Vauvan kanssa

Hyvää ystävänpäivää! :Heartred :)

Mulla vielä hoitovapaata vajaa vuosi jäljellä.... saa nähdä mitä sitten tehdään, että jäänkö vielä siitä reiluksi vuodeksi. :playful:
 
Hyvää ystävänpäivää!
Sain sitte häädön tuolta salaisesta, oli vaan niiiin saamaton ajanjakso :/
 
Hei vain!
Pitkästä aikaa täällä. Oli tentit ennen joulua, joulunviettoa, ulkomailla oloa sekä paluu taas arkeen ja opintoihin. Unohdin ihan tämän foruminkin kokonaan.

Poika kasvaa, hampaita on tullut muutama, konttaa ja nousee tukea vasten seisomaan. Huumoria löytyy, siskoa rakastaa ja kissaa myös. Äiti on paras - äidille hihkutaan parhaat ilot ja itku tulee varmasti, jos äiti kotiin tultuaan näyttäydyttyään lähteekin pois. Isä taas on hassu. Kasvaa ihan hyvin, nukkuu ja syö. Poika tykkää tutkia asioita, viettää aikaa käännellen tavaroita, katsoo niitä eri suunnista ja kääntelee lisää. Etenee omaa tahtia, määrätietoisesti, mutta ei hötky tai hösää.

Eli arki rullaa.
 
Muokattu viimeksi:
Meillä on hampaita 2 kappaletta:D kaks yötä niitä kasvatettiin eikä nukkunut yhtään sen huonommin kuin muulloinkaan, mahtavaa!!!
Sit konttaus alkanut harjaantumaan, onnistuu jo pieniä matkoja... samoin yrittää nousta seisomaan tukea vasten, kamala kun oppii hirveästi kaikkea pienen hetken sisään:)
 
Kiva kuulla äippä että hampaat tuli helposti. :)

Musta taas tuntuu että ei opi mitään uutta tää meidän poitsu ku tosiaan alkanu kävelee tukia vasten ja konttaamaan jo puoli vuotiaana. Mutta oppii se, silti kaikkea pientä. :) alkanu matkimaan kovasti ilmeitä ja eleitä. :) ja opettelee nyt kävelemään ilman tukea.

Eilen siirrettiin oma sänky pois lasten huoneesta ja muutettiin olohuoneeseen nukkumaan, lapset nukku ainaki ekan yön ihan kiltisti ilman meitä, jes! :)
 
Meidän Siirillä on kiire! Ei oo kauaakaan kun oppi ryömimään, viimeviikolla oppi konttaamaan ja nyt muutaman päivää ollut kokoajan nousemassa seisomaan :eek: itse ei kylläkään osaa laskeutua alas(vielä) joten neitiä saa olla avittamassa tuon tuosta:) tätä menoa osaa kävellä tukea vasten parissa viikossa :eek:
Mun vauva...
 
Meillä tyttö alko ilman tukea ottaan ekoja askelia about reilu 3 viikkoa sitte ja nyt viilettää menemään. :hilarious: No okei ehkei ihan viiletä meneen mutta kävelee tosi söpösti ja hienosti jo ilman tukea. Useinmiten kaatumatta pääsee huoneesta toiseen. :happy: Nopeasti meilläkin siis tää liikkuminen on kehittyny. Eka luulin ettei se lähe ees konttaan ku moni muu alko paljon aikasemmin.
 
Meillä on kans otettu reilun viikon verran askelia ilman tukea, mutta hyvin varovaisesti. :) tukia pitkin tuo ennemminki juoksee ku kävelee. :smiley-bounce022

Meillä lähdettiin tosiaanki kyllä aikasin liikkeelle, mutta tää kävelemään opettelu on kestäny sen 3kk. :facepalm: vaikka tuo meidän esikoinen lähti myöhemmin liikkeelle ni se oppi vähän ennemmin kävelemään. :)

Niin ne vaan kehittyy hyvinki eri tahtia.:eek:
 
Hui miten pieninä osa lähtee kävelemään. :joyful: Meillä noustaan ja kävellään tukea vasten. Nyt lähiaikoina on alkanu irrottamaan otteensa tuesta ja seisoo muutamia (kymmeniä)sekunteja kunnes pyllähtää. :)
 
Meillä mitään vielä kävellä vasta oppinut nousemaan jaloilleen:p ei kyl vielä tarvii kävelemään lähtemään...
Konttaaminen vasta nyt opittu silleen kunnolla :)
Miten teillä muuten nukutaan päikkäreitä? Tai yöllä?
Siiri nukkuu 1-2 kertaa päivässä, vähän riippuen että nukahtaako sillon 9 kun viiään esikko eskariin (tai ”keskitypyjä” kerhoon) jos sillon ei nukahda niin sit jaksaa valvoo sinne kun lähdetään typyjä hakemaan puolen päivän jälkeen... yöllä yritetään saada juomiset loppumaan, joka mennyt 3 yötä hyvin mutta viime yönä sitten huudettiin parituntii kun ois halunnut pulloo antaa, aamu yöstä sorruin:sad001
 
Meillä yleensä 2 päikkärit päivässä. 12 aikoihin semmoset pitemmät ja illalla joku tunti ehkä. Vähän kyllä aina vaihtelee onko nukkunu satunnaisia pätkiä esim. Autossa tai vaunuissa.
 
Tääl möngitään,tykkää seistä tukee vasten mut ei onneks viel kävellä:dummy: esikko lähti joskus 1w3kk kävelee :dummy1: joten en oottele aikoihin kävelyy vielä:playful: täällä nukutaan nykyjää joko 2x about 30-50 min päikkäreitä tai sitten 1x1,5h päikkäreitä kerralla:happy: klo 21.00-21.30 nukkumaan ja herää hyvillä unilla kolmen tunnin välein ja nukahtaa tassuttelemalla ja huonoina öinä herääkin sitte tunnin välein,kaipaa välin syliä tassuttelun lomassa..herääkin sit yleensä 07.30-08.30:dummy:
 
Meillä nukutaan päivisin kahdet unet, ekat 10.30 aikoihin noin 1,5h ja toiset kolmen maissa +/- 1h. :) aamuisin herätään klo 7 ja iltaisin mennään nukkumaan klo 21-21.30. Joinakin öinä vaatii vielä maitopullon, mutta pääsääntöisesti pärjää ilman.

Reilu kuukausi sitten saatiin pojalle se refluksi lääke, jota käytettiin kuukauden ajan, se oli kyllä pelastus. Lääkkeen aikana poika alko nukkua täydet yöt, sitten kun lääke lopetettiin niin alko taas hulina yöllä. Nyt jatko on vielä auki, että jatketaanko lääkettä vai ei. Kuulemma oireet palaa lääkkeen lopettamisen jälkeen kovana takasin, mutta pitäis sitte rauhottua. Eli nyt odotellaan sitä että oireet rauhoittus.
 
Takaisin
Top