IVF/ICSI kokemuksia

Suski75, mulle myös siirretty 6päiväisiä blastoja ja pp6 on näkynyt plussa, kemiallisessa sekä tässä oikeassa..

Mutta ei varmastikaan kyllä kaikilla vielä silloin näy, kun hcg:n nousu taitaa olla aika yksilöllistä.. ja raskaus kohtaistakin.. :)
Ja siis tikutus hulluna oon tainnut aloittaa jo pp4 :D
 
Liljatar meille sanottiin että sektion jälkeen puoli vuotta olisi se varoaika ja sen jälkeensaa taas alkaa yrittämään. Ja mulla vielä 2 sektiota alla.

Onpa jännä, et on eri ohjeita. Mulle sanottiin sama synnärillä, et vuoden päästä saa yrittää uutta raskautta, jälkitarkastuksessa sekä lapsettomuuspolilla, ku sieltä tarkistin, et miten PASin kanssa menetellään. Ku jaksais, vois googletella, et onko toi joku OYSin oma ohje ja mikä on virallinen suositus. :)
 
Johis, IVF:ssä ovulaatio ajoitetaan lääkkeillä, ensin piikitellään hormonia joka kasvattaa follikkeleita, sen jälkeen piikitellään hormonia, jolla jarrutellaan. Minulla ainakin tuo keräilykierto oli koko elämäni lyhyin kierto -- normaalisti kiertoni pituus on 31-36 päivää, mutta tuo keräilykierto oli 23 päivää pitkä. Lääkkeet saattavat muuttaa kierron pituutta huomattavasti.
 
Nyt tulee varmaan sarjassaan tyhmiä kysymyksiä, mutta kysyn silti:

Jos kierto on yleensä vaikka 28-30 päivää ja ovulaatio kp 16, niin voikohan ennustaa, että IVF-kierrossa punktio on tuon normiovulaation aikoihin ja hoidon lopputulos on selvillä tuolla kp 28 paikkeilla..? Ja jos eka kierto ei tuota tuloksia ja seuraava kierto olisi vaikkapa pas, niin sekin olisi tuolla normiovispäivän aikoihin?

Yritän siis kristallipallolla ennustaa, milloin voisin kevään toisessa mahdollisessa hoitokierrossa olla ulkomaan työkeikalla niin, ettei se ainakaan estäisi mahdollista siirtoa.. Eli onko teillä ivf-kierrot olleet pituudeltaan about samat kuin normikierrot, jos kierto on säännöllinen? Ymmärrän toki, että tässä on älyttömästi henkkoht vaihtelua. Itsellä inssin gonalit aikaisti ovista 6-7 päivällä, eli kiertokin lyheni sen verran.

Siis apua, miten äkkiä asiat unohtuu!!! Vuosi sitten siis oli punktio.. Katson siis kalenterista! :)

Pitkällä kaavalla (julkisella puolella) meni niin, et kp22 (to) alkoi nenäsuihke ja sitä meni 14 päivää. Sit oli nollaultra (ke) ja alkoi lääkkeen pistäminen + nenäsuihke jatkui. Sit oli toka ultra kuuden päivän päästä (ti) ja sit kolmas ultra, jossa päätettiin punktiopäivä, kolmen päivän päästä (pe). Punktio oli sit seuraavana tiistaina.

Mun kierto oli säännöllinen hoitojen aikaan.
 
Onpa kiva kun on muitakin piinailemassa ennen joulua!

Miselli, hyvä että tekin pääsette siirtoon, näköjään päivän meidän jälkeen.

Triana, ihana kuulla että solut saatiin talteen! Täällä ketjussa oli vähän aikaa sitten puhetta mahdollisesta vatsan päältä punktioinnista, en ikävä kyllä muista ketkä puhuivat. Onneksi sulla onnistui tavalliseen tyyliin.

Liljatar, aika jännä jos ohjeena vaan että kaksi kuukautta imetyksen lopettamisen jälkeen. Mitä jos ei imetä ollenkaan ja kierto käynnistyy heti, luulisi etteivät sentään aloita hoitoja kahta kuukautta synnytyksen jälkeen? No, harva kai ihan niin pian toivoo seuraavaa, vaikka olisikin toiveessa pieni ikäero, mietin vaan noita ohjeita.
Sektion jälkeen mäkin olen kuullut (mm. kavereilta jotka ei ole olleet hoidoissa) että vuoden on lääkäri suositellut odottamaan ennen uutta raskautta.

Ninouk, sanos muuta tuosta vanhempainrahasta! Meillä on enää pari kuukautta armonaikaa, sitten ei ole enää toivetta isommasta rahasta. :sad001 Toki jos vaimolle tärppää niin hän pitää äitiysloman, mutta minäkin haluaisin olla vauvan kanssa osani.

AiraP, ymmärrän ettei yhtään huvita testata tuossa tilanteessa, mutta liian iso riski jättää testaamatta jos kuuluukin niihin joilla tulee vuotoa alkuraskaudessa. Mäkään en ole mikään kovin himotestaaja, negojen tuijottelu on niin tympeää. Onneksi hinta on sentään pisara meressä verrattuna IVF:n hintaan.

miri, tervetuloa ja toivottavasti hoidoilla tärppää! Tosi kurja tuo endo. :sad001

MiisaS, tsemppiä PAS:n odotteluun! Pian se aika menee kun on pyhät viemässä ajatuksia muualle.

november-rain, tiedän tunteen. Meillä meni eka IVF nyt kakkosen yrityksessä penkin alle samasta syystä. Soluja saatiin 11, mutta vaan 4 oli kypsää. Kolme hedelmöittyi, yksi siirrettiin, loput kuukahtivat. Follit olivat olleet sopivan kokoisia, ja viikonloppu painoi päälle niin lääkäri ei uskaltanut odottaa. Seuraavassa kierrossa kasvateltiin sitten pidempään ja tulos olikin paljon parempi, yhteensä 5 alkiota. Toivottavasti teilläkin toinen yritys tuo paremman tuloksen.

