis neuvolantäti sano et kun hän katto niitä tuloksia, niin siinä on aluksi, et hcg-arvo naisella jos on alle 1000=ei raskaana, eli se täti mikä niit katto oli ilmeisesti lukenu vaan ton, eikä siitä eteenpäin ollenkaan. Ja tosiaan onneks niin et tätä on odoteltu, plussatulosta.
Ens viikolla sit heti jo eka neuvola-aika ja ultra mis tarkistetaan se laskettu aika.

Sent from my GT-I9100 using Vau Foorumi mobile app
 
Jajoo mitään suuria oireita ei kyl oo ollu. Vähän jotain syömisjuttuja ja mielitekoja ja väsymystä. Sekin vähän jännittää kun ei oo oireita.

Sent from my GT-I9100 using Vau Foorumi mobile app
 
Eikä :D Voi apua miten hirveä moka! Jos hcg-arvo on alle 5, tarkoittaa se negatiivista!! Siitä isommat lukemat ovat positiivisia. Lisäksi jokaisen ammattilaisen pitäisi tietää, että raskaustestit ei näytä selkeää positiivista jollei kyseessä ole raskaus tai viallinen testi. Hormonihäiriö ei anna positiivista tulosta! Onneksi asiat kääntyi kuitenkin sinulle hyvin päin ja raskaus varmistui, onnea!! :smiley-angelic003
 
Juu kyllä vähän oli oudot fiilikset itellä mut selvis se kuitenki sitten. Nyt jännitän sitä ultraa, et onks siel oikeesti jotain. Koska viimeks kun meni ekaan ultraan niin ei ollu, se tuulimuna. Mut toisaalta sille ei vaan voi mitään.

Sent from my GT-I9100 using Vau Foorumi mobile app
 
Ihanaa että tämäkin mysteeri selvisi ja vauva siellä onkin tulossa :Heartred Paljon onnea ja tsemppiä loppu odotukseen :)

Sent from my GT-S5360 using Vau Foorumi mobile app
 
Juu ultrassa näky vauveli ja viikoiks arvioitiin 11-12 viikkoa jo. Tarkemmin selvii ens viikolla kun meen np-ultraan. Kovin ovat pyydelleet anteeks ja pahotelleet kun joku on sillon aluks kattonu tuloksen väärin.

Sent from my GT-I9100 using Vau Foorumi mobile app
 
No sopii pahoitellakin tuossa tilanteessa. Eihän siinä toiminnassa ollut mitään tolkkua. Mukava kuitenkin, kun oot nyt jo noin pitkällä ja nähnyt pikkuisen siellä olevan, niin ei oo tarvinnut alkuraskautta jännnittää, onko siellä ketään :)
 
Totta. Menny mukavasti aika just menny. Keskiviikkona taas ultraan kurkkaamaan.

Sent from my GT-I9100 using Vau Foorumi mobile app
 
Takaisin
Top