Pysyykö lapset sängyssään?

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Olen kuullut että jonkin kehitysvaiheen saavutettuaan lapset saattaa ryhtyä nousemaan sängystä salaa illalla leikkimään nukkumisen sijaan. Onko muilla tällaista? Missä iässä se on alkanut?

Meidän 3,5 vuotias ei sitä tee ja mietityttääkin, onko se pian edessä. Aamuyöllä/aamulla kyllä saattaa nousta - ja tulla herättämään ja kertomaan että ei jaksa nukkua ja haluaa mennä tekemään palapeliä. :D Lopettaako se joskus tuon herättämisen ja menee vain tekemään sitä palapeliä?
 
Meillä ei 6-vuotias ole koskaan tehnyt moista, joten toivoa on ettei sellainen vaihe ala ollenkaan. :) Eikä ole muuten 8-vuotiaskaan.

Pienemmät nukkuvat vieressäni, joten huomaisin jos taapero lähtisi vaeltamaan johonkin. :grin
 
Kiva kuulla että lapset ei sitä välttämättä ikinä tee. :) Onko muilla kokemuksia suuntaan tai toiseen?
 
Ainut joka meillä on noussut keskellä yötä sängystään oli meidän silloin 2v... syynä tähän oli se kun hänet siirrettiin pois pinnasängystä ja isojen huoneeseen kerrossängyn alapunkkaan! Tätä kesti parisen kk ja nykyään nukkuu nätisti omassa sängyssään koko yön... ikää nyt 2.5v
Mutta kertaakaan yksikään näistä (7v,5v,4v ja 2,5v) ole perseillet nukkumaan menon kanssa... kun sänkyyn mennään sängyssä pysytään kunnes aamu sarastaa:wink en siis ole kohdannut tätä ongelmaa...
 
Ei meillä tee tuota. :) napakasti komennetaan sänkyyn ja tietävät, että siellä pysytään. Aina ei toki vielä muista käydä pissalla tms ennen sänkyyn menoa ja sitä tullaan sit vielä suorittamaan, mutta eivät yritä tällaista kikkailua alituiseen.
 
Takaisin
Top