Suski, mahtavaa että siirto onnistui!
Mä mietin joskus vähän samaa kuin sinäkin, että eikö 6-päiväinen alkio pitäisi siirtää dpo6? Lääkäri kuitenkin selvensi että sekä viidennen että kuudennen päivän blastot siirretään aina dpo5. Ilmeisesti jotkin alkiot vain kehittyvät (maljalla) hieman hitaammin kuin toiset. Se ei tarkoita että ne olisivat huonompia. Alkion kiinnittymispäivä voi myös vaihdella eri ihmisillä, mutta se määräytyy ainoastaan ajalla ovulaation jälkeen, ei alkion laskennallisen iän mukaan.
Mitä tulee testipäiviin, minusta on vaikuttanut siltä että usein hoitokierroissa laitetaan testipäivä pidemmälle kuin se "dpo15" milloin testipaketissa lukee että pitäisi näkyä. Varmaan siksi että on pieni määrä ihmisiä joilla plussa ei vielä näy tuolloin, niin ei sitten lopeta kallisarvoisia lääkkeitä liian aikaisin. Eli todennäköisesti voi saada oikean tuloksen jo aiemmin.

Johis, tarkistin listaani niin mulla oli punktio (eli ovulaatioksi laskettava päivä) kp13, eli pari päivää aiemmin kuin mulla yleensä. Follien kasvu on kuitenkin hyvin yksilöllistä, joillakin voi joutua kasvattamaan pidempäänkin kuin pari viikkoa. Toisaalta, tärkeintähän on että pääset hoitokierrossa punktioon, siirto samaan kiertoon ei ole välttämätöntä. On toki kurjaa odotella kuukausi PAS:ia, mutta onni on jos soluja saadaan siirrettäväksi edes jossain vaiheessa. Ja voihan toki olla että iskee vaikka hyperstimulaatio päälle, silloin ei voi tehdä tuoresiirtoa.
 
Suski75 meillä virallinen testipäivä ois 19.12 mut meinasin huomenna tai lauantaina testata. Pitäis kyllä näkyä jotain jos on näkyäkseen kun 5.12 siirrettiin kuitenki se viis päivänen. Jotenkin tuntuu, et viralliset testipäivät on aina kaks viikkoo joko inssin tai siirron jälkeen.

Johis miulla on ollu säännöllinen 28 päivän kierto. Nyt punktio oli kuitenki kp 20 kun vaste lääkkeisiin on heikohko. Eli vaikee ennustaa tarkallee
 
Suski75: Meidän polin ohje on, että imettämättä tulee olla 2kk ja sitten voi varata ajan suunnittelukäynnille, joten jos en olisi lopettanut niin ei ikinä päästäis sinne :D
 
Mulla näkyny blastot pp4-5 ovisliuskoissa ja "roskishaamuina" r-testeissä (pregcheck).

Viimeksi kuukautiset tuli jo melko pian imetyksen jättämisestä (8kk) eli kierto oli ilmeisesti käynnistyny jo imetyskertojen harvennuttua (6kk lähtien). Sit käskettiin odottaa vielä seuraavaa vuotoo tuleeko säännöllisesti edellisestä ja kun tuli, niin alettiin suunnitteleen ivf:ää seuraavaan kiertoon.

Punktiokierrot on aina ollu lyhempiä loppupäästä, ja varsin lyhyeks jääny jos ei oo tehty siirtoo sen jälkeen eikä siis käytetty lugejakaan, vuoto alkanu sillon noin viikon punktiosta. Seuraavat kierrot taas usein venähtäny muutamalla päivällä normaalia pidemmiks, ja ollu niin sekavia ettei niihin oo kannattanu pas:ia alkaa tekeen. Eli joko selkeetä ovulaatioo ei oo ollu tai se ja limakalvo on menny jotenkin epätahdissa toisiinsa nähden tjsp.
 
Suski75, kiva kun vastasit tuohon lääkekyselyyn! Vähän ajattelinkin, että Gonal F (tai tosiaan Bemfola) saattoi jeesata myös limakalvon kasvua. Kumma kyllä mullakin on pitkästä aikaa ollut jotain ovislimojen kaltaista nyt tässä luonnollisessa kierrossa..
Tuo on kyllä hermoja raastavaa, että klinikalta soitetaan! Sitä aina olettaa että jokin on sitten pielessä. Ihanan hyvä alkio teillä siirretty nyt! Kiinnostavia myös nuo alkiodiagnostiikan tulokset. Jos joskus yksityiselle siirrytään, niin juuri tuo kiinnostaisi kovasti. On niin surkeaa siirtää alkioita toisensa jälkeen, jos ne eivät edes ole elinkelpoisia. Mitä tulee testipäivään, niin mä olen myös aina ihmetellyt tuota testipäivän myöhäisyyttä. Vaikkakin, kuten Beisla sanoi, taustalla olisi varmistaa, ettei lääkkeiden käyttöä lopetettaisi liian aikaisin, niin tuntuu musta jotenkin hätävarjelun liioittelulta. PAS-tuulimunaplussan taisin saada pp 9 ja varmaan aiemminkin olisi näkynyt, jos olisin testannut. Silloin siirrettiin 6-päiväinen.

