Nuvaringin jälkeen raskaaksi

salainensydän

Piirimestaruustason postaaja
Huhtikuun äidit 2019
Heipsan kaikki!

Miten pian olette plussanneet Nuvaringin lopettamisen jälkeen? Täällä vielä kyseinen ehkäisy käytössä, mutta kovasti pikku nyytistä kuumeillaan :happy: Haluaisinkin tietää teidän kokemuksia ehkäisyn lopettamisen suhteen. Olen lukenut että joillakin on mennyt kuukausia ennenkuin menkat alkaneet tai sitten pitänyt avittaa menkkojen alkua lääkityksellä.
 
Muokattu viimeksi:
Käytin noin 3 vuotta Nuvaringiä, lopetin viikkoa aikaisemmin kuin normaalisti, aikalailla ajallaan tuli menkat 5 päivän päästä lopettamisesta ja heti tärppäsi. Kaverinikin tärppäsi heti lopetettuaan ja hänelle oli neuvolassa sanottu että renkaan käytön jälkeen yleensä plussaa nopeammin kuin vaikka pillerit lopettaessa.
 
Mulla ollut 14 vuotta hormonaalinen ehkäisy, eka pillerit ja viimeiset pari vuotta ennen raskautta nuvaring. Kierto oli nuvaringin käytön lopettamisen jälkeen heti normaali joskin ekoissa menkoissa vuoto erilainen kun normaalisti. Tärppäsi yk 4.
 
Ensimmäiseen puoleen vuoteen ei tullut kuin kahdet menkat, lääkkeillä sitten saatiin kierto kuntoon. Plussaa ei vaan kuulu vielä liki 1,5v jälkeenkään..
 
Takaisin
Top