Kasvu ja kehitys

Meillä neiti on viime viikolla keksinyt kävelyn ilman tukea kunnolla. Ja jotta oppiminen ei loppuisi niin nyt kiivetään kaiken päälle. Leluauton, keittiön penkille ja keinuhevosen päälle. Vaikka kuinka on koittanu tehdä turvallisen kodin niin toi neiti kyllä ehtii kaikkee tekeen.
 
Täällä 2v neuvolassa tänään paino tasan 15kg ja pituus reilu 92cm :D perjantaina oli virallinen 2v päivä. Mites muut ootteko jo käyneet 2v neuvolassa? :)
 
Meillä 2v neuvola vasta 12.6 kun tuo neiti tosiaan päätti sillon syntyä vasta kesäkuun puolella.
 
Meilläkin neuvola vasta 11.6. kesäkuinen siis täälläkin.

Varmasti silti pienempi mies täällä kuin graisulla. Meidän sikiö edelleen. :grin
 
Ja arvatkaa kuka on unohtanut varata koko neuvolan. :D Tosin kesäkuun puolellahan meidänkin poitsu silloin syntyi.
 
No niin, 2v neuvolassa käyty :grin Toimintaa ja koko mieliala esittely tehty. Kaikki ok. Ainoastaan puhetta saisi alkaa tulla vähän enemmän. Tytön strategiset mitat 80 cm / 11,7 kg. Pieni tirriäinen edelleen mutta omalla käyrällään kasvaa.
 
Meillä tänään 2 vee päivä. :Heartred
Neuvolassa mitat oli 13 kg ja 91 cm. Poitsu käyttäytyi oikein mallikkaasti ja selitti neuvolan tädille vaikka mitä. Puhe kuulemma huomattavasti ikäisiään edellä. :bookworm:
 
Ihanaa että teillä puhutaan noin hyvin Eetla ja Mrs. Peek-a-boo! :) meillä ei tuu kyl puhetta kun omaa pojan kieltä ja selkeät sanat on vaan ei ja äitiä ja autoa tavoittelee oikein mut ei vielä tule nekään selkeästi. Innolla odotan et oppii puhumaan mut onneks sentään ymmärtää miltein kaikki mitä puhutaan.. mut 2.5v neuvola uusiks et jos puhetta ei kuulu..
 
Tänään oli kaksivuotis neuvola. Neiti oli 83,5cm ja paino 12,5kg. Ekaa kertaa mitattiin seisaallaan pituus joka sit aiheutti käyrällä laskua. Mut ei aiheuta huolta kun mittaus tapa muuttunut. Puhetta tulee ja sanoja koko ajan lisää.
 
Meillä oltiin huhtikuussa 2v neuvolassa 92,5cm ja 15kg. :) Neiti on varsinainen papupata, höpötys alkaa heti kun silmät aukeaa aamulla. Potalla käydään ahkerasti ja melkein joka kerta saadaan saalistakin, mutta vaipat on kyllä vielä käytössä koko ajan, koska neiti ei vielä itse aktiivisesti muista pyytää potalle hädän iskiessä.
 
Vieläkö saataisi tänne keskustelua? :)
Millaisia 2,5 vuotiaita toukokuiset on? Täsmäsikö vauva-ajan temperamentti nykyistä? Onko uhmaikä jo alkanut?:grin

Meidän neiti oli vauvana kovaääninen ja heti kaikki mulle -tyyppi. Sellainen hän on edelleen. :hilarious: Uhmaikä alkoi loppukesästä ja nyt kun pikkuveli täyttää huomenna kuukauden, on uhma pahentunut rytinällä. Tavarat lentää ja kaikki on EI. :confused: Rajoja kokeillaan jatkuvasti. Äidillä ja isällä menee aika usein sormi suuhun ja kasvatusoppaita on tullut selattua jokusen kerran. :bookworm:
 
Täällä oltiin vauvana jo temperamenttisia ja ollaan edelleen. Pahin uhma tuntuu olevan ohi, mutta sellaisia raivareita kun jotain ei heti saa vedetään kyllä edelleen. Täällä neiti on ollut 2v asti täysin kuiva, ihanaa kun ei oo kun yhdellä vaipat. Veli on parasta maailmassa, nukkuvat nykyään samassa huoneessa ja hyvin on sujunut. Yöllä herää pissalle kerran, muuten yleensä nukkuu heräämättä. Ollaan saatu rytmiä muutettua siitä 19-05 yöunista 20.30-07 yöuniin. Aika kivaa :)
Pikkuveli on nyt 1v5kk ja ensi heinäkuussa tulisi kolmas meille jos kaikki menee hyvin :Heartred
 
Takaisin
Top