Joko AiraP testasit? Mulle tässä prosessissa pahimpia hetkiä ovat klinikalla käynnit, joten piinapäivätkin menee siinä sivussa. Varsinaista piinaa niissä ei mulle kyllä ole. Negatiivisella asenteella varustettuna aloitan vain negan metsästämisen mahdollisimman ajoissa, etten vain ehdi toivoa mitään :) Varsinaisesti hauskoja päiviä ne eivät kuitenkaan tämän projektin osalta ole, vaikka muuten hauskaa saattaa ollakin.

Johis, mä en osaa vastata kun matikka ei muutenkaan luonnu meikäläiseltä, ja toisaalta monesti omat laskelmoinnit ovat olleet mulla väärässä.

Beisla, hassua, että mulla on siirto on päivä teidän jälkeen, kun teillä on ollut siirtopäivä tiedossa niin pitkään, että tuntuu kuin olisitte paljon edellä! Mutta jännää, että mulle 6-päiväinen blasto siirretään dpo6…

Nasukka, joko sä aloitit testailun?
 
Liljatar, aika jännä jos ohjeena vaan että kaksi kuukautta imetyksen lopettamisen jälkeen. Mitä jos ei imetä ollenkaan ja kierto käynnistyy heti, luulisi etteivät sentään aloita hoitoja kahta kuukautta synnytyksen jälkeen? No, harva kai ihan niin pian toivoo seuraavaa, vaikka olisikin toiveessa pieni ikäero, mietin vaan noita ohjeita.
Sektion jälkeen mäkin olen kuullut (mm. kavereilta jotka ei ole olleet hoidoissa) että vuoden on lääkäri suositellut odottamaan ennen uutta raskautta.

Niin, en tiiä miten sit, jos ei imetä. Kai tuo on joku yleisohje, et on hormonit normalisoituneet ennen hoitojen aloitusta. :)

Tsemppiä piinapäiviin kaikille piinaileville ja onnea tuleviin hoitoihin muille :)
 
Pitihän nuo testit tänään kaivaa.. ja sanonkin sitte, että hyvää joulua meille:happy:
Pc näyttää hailakkaa haamua ja tuo herkkä testi sitte vähän tai aika paljonkin selkeempää viivaa. Hämmentyny olo kyllä:eek: Mut koitan uskoo, etten nää näkyjä kun mieskin näkee selkeet viivat:grin
Kuvaa ette valitettavasti saa kun ei luurissa toimi kamera ja miehen luuri ei suostu yhteistyöhön. Katotaan jos jossain kohtaa onnistuu..
 

Jes, mahtavasti onnea Nasukka!! Aivan paras joululahja :)

On kyllä. Tekis mieli kertoo kaikille, mut jos nyt sen osalta malttais jokusen viikon vielä. Kahelle siskolle kerroin (kaksossiskolle ja vanhimmalle pikkusiskolle, joka on neljännellä kuulla raskaana), mut muut sisarukset ja vanhemmat saa oottaa viralliseen testipäivään asti. Silloin on pakko kertoo, kun kyselevät kuitenkin.
 



On kyllä. Tekis mieli kertoo kaikille, mut jos nyt sen osalta malttais jokusen viikon vielä. Kahelle siskolle kerroin (kaksossiskolle ja vanhimmalle pikkusiskolle, joka on neljännellä kuulla raskaana), mut muut sisarukset ja vanhemmat saa oottaa viralliseen testipäivään asti. Silloin on pakko kertoo, kun kyselevät kuitenkin.

Onneksi äkkiä menee aika, niin pääset kertomaan kaikille, joille haluat :) Kyllähän tuollaista iloa tekee mieli julistaa kaikille, varsinkin kun ei ole helpolla tullut!
 
Kosmos 1. ICSI lyhyt kaava, punktio 20.2.-17, ei tuoresiirtoa hypeririskin takia. Lääkkeellinen PAS 4/2017, josta plus ja poika syntyi 5.1.2018. ?/2019 PAS suunnitteilla(8 alkiota pakkasessa).

Blanca 1.icsi 2/2017 lyhyt kaava 5 hedelmöittyi, 1 siirrettin, nega, pakkaseen ei mitään. 2.icsi 4/2017

Jennie 1. ICSI 9/17, tuoresiirto 12.9.17, nega. Kaksi blastoa pakkasessa. Pas 12/17-1/18.

Seesam 1. ICSI 11-12/2017, pitkä kaava. 7 solua, 5 hedelmöittyi. Tuoresiirto 12/17 -> nega. PAS 2/2018; nega. Pakastin tyhjä. 2. ICSI 4/18, lyhyt kaava, 2 munasolua, molemmat hedelmöittyi. Tuoresiirto -> nega. Toinen ei jaksanut blastoksi. 3. IVF/ICSI 8-9/18, pitkä kaava.

Triana
1. IVF 5/18, lyhyt kaava -> keskeytetty, ei punktiota
2. IVF12/18, pitkä kaava -> 2 solua

Ronya
1. ICSI 9/2017, lyhyt kaava. Saatiin neljä alkiota (3pv), tuoresiirto nega ja 3xPAS nega.
2. ICSI 5/2018, lyhyt kaava, saatiin kolme blastoa. Tuoresiirto nega ja 1.PAS 8/18 nega. ERA-testi normaali 10/18, 2.PAS 11/18 Plussa.

bluebe
1. IVF/ICSI 1/2018, lyhyt kaava
2. IVF/ICSI 05/2018, pitkä kaava

Heitsu1996
1.IVF 05/2018,lyhyt kaava, Vaihtui inseminaatioon.
2. IVF 10/2018, lyhyt kaava,3 munasolua,1 hedelmöittyi,tuoresiirto plussa 17.10.

