Kesäkuun rupattelukisa on alkanut!

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Kesäkuussa rupatellaan! :) Viiden kesäkuun aikana eniten viestejä kirjoittaneen kesken arvotaan Ergobabyn kantoreppu. Lisäksi kaikkien 200 viestiä kirjoittaneiden kesken arvotaan kaksi Vaukirjan ihanaa yllätyskirjapakettia!

ergobaby360.jpg


Näin osallistut arvontaan:


- Vau.fi:n foorumilla voivat keskustella vain rekisteröityneet käyttäjät. Jos et vielä ole foorumin jäsen, voit käydä rekisteröitymässä ensin osoitteessa http://www.vau.fi/liity.

- Tarkoitus on, että rupattelet missä tahansa keskusteluosiossa ja -ketjussa, mitään rupattelukilpailuketjua ei avata. Puhu siis siitä, mistä eniten haluat puhua, niiden kanssa, joiden kanssa mieluiten rupattelet!

- Muista, että mitä tahansa "meteliä" ei lasketa rupatteluksi: Viestien määrän lisäksi seuraamme siis myös sitä, että lähetetyissa viesteissä oikeasti sanotaan jotain - muutakin kuin vaikkapa "pöö".

- Seuraa omaa sijoitustasi päivittäin päivittyvästä Top 100 -listasta!

- Kun olemme löytäneet voittajan, otamme häneen yhteyttä sähköpostin kautta ja foorumilla: Sinun ei tarvitse kertoa viestissäsi koko nimeäsi tai osoitettasi.

Kilpailu alkaa NYT ja jatkuu kesäkuun loppuun asti!
Onnea kisaan! :happy:

HUOM! Palkinnot lähetetään vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin!

vaukirja_kevatvauva.jpg
 
Kilpailu on päättynyt! Voittajat arvotaan kun ehdin. Eli siis todennäköisesti illalla. Näin lapsen päiväuniaikaan saattaisi arvontaan tulla iso tauko lapsen herätessä.
 
Arvonta suoritettu!

Kantorepun voitti Miitu.

Vaukirjan yllätyskirjapaketit voittivat Bettie ja Mielipidekysymys.

Onnea voittajille! Otan voittajiin yhteyttä pikapuoliin. :)

Arvonnassa käytetty random.org:ia.
 
Takaisin
Top