Ei tää voi olla näin vaikeeta!

Enni, mulla kans koko ajan kipuilee mahaa jostain. Yleensä vasemman munasarjan (mullahan oikealla ei ole elämää) kohdilla. Välillä viiltelee ja välillä menkkakipua. Koita siinä sit pysyä mukana, mikä vaihe ja mitä kehossa tapahtuu.
 
Täällä taas aloitin oviksen tikuttelun, täytyy tilata näitä kaksoishormooneja lisää kun loppuvat ihan just muuten kesken. En varmaan tee huomenna tota digiä kun en usko sen näyttävän huomenna edes vilkkuvaa hymynaamaa. Keskiviikko aamuna on tehtävä tuo Clearblue kun se uusinta follikeliultra.
On mulla eilen ollu ihme pistelyä munasarjoissa hetken aikaa ja viime yönä tuntu ku ois puutunut munasarjat ja ihan kun ois tulessa ollu. Nyt taas nippailee vasenta munasarjaa! Keskiviikkona näkee mikä on tilanne!

8ca93e1f89a3e8d6ca86f793fdcac7d5


Tässä vielä toinen kuva ovisliuskasta mikä myös tossa ylemmässä kuvassa, alempi tässä kuvassa on siis tämän aamuinen. (Kp16) ja ylempi eilen kp15 illalla tehty.

d168fa3524a4e4237d592eaea71c7585


Pientä toivon kipinää pidän yllä ja toivon, että ovulaatio olisikin tapahtumassa tässä viikon sisään! :wink :p
 
Jotka seuraavaan kertoi joutuivat niin toivotaan, että seuraava on se teidän the kierto :Heartred

Joilla kierrot vähän pidemmällä toivon, että plussaa tulisi.

Täällä kp 13 ja ovia tikku oli suht tumma näin ilta pissistä.
Mitä mieltä olette viivan tummuudesta?
Keskiviikkona soitto polille, jos plussaa en ole saanut niin ultran kautta vielä varmuudella.
 

Liitteet

  • CYMERA_20180219_202919.jpg
    CYMERA_20180219_202919.jpg
    579.6 KB · Katsottu: 200
Muokattu viimeksi:
Vaapukkamaa, kyllähän se vahvenemaan päin on. Omalla kohdalla toi oli se taso, minkä vahvimmillaan RFSU:lla sain. Muiden merkkien testeillä näin aina selkeämmät plussatulokset.
Täällä mennään tikuttamatta, aamulämpö oli tosi alhainen vielä kp 14
 
Vaapukkamaa, toivottavasti se ovis sieltä paukahtaa :) Onko toi rfsu, pregcheck vai joku muu? Itse en saa rfsu:n ovistestiin kunnon tasavahvaa, mutta pregcheckin vastaavaan kyllä.

Onko muuten Ilpurista kuulunut mitään? Muistaakseni hänellä piti olla eka ivf tässä alkuvuodesta? Kiva olisi kuulla kuulumisia :)

Sain äsken kilpparikontrollin tulokset ja tsh on laskenut erinomaiseksi ja se on kyllä tuntunut myös olossa :) Joulukuussa oli 3,17 ja nyt 1,58. T4v oli myös laskenut ja oli matalampi kuin ikinä tähän mennessä eli 16, mutta siis hyvä edelleen. Mutta mitähän sen lasku tarkoittaa..?

Larissa pp 4 / dpo 7
 
Larissa,Jeeeeee!!
Täällä odotetaan että päästään suunnittelukäynnille ja ajat vieläpä myöhässä.Kauhea jännitys kaiken päälle!
 
pregcheckin testejä ostin. Rfsu: n testeistä muistelin, että niihin ei välttämättä helpolla saatu viivoja niihin.

Pitää illalla tai aamulla kokeilla vielä hymynaama testejä, että mitä mieltä se on..

Aamulla varhaisella tein ekan ja oli jo vähän surkea olo, että eikö tummenen..
Tein testin kotiin päästyäni niin oli tummempi..
Kai se sieltä vahvistuu..

Positiivista, että limaisuuttakin on.
Niitä ei ollut viime kierrossa..

Tyhmiä kysyn mutta mites tuo pregnyl on pisto?
Tänään huomenna?

Pitää koittaa onnea vielä jos polilta saan jonkun vastaamaan.

Heitsu toivotaan, että suunnittelu käynti on positiivinen kokemus.

Larissa
Hienot arvot!
 