Kissankulta
1. IVF/ICSI lyhyt kaava 09/2017, punktio 29.9. vain kolme solua - ei päästy siirtoon asti.
2. IVF/ICSI pitkä kaava, tuoresiirto (icsi) 1.12.17 nega, pakkasessa 2 (ivf)alkiota - alkiot sulatettu 03/18 ja menehtyivät
3. IVF/ISCI lyhyt kaava 10/18, punktio 26.10. ei yhtään munasolua
4. IVF/ICSI tulossa helmi-maalis 2019

MW2B 1. IVF (donor) tulossa alkuvuodesta 2018

Miselli
1. IVF 1/2018, lyhyt kaava, tuoresiirto (3D) nega, 1. PAS 19.2.2018 (6D) plussa: tuulimunaraskaus ja tyhjennys maaliskuussa, 2. PAS 4/18 (3D) nega, 3. PAS 5/18 (3D) nega, 4. PAS 11.9. (6D) nega.
2. IVF 11/2018, lyhyt kaava, tuoresiirto nega. 2. PAS (6D) 18.12.2018

Herukka 1. IVF 4/2018, pitkä kaava ~ täysin epäonnistunut hoito.
Nyt ICSI 12/2018 punktio vk 2

DB 1. IVF lyhyt kaava alkuvuodesta 2017, 3 alkiota, tuoresiirto nega, 2 pakastetusta kumpikaan ei selvinnyt. Nyt 2. IVF lyhyt kaava, 2. ultra 19.2., punktio mahd. ke 20.2.

MuuMuu 1. IVF lyhyt kaava, punktio 19.2.
37 munasolua, 36 kypsää. 25 hedelmöittyi. 14 pakkasessa (3x3D, 7x4D, 4x5D).
PAS 15.05.2018 -> plussa

Janel
1. ICSI 11/16 lyhyt kaava, soluja 15, 5 alkiota, tuoresiirto nega, 1.PAS 01/17 nega, 2.PAS 02/17 plussa, mutta km 8+3, 3.PAS 05/17 nega.
2. ICSI 8/17 lyhyt kaava, soluja 8, 2 alkiota, tuoresiirto; nega, PAS 10/17 nega.
3. ICSI 03/18 lyhyt kaava, soluja 10, 4 alkiota, tuoresiirto; kemiallinen. 1.PAS 4/18?

Ilpuri
1. IVF 01/18 pitkä kaava, 13 munasolua, hedelmöittyneitä 4, tuoresiirto 02/18 nega, 3x6D pakkasessa
-PAS 06/18

Unique
1. ICSI 01/18 lyhyt kaava, 8 munasolua, 5 hedelmöittyi, tuoresiirto josta negatiivinen. Pakkaseen jäi 2kpl 2D alkioita sekä 1 4D alkio.
PAS 05/18 lääkkeellinen kierto Plussa

Villisilmä
1. ICSI 2/18 lyhyt kaava, 5 munasolua joista 1 hedelmöittyi, tuoresiirto blastokystina -> plussa, km
pidetään hetki taukoa
2. ICSI tulossa 8/18?

MindyH
1. IVF 10/16 pitkä kaava, 6 munasolua, joista 4 hedelmöittyi, tuoresiirrosta plussa, jouduttu keskeyttämään Rv:20+5 kaksosten FFTO:n takia. 1. PAS 11/17, josta tuli plussa mutta tuli kkm 9+1. 2.PAS 30.5 nega 3.PAS 8/18 (viim. Blasto) lääkkeellinen kierto?

Maurizio:
2 inseminaatiota 5/17 ja 8/17
1. IVF 4/18

Anannaa:
1. IVF 11/17, 17 munasolua joista 13 hedelmöittyi. Ei tuoresiirtoa, pakkaseen 4x2D ja 2x6D. 1. PAS 3/18 plussa

Beisla:
1. ICSI 4/18 lyhyt kaava, tuoresiirto nega, ei mitään pakkaseen
2. ICSI 5/18 lyhyt kaava, 5 alkiota. Tuoresiirto nega, PAS 6/18 nega, PAS 7/18 nega, 8/18 era-testi, 9/18 lääkkeellinen kierto, kemiallinen
PAS 23.10., lääkkeellinen kierto, kemiallinen
Donor-alkiot 4kpl, 1. PAS 17.12.

Jero:
1. IVF 12/17 lyhyt kaava, munasoluja 23 joista 6 hedelmöittyi. Ei tuoresiirtoa.
1. PAS 02/18 nega
2. PAS 03/18 nega
3. PAS 05/18 nega
06/18 ERA-testi
4. PAS 08/18 nega
5. PAS 09/18, kaksi alkiota siirretty, plussa 10.10

Suski75:
1. IVF 10/18 lyhyt kaava, munasoluja 19, joista 7 hedelmöittyi, 3 PGS:ään, 1 terve alkio. Odotellaan siirtoa.

