Paras suklaa?

Uusperhesatu

Asioista perillä oleva
Koska suklaa kuuluu olennaisesti jouluun, puhutaan vähän siitä. :) Mistä suklaasta te tykkäätte?

Omia suosikkejani ovat mm. Lidntin konvehdit ja ne Lindor-pallot, niistä erityisesti maitosuklaa, minttu, karamelli ja hasselpähkinä. :P Kaikki semmoiset vähän laadukkaammat suklaat ja konvehdit menee, kunhan niissä ei ole likööriä tms, marsipaania tai jotain hedelmälitkuja. Täytteet, joissa on jotain moussea, nougatia, pähkinää tms ovat yleensä hyviä.

Perussuklaista ihan hyvää on Maraboun fudge-merisuola ja toisinaan Fazerin Sininenkin sekä myös Dominolla tuunattu Fazer.
 
En perusta kauheasti mistään konvehdeista tms.

Fazerin blö oli ennen suosikki, mutta oltuani kuukauden suklaalakossa huomasin, ettei se olekaan kovin hyvää. Ennemmin ostan maraboun tavallista suklaata tai salta lakritsia, joskus minttukrokanttia.

Patukoista kinder bueno, twix ja mars on suosikit!
 
Slurps, mikä keskusteluaihe :)

Fazerin sininen on kestosuosikki. Mutta sitten loput vaihtelevat mielialan mukaan. Tumma, täyteläinen chilisuklaatryffeli. Minttusuklaa.

En pidä salmiakkisuklaasta enkä domino/oreokeksi suklaasta.

Jouluksi tykkään hankkia konvehtirasian että saa valita vähän erilaisia makuja (joo, suklaallehan ne maistuvat :) - ja jättää se typerä ananasuklaakonvehti viimeiseksi, jos sellainen sattuu olemaan rasiassa). Muuten niitä konvehteja tulee syötyä harvemmin, eli siksi siitä tulee vähän speciaalia.

Mutta jouluun kuuluu siis suklaa ja (yön tunteina yhdistelmä kirja ja suklaa)
 
Epäjouluisesti Mignon-munat. :hungry: Muuten sitten vaihtelee. Geisha ja dubbel nougat -patukat on kestosuosikkeja. Fazerin piparisuklaa on tämän joulun suosikki. :)
 
Täällä maistuu myös Mignonmunat! Jouluna saan vanhemmiltani aina suklaarasian, pyynnöstäni Wiener nougatia. Tosin sen osalta olen tänä vuonna ottanut varaslähdön ja syönyt imetysnälkääni :D
 
Paras suklaa on suklaa :D ihan sama minä kunhan on ruskeeta ja suussa sulavaa:p
Valkosuklaasta/liköörikonvehdeistä en tykkää yhtään... mut muuten syön hyvillä mielin kaikkia suklaa laatuja:p
 
Mä en niinkään suklaasta välitä, mut jos jotain niin maraboun minttukrokantti levy tai symphony konvehtirasia tai pätkis tai fazerina :) Noi taitaa olla ainoot mitä syön? Ja tää joulu menee ilman suklaata kokonaan.
 
Belgialaiset käsin tehdyt suklaat ovat parasta, mitä olen syönyt. :) Muuten menee valkosuklaa parhaiten, mutta myös maraboun makusuklaat maistuvat. Minttukrokantti ja oreo isoimpina lemppareina.
 
Nykyään perus ruokakaupoistakin löytyy tosi hyvää maidotonta suklaata, muutakin kuin tavallista tummaa!

Mutta vegaaninen valkosuklaa on kyllä parasta :Heartred
 
Fazerin sininen kelpaa aina. Mutta Maraboun minttukrokantti on ehdoton lemppari :happy:
Geisha on kans yksi suosikeista. Fazeriina, pandan ahaa ja kinder bueno kans herkkuja, mutta niitä ei tuu oikeastaan koskaan ostettua.
Niin ja fazerin hasselpähkinä suklaa!!
Ja ja ja..... :hilarious:
 
En oo suklaaihmisiä sinänsä, sillä maitosuklaata en syö. Maraboun daimlevy on varmaan ainoa missä maitosuklaa menee. Konvehdeista en pidä, taitaa siinä sinisessä rasiassa olla tasan yksi mitä syön, se sydän missä on vadelmamarmeladia. :D Tumma suklaa on asia erikseen... Fazermint on nannaa, after eight myös. Perus tumma suklaa, niin tummaa kuin on niin kelpaa aina.
 
Parhaita on after eight, fazermint, geisha ja pätkikset, ainakin! :hungry:
Pääasia on, ettei seasta löyty likööriä tms, hedelmäjuttuja, marmeladia jne :angelic:
 
Meille ostetaan joulunaikaan Fazerin konvehtiboxeja, sininen, sini-valkoinen ja fazerina on lempparit. Toinen kestosuosikki on Maraboun symphony-rasia.
 
Tänä vuonna ostettiin Lindtin Champs-Élysées -rasia. Aivan paras! Vain yhdessä konvehdissa on joku appelsiinisisus, muut ovat järjestäen herkkua. :)
 
Juhlapöydän konvehdit, fazerin sinivalkoiset, fazerina, vadelmajogurtti konvehdit. Nää on suosikkeja. Suklaasta tykkäävänä kyllä valko- ja maitosuklaat maistuu ylipäätäänkin, tummasta en tykkää.
 
Wienernougat (etenkin kahvin kanssa) ja iChocin vegaaniset suklaalevyt! Herkkua on myös Rapuntzel Nirwana-levy, jota ikävä kyllä tuntuu saavan vain Ruohonjuuresta yms. eko- ja kasvisruokakaupoista.
 
Hetkinen, minähän unohdin vallan mainita yhden suosikin. Nimittäin Kalev mustikkasuklaa. :Heartred Sitä ei vain ole nykyisin näkynyt Suomessa. Alkoholin sijaan pyydän Tallinan matkaajia tuomaan suklaata. :p
 
Rakastan suklaata :Heartred:Heartred omia lemppareita fazerina, geisha, dumle, fazerin punainen maitosuklaa, mars, tupla, kinder, mitä näitä nyt on :joyful:
 
Fazerin sininen noin yleensä ja jouluna omar-konvenhdit..omar ja suklaa, täydellinen liitto :'D niitä menis vaikka kuinka monta boksia, onneks ei raski ostaa kuin pari :D
 
Normaalisti kelpaavat kaikki suklaat turhankin hyvin, nyt raskaana ei uppoa mikään. Kaapissa vanhentuvat.
 
Takaisin
Top