Vaasan alueen äidit?

Kiitos! :Heartred

Tyttö syntyi suunnitellulla sektiolla pe aamuna, kaikki meni todella hyvin ja nopeasti. Hän ilmoitti kovaäänisesti saapumisestaan niin että papparaisetki huokaili heräämössä, mutta ääntähän mahtuu maailmaan! :D

Ite voin todella hyvin, ei ole enää kipuja paljoakaan ja ollaan jo parit kävelylenkitki tehty. Isoveli on todella hurmioissa pikkusiskosta, haluaa näyttää vauvan kaikille kavereillensa ja hoitaa kokoajan. Pojasta on kyllä ollut todella iso apu, hakee kokoajan vaippoja tai harsoja ja pyyhkeitä, mitä ikinä tämän tissitakiaisen sohvalla jumissa oleva äiti tarvitseekaan :D

Tyttö on rauhallinen ja kiltti, nukkuu 2-3h pätkissä, ilmoittaa kerran kovaan ääneen nälästä ja sitten taas nukutaan. Nyt alkaa jo välillä tutkia maailmaa kun jaksaa olla pieniä hetkiä hereillä :)

Hän on kyllä mailman ihanin :Heartred

Voi sullakaan ei ole enää paljoa jäljellä! Jännittävää! Odottaako sisarukset jo kovasti vauvaa?

Täälä viimeinen kuukausi laskettiin öitä että koska vauva syntyy :D
On nuo vanhemmat sisarukset ihania kun niin odottaa pikkuista saapuvaksi!
Meillä oli sairaalassa perhehuone, joten poika oli isovanhemmillaan hoidossa. Joka aamu mummi soitti että saako tulla käymään kun täälä on veli heti herättyään taas ilmottanut että hänellä on ikävä pikkusiskoa :D

Aaww :Heartred Ihana isoveli pienellä ja helpolta vauvalta kuullostaa! Hyvä ettei kivuissa tarvitse kärvistellä ja pääsette alkusyksyä nauttimaan :)

Kovasti odottavat ja juuri heidän vanhoja vauvatamineita yhdessä katsottu ja fiilistelty. Nuorimman pojan 10v synttäreitä (syyskuussa) kohta suunnitellaan. Niin "iso" hänkin jo että sydäntä kivistää :Heartred
Onneksi kohta yksi nyytti jonka kanssa ei tarvitse napanuoraa paukutella :D Nauttii ehkä vauva-ajastakin toiseen tapaan. :)

Ti (34+2) käydä katsomassa kohdunsuun tilannetta kun sukkapuikkokipuja ollut niin paljon supisteluiden ohessa. Saisi vielä muutaman viikon masussa asustella ennen nuuhkuttelua :)
 
Kuinkas vauva-arki on mennyt Meemis? Muille kuuluu?

Täällä täysaikaisuus saavutettu (37+0) ja saa odotella hiljalleen nyyttiä. Viimeisiä valmisteluita.. pesänrakennusvietti huipussaan. :D :) Vauveli vain pt ja käännösyrityksestä huolimatta väärtepäin. Synnyttämään lähdetään alakautte. Jännittää kyllä kuinka menee, mutta eiköhän siitä selvitä.
 
Vauva-arki sujuu oikein lepposasti :)
Vauva nukkuu hyvin ja on kyllä sujahtanut meidän arkeen todella lepposasti :) vauva täytti maanantaina 1kuukauden ja nyt vain odotellaan ja järjestellään ristiäisiä.

Voi teilläkin alkaa jo H-hetki lähestyä! Toivottavasti kaikki menee hyvin väärästä tarjonnasta huolimatta. Tsemppiä viimesiin viikkoihin :)
 
Vauva-arki sujuu oikein lepposasti :)
Vauva nukkuu hyvin ja on kyllä sujahtanut meidän arkeen todella lepposasti :) vauva täytti maanantaina 1kuukauden ja nyt vain odotellaan ja järjestellään ristiäisiä.

Voi teilläkin alkaa jo H-hetki lähestyä! Toivottavasti kaikki menee hyvin väärästä tarjonnasta huolimatta. Tsemppiä viimesiin viikkoihin :)

Teillä ollaan hyvässä vauvakuplassa ja pitääkin. :) :Heartred Kunpa tännekin pian rantautuisi vähemmän vaatelias tapaus. :wink

Paljon tsemppiä ristiäisjärjestelyihin ja juhlahumua!
Kiitos.. onnea tarvitaan! Tulen päivittelemään kyllä. :)

Rv37+6
 
Heippa!

Koska tämä on ollut pitkään ainoa aktiivinen ketju täällä äitien kohtauspaikalla ja seuranhaku taitaa tapahtua nykyisin suurimmaksi osaksi omissa ryhmissään, tämä osasto poistetaan. Aktiivista keskustelua ei tietenkään haluta poistaa. :) Joten, onko tämä vielä käytössä? Jos on niin mitä pidätte ajatuksesta että siirrän tämän ketjun Laksettu aika 2018 osaston alle, missä voitte jatkaa keskustelua?
 
Se käy hyvin, voi olla että sieltä muutkin löytää tämän ketjun helpommin :)
 
Takaisin
Top