Cranberry odottelee 7. ICSIä

MiisaS
2 Inseminaatiota syksyllä 2018 nega molemmissa
1. Ivf lyhyt kaava 11/18, tuoresiirtoon ei päästy, pakkaseen saatiin kolme alkiota, joista yksi tarkoitus siirtää 1/19

Kultsikutri
1. ICSI 09/12. 10 munasolua, ei mitään siirrettävää
2. ICSI 03/13 tuoresiirto nega, PAS nega
3. ICSI 09/13 tuoresiirto nega , 1 PAS plussa, vauva 06/14. 2 PAS 04/16 nega, 3 PAS 06/16 nega
4. ICSI 09/16. 7 munasolua, ei mitään siirrettävää
1. Inseminaatio 09/17 nega
2. Inseminaatio 02/18 nega
3. Inseminaatio 05/18 nega
5. ICSI 11/18

Mette82
2 inseminaatiota 06/18 ja 08/18 - negat
1.IVF 11/18 pitkä kaava, 16 kypsää munasolua joista 1 hedelmöittyi. Tuoresiirto.

Ninuok
1. ICSI 08/17 tulos 5 blasto alkiota
Tuoresiirto nega
PAS nega ×2
PAS plussa, -kemiallinen
4.PAS plussa, La 28.1.2018

~ Plussanneet ~
Jennis
Sofiask 1.ivf 5/17+tuoresiirto nega. 1. Pas 8/17. La 3.5.
Nennu90
Helios 4. ICSI 09/16 lyhyt kaava (lahjasiittiöt), 7. PAS 12.9 , La 31.5.18
Helen 79
Sarahe
Vastavirrassa
Blanca
Unique
Mimosa85 2. ivf tuoresiirto, la 27.2.
Toivon Kipinä
MiuMau79 2. IVF 9/17, tuoresiirto nega, 1. pas 11/17 plussa, la 31.7.18
BlueTerranova 2.Ivf tuoresiirto, plussa la 04.11.17
Maleen 5.ICSI tuoresiirto,la 1.8.2018
liljatar, 2.IVF tuoresiirto, la 28.8.2018
Jopsukka, 1.IVF tuoresiirto, la 5.9.2018
Juupasjaapas, 1.IVF tuoresiirto, la 5.9.2018
Suvetar, 1. IVF:n 1. PAS, la 6.11.18
Ninuok 1 ICSI:n 4.PAS, LA 28.12.18
MuuMuu, 1. IF:n 1. PAS, LA 1.2.19
bluebe, 2. IVF:n tuoresiirto, LA 5.2.19
Jero 1. IVF:n 5. PAS.
Heitsu1996, 2.IVF tuoresiirto, la 26.6.2019
Ronya 2.ICSI 2.PAS

~Lapsen syliin saaneet ~
Kohta3. 7.2.18 Poika
Kaakao 7.2.18 Poika
Blanca 2.7.18 tyttö
MiuMau79 4.8 poika
liljatar 4.9.18 Tyttö
Jopsukka 10.9.18 tyttö
 
Kosmos 1. ICSI lyhyt kaava, punktio 20.2.-17, ei tuoresiirtoa hypeririskin takia. Lääkkeellinen PAS 4/2017, josta plus ja poika syntyi 5.1.2018. ?/2019 PAS suunnitteilla(8 alkiota pakkasessa).

Blanca 1.icsi 2/2017 lyhyt kaava 5 hedelmöittyi, 1 siirrettin, nega, pakkaseen ei mitään. 2.icsi 4/2017

Jennie 1. ICSI 9/17, tuoresiirto 12.9.17, nega. Kaksi blastoa pakkasessa. Pas 12/17-1/18.

Seesam 1. ICSI 11-12/2017, pitkä kaava. 7 solua, 5 hedelmöittyi. Tuoresiirto 12/17 -> nega. PAS 2/2018; nega. Pakastin tyhjä. 2. ICSI 4/18, lyhyt kaava, 2 munasolua, molemmat hedelmöittyi. Tuoresiirto -> nega. Toinen ei jaksanut blastoksi. 3. IVF/ICSI 8-9/18, pitkä kaava.

Triana
1. IVF 5/18, lyhyt kaava -> keskeytetty, ei punktiota
2. IVF12/18, pitkä kaava -> 2 solua

Ronya
1. ICSI 9/2017, lyhyt kaava. Saatiin neljä alkiota (3pv), tuoresiirto nega ja 3xPAS nega.
2. ICSI 5/2018, lyhyt kaava, saatiin kolme blastoa. Tuoresiirto nega ja 1.PAS 8/18 nega. ERA-testi normaali 10/18, 2.PAS 11/18 Plussa.

bluebe
1. IVF/ICSI 1/2018, lyhyt kaava
2. IVF/ICSI 05/2018, pitkä kaava

Heitsu1996
1.IVF 05/2018,lyhyt kaava, Vaihtui inseminaatioon.
2. IVF 10/2018, lyhyt kaava,3 munasolua,1 hedelmöittyi,tuoresiirto plussa 17.10.

Kissankulta
1. IVF/ICSI lyhyt kaava 09/2017, punktio 29.9. vain kolme solua - ei päästy siirtoon asti.
2. IVF/ICSI pitkä kaava, tuoresiirto (icsi) 1.12.17 nega, pakkasessa 2 (ivf)alkiota - alkiot sulatettu 03/18 ja menehtyivät
3. IVF/ISCI lyhyt kaava 10/18, punktio 26.10. ei yhtään munasolua
4. IVF/ICSI tulossa helmi-maalis 2019

MW2B 1. IVF (donor) tulossa alkuvuodesta 2018

Miselli
1. IVF 1/2018, lyhyt kaava, tuoresiirto (3D) nega, 1. PAS 19.2.2018 (6D) plussa: tuulimunaraskaus ja tyhjennys maaliskuussa, 2. PAS 4/18 (3D) nega, 3. PAS 5/18 (3D) nega, 4. PAS 11.9. (6D) nega.
2. IVF 11/2018, lyhyt kaava, tuoresiirto nega. 2. PAS (6D) 18.12.2018

Herukka 1. IVF 4/2018, pitkä kaava ~ täysin epäonnistunut hoito.
Nyt ICSI 12/2018 punktio vk 2

DB 1. IVF lyhyt kaava alkuvuodesta 2017, 3 alkiota, tuoresiirto nega, 2 pakastetusta kumpikaan ei selvinnyt. Nyt 2. IVF lyhyt kaava, 2. ultra 19.2., punktio mahd. ke 20.2.

