Pinnasängyn valinta?

Tii u

Silmät suurina ihmettelijä
Heippa :)

Vauvahankinnoissa ollaan nyt sängyn valinnassa ja kyselisin onko kellään kokemusta Done by deerin pinnasängystä? Yritän muutenkin perustella itselleni, että miksi maksaisin sängystä 500 euroa. Mielipiteitä? Etuna tuossa sängyssä olisi se, että laidan poistamisen jälkeen menisi taaperosänkynä 3-4 vuoteen saakka. Ihan pikkuisena aion nukuttaa perhepedissä unipesässä.
 
Suosittelen hankkimaan vasta sitten, kun sille on oikeasti tarvetta. Meillä on ohimennen hurahtanut jo 1 v 9 kk perhepedissä, joten pinnasänkyvaihe on jo melkein ohi.
 
Komppaan edeltäjää! Meilläkin vauvat nukkunut vieressä vähintään 6kk... Meillä on Ikeasta vajaa 7vuotta sitten ostettu pinnasänky(Gulliver) josta saa sen laidan pois ja menee tosiaan taapero sänkynä... maksaa jotain satasen luokkaa:wink ellei sit tosiaan halua käyttää isoja summia vauvan tarvikkeisiin:)
 
Täällä kaikki vauvat nukkunut ekan vuoden vieressä ja sit menee hetken siinä käytettynä ostetussa tai saadussa pinnasängyssä. :)
 
Itse en näin toiminut, mutta pinnasängyn hankkimisessa vasta kun sen tarvitsee on todella ideaa. Vaikka lapsi ei nukkuisikaan perhepedissä niin ensialkuun nukkui ainakin meillä äitiyspakkauslaatikossa. :)
 
Meillä lapset on nukkunut omassa sängyssään aina ja ihan vastasyntyneestä pinnasängyssä. Meillä oli stokken sänky josta olisi saanut jopa juniori kokoisen mutta aina on parivuotiaana vaihdettu toisenlaiseen sänkyyn. Yleensä siksi että seuraava on tarvinut pinniksen :wink
 
No itsekin upeimpia pinnasänkyjä kuolanneena tulin lopulta siihen tulokseen, että petivaatteilla, reunapehmusteilla ym tekstiileillä ja leluilla saa pinniksen ulkonäköön isoimman vaikutuksen. Niitäkin kun sängyssä on jokatapauksessa oltava
 
Last edited by a moderator:
Takaisin
Top