Vauva-arki

Tuota noin, mitä tästä sanois... tätähän tämä on. :) Mies käy töissä ja ikävä kyllä töiden jälkeen menee paljon aikaa hänen isänsä asioiden hoitamiseen&selvittämiseen, joten minulle jää kodinhoito&lasten hoito. Mies selvinny tähän mennessä kahdella vaipanvaihdolla! :D Toki vauvan ain työnnän isän syliin jos jtn haluan/täytyy itse rauhas hoitaa.
Päivisin tulee usein otettua vauvan kans nokoset, onhan nuo yöt katkonaisia vaik 2-3 imetyksellä selvitäänkin. Mies nukkuu korvatulpat korvissa, et pystyy/jaksaa töissä käydä.. tai no hän on niin vaativa itselleen, et aina pitäs jaksaa/pystyä työt hoitamaan 110% niin eipä se onnistuis millään katkonaisilla unilla niin korvatulpat hänelle siks suon. Onneksi hänellä on kuitenkin joko isävaistot heränny nii paljon tai tullu järkiinsä ettei ylitöitä tee enää kuin pakosta. Aiemmin on tehny lähes joka pv joitain tunteja ylitöitä.
Vauva on onneks suht rauhallinen, ei itke "turhaan". Toki sit jos nälkä yllättää tai mahassa kiertää niin itku kyl raikaa. Aina sit joko tissi suuhun tai mahavaivoihin on onneks auttanu joko jalkajumppa, pyllyn hytkytys tai hellä mahahieronta sormilla hipsuttaen.
Pari kertaa on tullu tunne et voi jos pääsis/lähtis terassilla käymään tjn, mut sit oonki näin illast jo niin poikki et uni maistuu jo hyvissä ajoin. Joku 2vk sit ostin yhden sidukan jääkaappiin et jos sillo illal olis rentoutunu sitä nautiskellen, mut edelleen se tölkki odottaa sitä hetkeä. :)
Tänään olikin meillä jälkitarkastus neuvolalääkärillä ja kaikki oli kunnossa. Vatsalihaksetkaan ei oo erkaantunu enää, et huomisest alotan vatsalihastreenit.
 
Samaa tohinaa täälläkin. Pyykkiä ja tiskiä on vaikka kokopäivä työksi asti ja muutakin sotkua ja kaaosta riittää. :D Meillä ei kamalasti arki ole muuttunut, vauva kun on (vielä) hiljaisin ja vähiten vaativa meidän kolmikosta. Isommat taas riitelee joka asiasta ja pientä mustasukkaisuutta on havaittavissa joka aiheuttaa konnuuksia. Mutta sitä enemmän on iloisia ja mukavia hetkiä kun katsoo miten sisarukset palvoo vauvaa ja kertovat kuinka vauva on ihana. Saas nähdä millainen tiimi näistä kolmesta kehittyy kun pienikin saa jalat alleen, lapset meillä tosissaan syntynyt 3.5 vuoden sisällä.
Itsellä olisi jo kova palo takaisin rakkaan harrastuksen pariin jonka jouduin jo jouluna jättämään tauolle. Mies meni kauhusta kankeaksi kun sanoin että voisin palata ensi kuussa treeneihin, pitää kuulemma rekrytä mummo nukutus avuksi kun olen poissa. :p
 
Torakka, kuulostaa niin meidän arjelta! Meillä kans kolme lasta 3,5vuoden sisään ja tosiaan tuntuu siltä, että vauva on kaikista helpoin juttu koko tässä härdellissä:D Isoveljet tappelee jatkuvasti ja purkaa muhun mustasukkaisuutta ERITTÄIN vahvasti mutta pikkusisko saa onneks vain ihailua osakseen.:) Veikkaan että vuoden päästä on aikamoinen hulina talossa, ei oo vauva enää vauva eikä varmasti niin helppokaan.. Mutta ei tässä tylsää ainakaan ehdi tulla:D
 
Takaisin
Top