MuuMuu 1. IVF lyhyt kaava, punktio 19.2.
37 munasolua, 36 kypsää. 25 hedelmöittyi. 14 pakkasessa (3x3D, 7x4D, 4x5D).
PAS 15.05.2018 -> plussa

Janel
1. ICSI 11/16 lyhyt kaava, soluja 15, 5 alkiota, tuoresiirto nega, 1.PAS 01/17 nega, 2.PAS 02/17 plussa, mutta km 8+3, 3.PAS 05/17 nega.
2. ICSI 8/17 lyhyt kaava, soluja 8, 2 alkiota, tuoresiirto; nega, PAS 10/17 nega.
3. ICSI 03/18 lyhyt kaava, soluja 10, 4 alkiota, tuoresiirto; kemiallinen. 1.PAS 4/18?

Ilpuri
1. IVF 01/18 pitkä kaava, 13 munasolua, hedelmöittyneitä 4, tuoresiirto 02/18 nega, 3x6D pakkasessa
-PAS 06/18

Unique
1. ICSI 01/18 lyhyt kaava, 8 munasolua, 5 hedelmöittyi, tuoresiirto josta negatiivinen. Pakkaseen jäi 2kpl 2D alkioita sekä 1 4D alkio.
PAS 05/18 lääkkeellinen kierto Plussa

Villisilmä
1. ICSI 2/18 lyhyt kaava, 5 munasolua joista 1 hedelmöittyi, tuoresiirto blastokystina -> plussa, km
pidetään hetki taukoa
2. ICSI tulossa 8/18?

MindyH
1. IVF 10/16 pitkä kaava, 6 munasolua, joista 4 hedelmöittyi, tuoresiirrosta plussa, jouduttu keskeyttämään Rv:20+5 kaksosten FFTO:n takia. 1. PAS 11/17, josta tuli plussa mutta tuli kkm 9+1. 2.PAS 30.5 nega 3.PAS 8/18 (viim. Blasto) lääkkeellinen kierto?

Maurizio:
2 inseminaatiota 5/17 ja 8/17
1. IVF 4/18

Anannaa:
1. IVF 11/17, 17 munasolua joista 13 hedelmöittyi. Ei tuoresiirtoa, pakkaseen 4x2D ja 2x6D. 1. PAS 3/18 plussa

Beisla:
1. ICSI 4/18 lyhyt kaava, tuoresiirto nega, ei mitään pakkaseen
2. ICSI 5/18 lyhyt kaava, 5 alkiota. Tuoresiirto nega, PAS 6/18 nega, PAS 7/18 nega, 8/18 era-testi, 9/18 lääkkeellinen kierto, kemiallinen
PAS 23.10., lääkkeellinen kierto, kemiallinen
Donor-alkiot 4kpl, 1. PAS 17.12.

Jero:
1. IVF 12/17 lyhyt kaava, munasoluja 23 joista 6 hedelmöittyi. Ei tuoresiirtoa.
1. PAS 02/18 nega
2. PAS 03/18 nega
3. PAS 05/18 nega
06/18 ERA-testi
4. PAS 08/18 nega
5. PAS 09/18, kaksi alkiota siirretty, plussa 10.10

Suski75:
1. IVF 10/18 lyhyt kaava, munasoluja 19, joista 7 hedelmöittyi, 3 PGS:ään, 1 terve alkio. Odotellaan siirtoa.

Cranberry odottelee 7. ICSIä

MiisaS
2 Inseminaatiota syksyllä 2018 nega molemmissa
1. Ivf lyhyt kaava 11/18, tuoresiirtoon ei päästy, pakkaseen saatiin kolme alkiota, joista yksi tarkoitus siirtää 1/19

Kultsikutri
1. ICSI 09/12. 10 munasolua, ei mitään siirrettävää
2. ICSI 03/13 tuoresiirto nega, PAS nega
3. ICSI 09/13 tuoresiirto nega , 1 PAS plussa, vauva 06/14. 2 PAS 04/16 nega, 3 PAS 06/16 nega
4. ICSI 09/16. 7 munasolua, ei mitään siirrettävää
1. Inseminaatio 09/17 nega
2. Inseminaatio 02/18 nega
3. Inseminaatio 05/18 nega
5. ICSI 11/18

Mette82
2 inseminaatiota 06/18 ja 08/18 - negat
1.IVF 11/18 pitkä kaava, 16 kypsää munasolua joista 1 hedelmöittyi. Tuoresiirto.

