Mitä teillä syödään tänään?

Tänään syötiin jauhelihapastaa ja jälkkäriks tuoretta korvapuustia ja pullaa :)
 
Meillä tarjoillaan tänään meksikolaista jauheliha-papukeittoa (Pirkan ohje), päälle nokare ranskankermaa ja maissilastuja. Jälkkäriksi kingis-puikot :) nam


Sent from my iPhone using Vau Foorumi
 
Tänään syödään myskikurpitsapastaa ja pitkästä aikaa jälkkäriä, elikkäs appelsiinicharlottaa. Ja miehen mieliksi on taas uunissa nyhtöpossua muhimassa, neljä tuntia jo muhinu ja saa muhia vielä toisen mokoman.
 
Se on hurjan simppeli. Oikein nolon simppeli.

Kuutioi myskikurpitsaa(teen yleensä isosta puolet tai yhden pienen.). Mielestäni sentti x sentti on hyvä koko.
Paista kuutioita oliiviöljyssä, kunnes ovat pehmeitä. Lisää makusi mukaan suolaa ja parmesanjuustoa. Vielä purkillinen, tai kaksi ranskankermaa sekaan. Riippuen tietenkin kuinka paljon laitoit kurpitsaa. Kiehauta. Ripsaus mustapippuria ja pasta kylkeen. Se on siinä.
 
Eilen syötiin soijamakaroonilaatikkoa. :)
ja tänään.. tänään en viel tiiä. siks tulinki tänne kattelemaan ideoita,
Aikalailla jääkaappi ammottaa tyhjyyttään joten kauppalistaa tekemään ja kauttaan..

Hmm.. Mieli tekis kunnon currykastiketta tai tofupaellaa.. Hmm..
 
Mä olen syönyt eilisiä jämiä sellaisesta spagetti-jauheliha-hernemaissipaprika-padasta. Tänään ei varmaan tehdäkään päivällistä kun mies ja lapset kotiutuu vasta seitsemän jälkeen, tehdään varmaan lämpimiä voileipiä uunissa.
 
Tänään käytiin syömässä ihan huippu hyvät pizzat mun työpaikallani, kun ei kukaa jaksanu tehä ite ruokaa.. mukava vielä sillon tällön käydä päähänpistosta ulkona syömässä, kun tuskin vauvan kans ihan heti sitten tulee lähdettyä..
 
Tänään ei varmaan syödä yhdessä kauheesti mitään kun on illaksi menoja (tai ehkä väännän makkaraperunat pikaruoaksi), mutta huomenna vois tehdä vaikka haudutettua naudanpataa (karjalanpaistityyppistä) ja peruna/bataattimuusia ja kukkakaaligratiinia.

Naudanpaisti tai lammas olis kans kova, mutta en viitti tehä ku ei sitä saa jättää mediumiks :sad001
 
Ihan perus makaroonilaatikkoa tuli väsättyä, muitta ai vitsi se on hyvää kun laittaa kunnolla juustoa päälle ennen uuniin laittoa :wink
 
Kreikkalaisia pitaleipiä!

Täytin uunissa lämmitetyt valmiit pitaleivät kreikkalaisella salaatilla (salaatti, kurkku, tomaatti, sipuli, oliivi, feta), tsatsikilla (jogurtti, kurkku, valkosipuli, suola, pippuri) ja kanan koipilihalla. Oli tosi helppoa ja hyvää ruokaa :)

ImageUploadedByVau Foorumi1397746624.977078.jpg
 
Tänään chili con carne (jauheliha, pekoni, punaisia linssejä, kidney-papuja, chili-tomaattimurska) ja riisi tai ruisspagetti.

Viikonloppuna grillataan, mies tekee grilli-hampurilaisia.
 
Meillä syyään suklaakakkua.. kahtoin niiiiiiiin ihanan reseptin tuolta pin-up.fi likkojen foorumilta.
 
Takaisin
Top