Huhtikuun rupattelukisa!

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Huhtikuussa rupatellaan!

Pitkästä aikaa on rupattelukisan aika! Pääpalkintona on ihana tuotepaketti lastentarvikkeiden erikoisliikkeeltä Pajumajalta. :happy: Tuotepaketti sisältää kauniin ja käytännöllisen äitiyskorun, ezpz silikonisen ruokailualustan, Oot niin ihana neuvolakorttikotelon ja sukkaruusun. Palkinnon yhteisarvo on yli 50€.

huhtikuu2018.jpg


Palkinto arvotaan niiden käyttäjien kesken jotka kirjoittavat 250 viestiä tai enemmän.

Lisäksi koska tavoittelemme hieman tavallista korkeampaa viestimäärää huhtikuussa, meillä on upeita yllätyspalkintoja tarjolla, jos kuukauden kokonaisviestimäärä on kyllin korkea. :)

Yksi lisäpalkinto arvotaan jos kokonaisviestimäärä on vähintään 45 000.
Kaksi lisäpalkintoa arvotaan jos kokonaisviestimäärä on vähintään 47 000.

Kuulostaako paljolta? Tammikuussa kokonaisviestimäärä oli vain vähän alle tuon 45 000, helmikuu oli hieman hiljaisempi, mutta niin oli kyllä hieman lyhyempikin. :wink Ei siis vaadita kuin hieman panostusta ja yhteistyötä niin lisäpalkinnot tulee arvottavaksi. :happy:

Nämä yllätyspalkinnot arvotaan 50 eniten viestejä kirjoittaneen kesken. :) Siihen joukkoon on siis todella hyvät mahdollisuudet pyrkiä!

Voit seurata omaa viestimäärääsi ja sijoittumistasi täällä: http://forum.vau.fi/top-users/ (tarkistathan että katsot oikean kuun eli huhtikuun viestimääriä.)

Palkinnot arvotaan toukokuun alussa kun lopulliset viestimäärät on päivittyneet kyseiselle sivulle. :) Tuttuun tapaan ei ole väliä minne kirjoitat, voit rupatella missä ja mistä haluat. Myös viestien tasoa seurataan eli vaikka pelkkä "pöö" ei ole keskustelua.

Palkinnot lähetetään vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin.

Onnea kaikille kilpailuun!

Käy kurkkaamassa myös Pajumajan sivut https://www.facebook.com/pajumaja/
pajumaja.png
 
Kuu on puolessa eli puoli kuukautta vielä aikaa rupatella itsensä mukaan arvontaan! Pääpalkinnon arvontaan yltää tällä hetkellä vasta yksi käyttäjä. Mahdollisuus sen voittamiseen on siis suuri kun vain rupattelee sen verran että pääsee mukaan arvontaan! :) Kokonaisviestimäärä oli eilen vähän päälle 22 tuhatta viestiä. Melkein puolet siis ensimmäiseen lisäpalkintoon vaaditusta viestimäärästä. Vain vähän lisäaktiivisuutta jokaiselta niin palkinto saadaan jakoon. :happy:
 
Rupattelukisa on päättynyt. Pääpalkinnon arvontaan osallistui 12 käyttäjää. Heistä arpaonni suosi Äippä x5:tä. Onnea! :happy: Sinuun otetaan yhteyttä yksityisviestitse. Arvonta on suoritettu random.org generaattorilla.

Lisäpalkintoihin ei valitettavasti yhteisviestimäärä riittänyt. :sad001

Ei jäädä kuitenkaan sitä suremaan vaan odotetaan mitä seuraavaksi on luvassa. Tietojeni mukaan seuraavaan kilpailuun ei ole likimainkaan yhtä pitkä aika kuin mitä edellisestä on aikaa. :)
 
Takaisin
Top