Vauva arki

Meidän vauva pulauttelee lähes joka ruokailun jälkeen ylimääräiset tuoreet maidot pois, maitoa kun tulee vähän liikaa. Hetki ruokailun jälkeen alkaa elimistön jo prosessoiman ruoan pulauttelu, semmonen rakeisen matskun. Välillä matsku jo heikosti kellertää. Rakeista pulauttelua on aina syömisen jälkeen, jopa 5-7 krt. Pidän tätä vielä ihan normaalina määränä kun vauva ei kärsi asiasta laisinkaan :) tässä valossa noi pari kertaa tuntuu todella vähäisiltä :)

Meillä tätä ihan täsmälleen samaa :) ja ihan normaalina pidän kans kun vauvaa ei vaivaa eikä muutenkaan mihinkään vakavampaan viittaavaa. Minustaki kaksi puklua päivässä on tosi vähän :D
 
Ei en minä niinkään tuosta pulauttelusta naiset hyvät! Vaan ihottumasta sun muusta oireesta. Ei minustakaan muutama pulauttelu mitään ole :)
Neuvolassa ei osannut sanoa mitään ihottumasta ja sitä vaan lisäänty. Neuvola suositteli vaihtamaan maidon nan ha ja pyykinpesuaineet uusiin hajuttomiin, niin nyt ihottuman määrä on vähentynyt ja punotuskin kadonnut. Maitokin tuntuu sopivan!
 
Takaisin
Top