Ninuok
1. ICSI 08/17 tulos 5 blasto alkiota
Tuoresiirto nega
PAS nega ×2
PAS plussa, -kemiallinen
4.PAS plussa, La 28.1.2018

~ Plussanneet ~
Jennis
Sofiask 1.ivf 5/17+tuoresiirto nega. 1. Pas 8/17. La 3.5.
Nennu90
Helios 4. ICSI 09/16 lyhyt kaava (lahjasiittiöt), 7. PAS 12.9 , La 31.5.18
Helen 79
Sarahe
Vastavirrassa
Blanca
Unique
Mimosa85 2. ivf tuoresiirto, la 27.2.
Toivon Kipinä
MiuMau79 2. IVF 9/17, tuoresiirto nega, 1. pas 11/17 plussa, la 31.7.18
BlueTerranova 2.Ivf tuoresiirto, plussa la 04.11.17
Maleen 5.ICSI tuoresiirto,la 1.8.2018
liljatar, 2.IVF tuoresiirto, la 28.8.2018
Jopsukka, 1.IVF tuoresiirto, la 5.9.2018
Juupasjaapas, 1.IVF tuoresiirto, la 5.9.2018
Suvetar, 1. IVF:n 1. PAS, la 6.11.18
Ninuok 1 ICSI:n 4.PAS, LA 28.12.18
MuuMuu, 1. IF:n 1. PAS, LA 1.2.19
bluebe, 2. IVF:n tuoresiirto, LA 5.2.19
Jero 1. IVF:n 5. PAS.
Heitsu1996, 2.IVF tuoresiirto, la 25.6.2019
Ronya 2.ICSI 2.PAS

~Lapsen syliin saaneet ~
Kohta3. 7.2.18 Poika
Kaakao 7.2.18 Poika
Blanca 2.7.18 tyttö
MiuMau79 4.8 poika
liljatar 4.9.18 Tyttö
Jopsukka 10.9.18 tyttö
 
Kosmos 1. ICSI lyhyt kaava, punktio 20.2.-17, ei tuoresiirtoa hypeririskin takia. Lääkkeellinen PAS 4/2017, josta plus ja poika syntyi 5.1.2018. ?/2019 PAS suunnitteilla(8 alkiota pakkasessa).

Blanca 1.icsi 2/2017 lyhyt kaava 5 hedelmöittyi, 1 siirrettin, nega, pakkaseen ei mitään. 2.icsi 4/2017

Jennie 1. ICSI 9/17, tuoresiirto 12.9.17, nega. Kaksi blastoa pakkasessa. Pas 12/17-1/18.

Seesam 1. ICSI 11-12/2017, pitkä kaava. 7 solua, 5 hedelmöittyi. Tuoresiirto 12/17 -> nega. PAS 2/2018; nega. Pakastin tyhjä. 2. ICSI 4/18, lyhyt kaava, 2 munasolua, molemmat hedelmöittyi. Tuoresiirto -> nega. Toinen ei jaksanut blastoksi. 3. IVF/ICSI 8-9/18, pitkä kaava.

Triana
1. IVF 5/18, lyhyt kaava -> keskeytetty, ei punktiota
2. IVF12/18, pitkä kaava -> 2 solua

Ronya
1. ICSI 9/2017, lyhyt kaava. Saatiin neljä alkiota (3pv), tuoresiirto nega ja 3xPAS nega.
2. ICSI 5/2018, lyhyt kaava, saatiin kolme blastoa. Tuoresiirto nega ja 1.PAS 8/18 nega. ERA-testi normaali 10/18, 2.PAS 11/18 Plussa.

bluebe
1. IVF/ICSI 1/2018, lyhyt kaava
2. IVF/ICSI 05/2018, pitkä kaava

Heitsu1996
1.IVF 05/2018,lyhyt kaava, Vaihtui inseminaatioon.
2. IVF 10/2018, lyhyt kaava,3 munasolua,1 hedelmöittyi,tuoresiirto plussa 17.10.

Kissankulta
1. IVF/ICSI lyhyt kaava 09/2017, punktio 29.9. vain kolme solua - ei päästy siirtoon asti.
2. IVF/ICSI pitkä kaava, tuoresiirto (icsi) 1.12.17 nega, pakkasessa 2 (ivf)alkiota - alkiot sulatettu 03/18 ja menehtyivät
3. IVF/ISCI lyhyt kaava 10/18, punktio 26.10. ei yhtään munasolua
4. IVF/ICSI tulossa helmi-maalis 2019

MW2B 1. IVF (donor) tulossa alkuvuodesta 2018

Miselli
1. IVF 1/2018, lyhyt kaava, tuoresiirto (3D) nega, 1. PAS 19.2.2018 (6D) plussa: tuulimunaraskaus ja tyhjennys maaliskuussa, 2. PAS 4/18 (3D) nega, 3. PAS 5/18 (3D) nega, 4. PAS 11.9. (6D) nega.
2. IVF 11/2018, lyhyt kaava, tuoresiirto nega. 2. PAS (6D) 18.12.2018

Herukka 1. IVF 4/2018, pitkä kaava ~ täysin epäonnistunut hoito.
Nyt ICSI 12/2018 punktio vk 2

DB 1. IVF lyhyt kaava alkuvuodesta 2017, 3 alkiota, tuoresiirto nega, 2 pakastetusta kumpikaan ei selvinnyt. Nyt 2. IVF lyhyt kaava, 2. ultra 19.2., punktio mahd. ke 20.2.

MuuMuu 1. IVF lyhyt kaava, punktio 19.2.
37 munasolua, 36 kypsää. 25 hedelmöittyi. 14 pakkasessa (3x3D, 7x4D, 4x5D).
PAS 15.05.2018 -> plussa

Janel
1. ICSI 11/16 lyhyt kaava, soluja 15, 5 alkiota, tuoresiirto nega, 1.PAS 01/17 nega, 2.PAS 02/17 plussa, mutta km 8+3, 3.PAS 05/17 nega.
2. ICSI 8/17 lyhyt kaava, soluja 8, 2 alkiota, tuoresiirto; nega, PAS 10/17 nega.
3. ICSI 03/18 lyhyt kaava, soluja 10, 4 alkiota, tuoresiirto; kemiallinen. 1.PAS 4/18?

