Joulukuun mammat 2015

Sepä juuri, kun en tiedä miten aikuisen ihmisen saisi ymmärtämään oma tilanteensa ja että ongelma ei ole ympäristössä vaan ratkaisu lähtisi itsestä ja ihan jo siitä, että alkaisi huolehtimaan perustarpeistaan (terveellinen ruoka, liikunta, (yö)uni, kokiksen vähennys, positiivisten asioiden etsiminen ja ajattelu edes pienessä määrin joka päivä). Voin muuten suositella kaikille meditointi tms youtube-pätkiä aamuun tai iltaan, mä sain niiden avulla mieleeni rauhaa ja positiivisuutta kun varmaan kuukauden kuuntelin joka aamu töihin mennessä bussissa. Pitäisi muistaa jatkaa, vaikka olo on jo parempi.
 
Tytsy, tuo kuulostaa niin tutulta! Miestä, josta siis erosin, ei kiinnostanut enää mikään, ei urheillut, ei käynyt ulkona, ei syönyt kunnolla ja oli tosiaan aika masiksessa ja siksi varmasti tarttui pulloonkin..yritin kaikin keinoin auttaa, mut jos ei halu muuttua lähde ihmisestä itsestään, niin ei siinä toinen voi tehdä mitään...tsemppiä Tytsy, i feel u!:Heartred
 
Tytsy aivan mahtavaa että olet löytönyt itsellesi toimivan piristeen:)
Voimia hirveästi sun miehen kaa, kauhean raskasta!!!
 
TR, meillä ei onneksi tuo alkoholi maistu ja tuskin tulee kuvioihin, kun ei tähänkään asti ollut yhtään miehen juttu. Siis ottaa oluen silloin tällöin mutta isomman satsin ehkä kerran kahdessa vuodessa (mistä seuraa ihan jäätävä krapula :D) Jos siihen menisi, niin sitten kyllä ero olisi ainoa ratkaisu. Suvussa ihan riittävästi alkoholisteja, että tietää mitä se on. Alkoholi on kyllä petollinen kaveri, jos on siihen taipumusta :sad001 Eli toivossa eletään ja jos pienillä askelilla saisi asiaa parannettua. Nyt kun alkaa itse jaksamaan taas. Onneksi on omia kavereita, että saa henkistä tukea muualta, vaikka mieheltä ei käytännössä ollenkaan. Oma olo parantui jo, kun sen hyväksyin. Siinäkin pätee kai se, että itsestä se kaikki pitää lähteä, ei kukaan toinen voi ketään pelastaa, vain auttaa matkalla.

TR, onko sun ex päässyt jaloilleen siitä?
 
Tytsy, mitä sun mies siis sanoo kun kysyt, että kiinnostaako häntä koko teidän suhde ollenkaan? Ootko tarpeeksi selvästi sanonut, että tollasta menoa et jaksa? Ehkä joku selkeä raja muutokselle, ulkopuoliseen apuun suostumiselle vois olla kohdallaan? Jos mies vaan ei kuitenkaan ymmärrä kuinka loppu oot tilanteeseen tai sit hän on vaan aivan loppu ja ei pysty sitä myöntämään. Mistäs sitä lopulta tietää kun toisen pään sisälle ei pääse.
 
Riippuu vähän hetkestä, että miten mies suhtautuu, kun sanon että en enää jaksa. Yleensä kun tilanne on sellaisina hetkinä niin huono, et sekään ei oikeen jaksa. Mutta nyt taas kun se pääsi kai vähän purkaan oloaan tuolla sohvallanukkumisella jne ja kävi kaverin kanssa viettämässä päivää, on se selvästi taas funtsinut asioita ja ollut paremmalla tuulella. Eli kun on tilanne päällä, on käytös ihan perseestä ja saattaa sanoa pahasti kun muka suuttuneena on oikeus sanoa mitä vaan, kun ”ne on vaan sanoja”.
Mutta sitten kuitenkin kuuntelee ja sulattelee ja taas tulee kausi, että asiat ovat hyvin. Sitä vaan ei oikein osaa relata enää kunnolla, kun koko ajan odottaa, että koska taas räjähtää, kun se tulee aina ihan puskista. Kai tässä vaan pitää vielä yhdessä kasvaa ja oppia... Ja sen tiedän, että pärjään tarvittaessa mainiosti itseksenikin ja osaan olla onnellinen yksinkin, joten silleen on valmis antaan suhteelle kaikkensa jos kuitenkin uskoo, että perusta on kunnossa edelleen eli molemmat haluavat olla juuri tässä suhteessa. Kiitos tuesta :Heartred
 
