! Rakenne ultra !

Onnittelut kaikille hyvistä ultra kuulumisista :)

Onkohan ollu enemmän tyttö lupauksia...? :)
 
Meillä muuten painoarvio oli vaan 280g. Kätilön mukaan se ei ole mitenkään huolestuttava vaikka onkin vähän viikkojaan pienempi vauva. Pieneltä vaan nyt tuntuu kun teidän muiden lukemiin vertaa :eek:
 
Ailinka, meillä oli painoarvio viikko sitten ru: ssa myös vain 300 g, laskettu aika on 3.11. Kätilö ei ainakaan sanonut että olisi mitenkään huolestuttavaa. Lähinnä jokaisen vauvan kasvu on niin yksilöllistä että toisilla paino voi kertyä hitaammin :) ei varmasti teilläkään mitään syytä huoleen!
 
Meillä oli reilu viikko sitten rakenneultrassa painoarviot 289g ja 302g ja viikkoja oli silloin 20+1 eli samoissa painoissa mennään täälläkin :-)
 
Ok, hyvä että on muitakin pikkuisia vauvoja. En ajatellutkaan kamalasti huolestua kun ei kätilökään huolestunut. Eipä tuo esikoispoikakaan suuri ollut syntyessään (3335g) ja itse olin täysiaikaisena 2800g. Ehkä meidän suvussa syntyy pieniä vauvoja.
 
Meillä painoarvio 319g ja viikkoja oli 20+0. Sanoi,että pari pv laskettua pienempi, mutta kyllä tuo tuosta vielä kasvaa. Dont worry :)
 
Meillä oli viime viikolla rakenneultra, viikkoja 21+3. Oli vielä erikoislääkärille varattuna aika, kun ekassa ultrassa näkyi niskaturvotusta. Mitään vikaa ei tällä kertaa kuitenkaan löytynyt :) Kuulemma olka- ja reisiluut näyttivät tavallista pidemmiltä, saattaa ennustaa pitkää tapausta :D painoarvio oli 430g, pituutta en muista yhtään. Kromosomeista tiedettiin jo että tyttö ois tulossa, helpotus oli suuri kun tämä varmistui myös rakenteellisesti. Neuvolalääkärikäyntejä taitaa joku yks olla jäljellä loppupuolella, siellä ehkä seuraavan kerran päästään kurkkaamana ultralla.
 
Meillä oli tänään ultra rv 21+2 ja painoarvio taisi olla sen 350g jos en nyt ihan väärin muista. Vastasi päivää pienempää. Kaikki rakenteet oli kunnossa ja vauva näytti nyrpeää naamaa, kun tökittiin joka suunnasta. :grin Istukka oli kohdun kasvun myötä siirtynyt osittain etuseinämälle, mutta ei se kyllä mun mielestä oo vaikuttanut mitenkään liikkeiden tuntemiseen. Edelleen siis tuntuu todella hyvin liikkeet. Sukupuolta ei kysytty, mutta näin ehkä haarovälissä jotain... Tai sitten se oli napanuora, koska kuva oli todella sumea siinä kohtaa. :oops: Mutta eiköhän se selviä sitten loka-marraskuussa ja jatkossa meillä onkin sitten tasaisesti ultria, kun haluavat seurata ettei kehity mitään ahtaumia sydämeen.
 
Meillä oli aamulla ultra rv 21+1 ja painoarvio 407 g. Kaikki näyttäisi olevan rakenteissa ja muutoinkin oikein mallikkaasti. Istukka edelleen takaseinässä. On sen verran eläväinen kaveri, ettei meinannut 3D kuvaa saada millään, onneksi yksi kasvokuva kuitenkin onnistui. :Heartred Haluttiin tietää kumpaa tässä odotellaan, niin poikaa kovasti lupailtiin, mikä on ollut oma aavistus alusta saakka. :)
 
Laitetaan tännekin et rakenneultrassa käyty ja kaikki oli hyvin :) painoa oli 364g. Sukupuolta ei kysytty ku ei olla kysytty kummastakaan aiemmastakaan..
 
Noista painoarvioista piti huikata, että tässä kohtaa vaikuttaa myös tosi paljon se, että millä viikoilla rakenneultra tehdään. Käytiin omaan piikkiin katsomassa rakenteet 19+1, jolloin painoarvio oli 290g ja nyt varsinaisessa rakenneultrassa 20+6 arvioksi saatiin 364g. Eli kovaa vauhtia ne tässä kohtaa kasvaa ja yksilölliset erotkin alkaa jo vähitellen näkyä.
 
Mekin käytiin tänään rakenneultrassa, kaikki näytti hyvältä ja tyttölupaus varmistui. Esikoispoika saa pikkusiskon ❤️ Painoa oli 330g ja oli vähän viikkojaan pienempi mutta eipä esikoinenkaan ollut suuri ja miehenkään kanssa ei olla mitään jättiläisiä joten en ole huolissani :grin
 
Dory. Aika hauska et saatiin grammalleen sama painoarvio samana päivänä :D mutta taidetaan mennäkkin aika samassa.. Mulla oli eilen siis 20+5
 
Joo, naureskelin myös tuolle, että on olleet aika tarkkaan samat arviot meillä :D Mulla oli eilen 20+6 ja vauva vastasi mitoiltaan pääasiassa vähän pienempää. Esikoinen oli syntyessään alle kolmekiloinen, joten oletan että samanlainen pieni sieltä olis nytkin kasvamassa.
 
Eikä ja meilläkin oli kokonsa mukaan 20+3 et oli pari päivää pienempi :D
 
Takaisin
Top