Liitteet

  • CYMERA_20180220_141914.jpg
    CYMERA_20180220_141914.jpg
    915.9 KB · Katsottu: 168
Vaapukkamaa, sulla oli inssi? Insseissä tuntuu vähän joka paikassa olevan eri tavalla että milloin pregnyl pistetään. Mun toisessa ivf:ssä, joka muuttui inssiksi, pregnyl piti pistää 36 tuntia ennen inssiä. Monissa paikoissa se saatetaan pistää päivää ennen tai jopa inssipäivänä. Ivf:ssä se on tarkkaa, että pistetään 36 tuntia ennen munasolujen keräystä. Kysy polilta ohjeet, jos et ole sellaisia saanut! PS. Kyllä toi on jo lähes ovisplussa ellei ehkä jo olekin! :)
 
Tänään oli pitkään odotettu IVF suunnittelu.Ajat oli myöhässä ja joillekkin sanoivat ihan että täytyy jaksaa odottaa.Meidän aika oli myöhässä 10min onneksi vain.Puhuimme tämän hetkisestä tilanteesta ja sanottiin että tässä välissä kotona on luomu yritystä ja ei olla käyty tässä välissä missään hoidoissa.Kaikki verikokeet olivat ook ja puntarille laitto menemään kumpasenkin.Ylipainoa hieman kumpasellakin.Miehelle ei olla koskaan puhuttu painosta hän on 190cm ja käy kuntosalilla 5krt viikossa ja löytyy lihasmassaa niin oli hieman huvittavaa kun puhui ylipainosta.Itsellä minulla on jonkun verran painoa ja sen tiedänkin jo.Ultrattiin minut ja sanoi että kun on menossa kuukautiset niin haastavaa nähdä tilannetta mutta ehkä täällä on jotain johtofollukkeleita jotain vanhoja ja puhui myös monirakkuloisista munasarjoista hän painotti ettei osaa sanoa 100% mitään kun vuotoa on.Hän sanoi että tämän tiedon mukaisesti jos olisi monirakkulaiset munasarjat niin ja minun hoito historiaan katsoen olisi meidän kaava lyhyt kaava mutta tämän jälkeen sanoi että täytyy ensin ottaa AMH arvo ennen kun 100%päätetään kaava plus täytyy ottaa uudestaan sukupuolitautitestit.Tänään siis käytiin uudestaan kumpanenkin labrassa ja sopimukset allekirjoitettiin.6.3. On meillä uusi IVF suunnittelu aika missä saadaan lopullinen kaava tietoon ja sitten lopulliset annostukset lääkkeiden suhteen.
 
Heitsu, aaa teillä ei vielä alkanutkaan hoito. Mutta hyvä että asia lähtee kuitenkin etenemään. Ultrataanko vielä munasarjat uudestaan, jos on epäilyä pco:sta? Pco:n takia lyhyt kaava on parempi ja se on myös (ainakin mulle) sekä henkisesti että fyysisesti helpompi kuin pitkä. Tsemppiä jatkoon! :)

Hannuli, jee sielläkin lähtee homma rullaamaan :) Ihanaa reissua! :)

Täällä pp 5 eli dpo 8 ja aika matelee :D Irroituspiikki ei enää eilen näkynyt kiinan testeissä eli ehkä ensi viikon alussa voisi testata.. Vasta ensi viikon torstaina eli pp 13 / dpo 16 on verikoeaika.
 
Kp 2 :)) Huomenna aloitan letrot. Ja huomenna lähtö Teneriffalle, saa ajatuksia vähän pois ja toisaalta ajan kulumaan. Ja kotiintullessa on edessä lapsivapaa viikonloppu ja ovulaatio tulossa... hmmmm... :wink

Kivaa reissua!
 
Heitsu, aaa teillä ei vielä alkanutkaan hoito. Mutta hyvä että asia lähtee kuitenkin etenemään. Ultrataanko vielä munasarjat uudestaan, jos on epäilyä pco:sta? Pco:n takia lyhyt kaava on parempi ja se on myös (ainakin mulle) sekä henkisesti että fyysisesti helpompi kuin pitkä. Tsemppiä jatkoon! :)

Hannuli, jee sielläkin lähtee homma rullaamaan :) Ihanaa reissua! :)

Täällä pp 5 eli dpo 8 ja aika matelee :D Irroituspiikki ei enää eilen näkynyt kiinan testeissä eli ehkä ensi viikon alussa voisi testata.. Vasta ensi viikon torstaina eli pp 13 / dpo 16 on verikoeaika.
Kiitos.Ei alkanut ei hoidot oli vasta suunnittelua mutta tulee tuo toinenkin suunnnittelu aika.Todennäköisesti seuraavasta kierrosta alkaa hoidot.6.3. Käynnillä vielä ultraavat tilanteen.Tsemppiä sulle ja toivotaan nyt plussaa :)
 
Takaisin
Top