Pian alkaa 3-veesynttärikausi. Olisi kiva kuulla muilta suunnitelmia / ideoita! Täällä mennään tällä tietoa Salama McQueen -teemalla ja muuta suunnitelmaa ei vielä ole. Ja vinkkejä, mistä pks saa helposti rekvisiittaa? Kakun koristeita yms.
ko. aiheeseen liittyen. Alkaa olla jo liian myöhä tilata netistä mitään. Synttärit viikon päästä vkl.
 
Tyttö haluaa hedelmäkakun, muita toiveita ei ole :D Luultavasti siis tehdään mutakakku ja päälle hedelmäsalaattia tai sit erikseen hedelmäsalaatti ja kakku, ehkä jotain suolaisia pasteijoita/piirakkaa, en tiedä varmaksi, mutta on tässä pari viikkoa aikaa ihmetellä ja sit kiireellä leipoa :)
 
Tytsy oon ihan prismassa nähny salama mcqueen kakun koristeita, servettejä, lautasia, mukeja, pöytäliinoja, ilmapalloja etc.

Meillä varmaan ryhmä hau teemalla-jos ei mieli muutu matkalla :D synttäreitä juhlitaan kuitenkin vasta ensi vuoden puolella, kun virallinen päivä on 23.

Me juhlittiin viikonloppuna 10-vee hääpäivää, tai juhlittiin ja juhlittiin, kotona juotiin lasi viiniä ja nautittiin toisistamme. Mies lauloi kyllä mulle julkisesti kaksi rakkauslaulua (meksikolainen:))
 
Meillä tulee unicorn-juhlat joulukuiselle. Ja koristeita ja muita hamstrasin jo loka-marraskuun vaihteessa :D
 
Tytsy, rentouttavaa äitiyslomaa! Kuinka sinäkin jo noin pitkällä että jo äippälomalle jäämässä:eek: ?
Tosiaan 3v juhlaa pukkaa... meillä juhlitaan 2.12(synt 1.12) ihan vaan lähimmän suvun kesken ja vietetään samalla perinteeksi muodostunutta pikkujoulua:) jouluherkkuja ois tarjolla, pipari pohjaista suklaajuusto kakkua, graavilohta+saaristolaisleipää, karjalanpiirakoita+munavoita, torttuja ja pipareita ja tietysti riisipuuro:p taustalla soi joululaulut ja joululahjat lähtee jakoon... vielä pitäis saada ne lahjat tehtyä o.O
 
Meillä poika toivos mansikkakakkua,joten sellainen pitää saada aikaiseksi. Meillä ei ole sen suurempia juhlia,isoäidit tulevat kahville, ja samalla vietetään toiseksi nuorimman 11v synttärit. Eikä hälläkään ole sen kummempaa teemaa,enää.
Tietysti jos kaapin pohjalle on joku koriste jäänyt, niin tökätään paikalleen...
Onnea raskautuneille, nyt en muista enää oliko muita onniteltavia...sama pää joka päivä.
 
Moikka! En oo aikoihin täällä käynyt ja nyt vaan jotenki vaan tuli mieleen tää foorumi! Täällä vsrmasti on mooooonta viestiä ja niitä en jaksa alkaa selailemaan ku en edea muista mihin oon jääny :D Mitä teille kuuluu? Meillä poitsun kanssa mennyt tosi hyvin. :)
Musta tuli tossa puoltoista vuotta sitten yh äiti mutta nytte uudet kuviot menossa ja mulla aivan ihana uus mies ja meille on lapsi tulossa kesäkuussa 2019 :Heartred -wopwop
 
Takaisin
Top