Ilpuri
1. IVF 01/18 pitkä kaava, 13 munasolua, hedelmöittyneitä 4, tuoresiirto 02/18 nega, 3x6D pakkasessa
-PAS 06/18

Unique
1. ICSI 01/18 lyhyt kaava, 8 munasolua, 5 hedelmöittyi, tuoresiirto josta negatiivinen. Pakkaseen jäi 2kpl 2D alkioita sekä 1 4D alkio.
PAS 05/18 lääkkeellinen kierto Plussa

Villisilmä
1. ICSI 2/18 lyhyt kaava, 5 munasolua joista 1 hedelmöittyi, tuoresiirto blastokystina -> plussa, km
pidetään hetki taukoa
2. ICSI tulossa 8/18?

MindyH
1. IVF 10/16 pitkä kaava, 6 munasolua, joista 4 hedelmöittyi, tuoresiirrosta plussa, jouduttu keskeyttämään Rv:20+5 kaksosten FFTO:n takia. 1. PAS 11/17, josta tuli plussa mutta tuli kkm 9+1. 2.PAS 30.5 nega 3.PAS 8/18 (viim. Blasto) lääkkeellinen kierto?

Maurizio:
2 inseminaatiota 5/17 ja 8/17
1. IVF 4/18

Anannaa:
1. IVF 11/17, 17 munasolua joista 13 hedelmöittyi. Ei tuoresiirtoa, pakkaseen 4x2D ja 2x6D. 1. PAS 3/18 plussa

Beisla:
1. ICSI 4/18 lyhyt kaava, tuoresiirto nega, ei mitään pakkaseen
2. ICSI 5/18 lyhyt kaava, 5 alkiota. Tuoresiirto nega, PAS 6/18 nega, PAS 7/18 nega, 8/18 era-testi, 9/18 lääkkeellinen kierto, kemiallinen
PAS 23.10., lääkkeellinen kierto, kemiallinen
Donor-alkiot 4kpl, 1. PAS 17.12.

Jero:
1. IVF 12/17 lyhyt kaava, munasoluja 23 joista 6 hedelmöittyi. Ei tuoresiirtoa.
1. PAS 02/18 nega
2. PAS 03/18 nega
3. PAS 05/18 nega
06/18 ERA-testi
4. PAS 08/18 nega
5. PAS 09/18, kaksi alkiota siirretty, plussa 10.10

Suski75:
1. IVF 10/18 lyhyt kaava, munasoluja 19, joista 7 hedelmöittyi, 3 PGS:ään, 1 terve alkio. Odotellaan siirtoa.

Cranberry odottelee 7. ICSIä

MiisaS
2 Inseminaatiota syksyllä 2018 nega molemmissa
1. Ivf lyhyt kaava 11/18, tuoresiirtoon ei päästy, pakkaseen saatiin kolme alkiota, joista yksi tarkoitus siirtää 1/19

Kultsikutri
1. ICSI 09/12. 10 munasolua, ei mitään siirrettävää
2. ICSI 03/13 tuoresiirto nega, PAS nega
3. ICSI 09/13 tuoresiirto nega , 1 PAS plussa, vauva 06/14. 2 PAS 04/16 nega, 3 PAS 06/16 nega
4. ICSI 09/16. 7 munasolua, ei mitään siirrettävää
1. Inseminaatio 09/17 nega
2. Inseminaatio 02/18 nega
3. Inseminaatio 05/18 nega
5. ICSI 11/18

Mette82
2 inseminaatiota 06/18 ja 08/18 - negat
1.IVF 11/18 pitkä kaava, 16 kypsää munasolua joista 1 hedelmöittyi. Tuoresiirto.

Ninuok
1. ICSI 08/17 tulos 5 blasto alkiota
Tuoresiirto nega
PAS nega ×2
PAS plussa, -kemiallinen
4.PAS plussa, La 28.1.2018

~ Plussanneet ~
Jennis
Sofiask 1.ivf 5/17+tuoresiirto nega. 1. Pas 8/17. La 3.5.
Nennu90
Helios 4. ICSI 09/16 lyhyt kaava (lahjasiittiöt), 7. PAS 12.9 , La 31.5.18
Helen 79
Sarahe
Vastavirrassa
Blanca
Unique
Mimosa85 2. ivf tuoresiirto, la 27.2.
Toivon Kipinä
MiuMau79 2. IVF 9/17, tuoresiirto nega, 1. pas 11/17 plussa, la 31.7.18
BlueTerranova 2.Ivf tuoresiirto, plussa la 04.11.17
Maleen 5.ICSI tuoresiirto,la 1.8.2018
liljatar, 2.IVF tuoresiirto, la 28.8.2018
Jopsukka, 1.IVF tuoresiirto, la 5.9.2018
Juupasjaapas, 1.IVF tuoresiirto, la 5.9.2018
Suvetar, 1. IVF:n 1. PAS, la 6.11.18
Ninuok 1 ICSI:n 4.PAS, LA 28.12.18
MuuMuu, 1. IF:n 1. PAS, LA 1.2.19
bluebe, 2. IVF:n tuoresiirto, LA 5.2.19
Jero 1. IVF:n 5. PAS.
Heitsu1996, 2.IVF tuoresiirto, la 25.6.2019
Ronya 2.ICSI 2.PAS

~Lapsen syliin saaneet ~
Kohta3. 7.2.18 Poika
Kaakao 7.2.18 Poika
Blanca 2.7.18 tyttö
MiuMau79 4.8 poika
liljatar 4.9.18 Tyttö
Jopsukka 10.9.18 tyttö
 
Takaisin
Top