Positiivisuusketju...

Komppaan Salmea. Joskus katselen pojan vauvakuvia ja tulee tunne että se olis vieläkin ihan vauva, ettei näitä vuosia olis välissä ollutkaan :)

Olen yrittänyt miettiä, että mitäs jos sitä toista lasta ei tulekaan ja löytää siitä myös hyviä puolia että lapsia on vain yksi. Yhtenä sellaisena pidän ehdottomasti sitä, että olen löytänyt taas liikunnan riemun ja pystyn harrastamaan sitä ilman suurempia järjestelyjä 3 kertaa viikossa. Olo on paljon energisempi ja kyllähän sen kropassakin pikkuhiljaa huomaa, että jotain on tullut tehtyä :) Toki uskon että liikkuminen jatkuu mahdollisen toisen lapsenkin jälkeen, mutta ei se varmasti enää ole niin helposti järjestettävissä useampaan vuoteen. Noh, nää on näitä pohdintoja, aika näyttää mitä elämä tuo tullessaan. Nyt nautin tästä hetkestä ja tuosta ihanasta pikkuihmisestä! :Heartblue
 
Meidän tytöstä tuli tänään isosisko. Synnytys oli loppuosasta nopea ja helppo, melkeinpä toisinto esikoisen syntymästä, paitsi hiotumpi ja aikataulultaan kaikki osui nyt nappiin. Harjoitus tekee mestarin. :wink
Nyt oon osastolla pikkusiskon kanssa ja huomenna jo näillä näkymin kotiin. :)
:dummy1::dance011
 
Valtavasti onnea Murmeliini koko perheelle! ♡
Ilmeisesti kaikki on mennyt hyvin kun niin pian jo pääsette kotiutumaan, ihanaa!

Kolme vuotta sitten tähän aikaan meikäläinen kärvisteli synnärillä ja viiden tunnin päästä oli tyttö maailmassa. :)
 
Näin pitkänkin ajan päästä vielä, Murmeliinille kovasti jaksamista! Sinulle tuntuu osuvan enemmän kuin tarpeeksi kaikenlaista. Toivottavasti kuopus on jo turvallisesti maailmassa ja olette päässeet uuteen arkeen kiinni.

Ja Sophielle kovasti onnea! Jos jaksat ja ehdit kirjoittelemaan, niin olisi mielenkiintoista kuulla, mikä se mystinen varjo ultrassa oli :)

Taas on vierähtänyt melkoinen tovi siitä, kun viimeksi kävin täällä, mutta kyllä te leidit vaan olette parhaita, vuodesta toiseen :Heartred Onnea vielä kaikille kolmevuotiaille!
 
Onnea Murmeliinille ja Sophielle! Ja meidän kaikkien 3-vuotiaille! Kirjoittelen paremmalla ajalla, nyt kerkää lähinnä lukaisemaan muiden jutut läpi... :)
 
Kaikkea hyvää ja kaunista sinne Murmeliini! Elämäni valon synnytys kesti kuumehoureissa 15 tuntia enkä sitä halua kokea uudestaan joten loistavaa kuulla että jokuset ovat syntyneet synnyttämään!!!
 
Iloista joulun odotusta kaikille! :)

Meillä on näköjään pieni joulufani täällä kotona. Poika on erittäin viehättynyt jouluvaloista, joita näkee, tontuista ja lelumainoksista :grin Lahjoja odottaa valtavasti. Olemme puhuneet pojan kanssa, että katsotaan millaisia paketteja tulee. Kaikki lahjat on yhtä hyviä ja jos toivelahja jää saamatta, niin sitä voi toivoa sitten myöhemmin.

Meillä kotona ei paljoa joulu näy. Poju saa fiilistellä päiväkodissa joulukuusien ym kanssa ja jouluna otamme pikataipaleen pitkänmatkan papan luokse, eiköhän sielläkin kuusi odota.
 
Kiitos samoin täältä myös! Meilläkin poika on aivan innoissaan joulusta, hoilottaa joululauluja kaikki päivät, rakastaa koristeita ja valoja ja laskee kalenterin luukkuja. Muutama viikko sitten käytiin elämysmatkalla katsomassa jouluikkunaa ja tänään hakivat miehen kanssa kaksin joulukuusen (tai jonkun risun :grin) metsästä.

Me ollaan ihan vaan keskenämme kotona tänä vuonna. Vähän haikeaa, kun ollaan niin monet joulut vietetty mun perheen kanssa, mutta toisaalta ihanan stressitöntä ja rentoa juuri näin. Meidän viiden hengen ja kolmen koiran sirkus on nykyisin niin hankala liikuteltava, että kynnys lähtemiseen on tosi korkea.
 
Ihanaa joulun aikaa kaikille ketkä täällä vielä käy! Meilläkin kovasti fiilistellään joulua, ollaan leivottu pipareita, kynttilöitä poltellaan ja neiti tykkää niistä tosi paljon. Joululauluja kuunnellaan ja laulellaan, hauskoja semmoiset uudet versiot kun joskus tuppaa samaan biisiin sekoittumaan useaa eri biisiä.. Porsaita äidin oomme kaikki, oomme kaikki, emme pelkää.. :D Pieni joulu"kuusi" laitettiin ja siihen valot ja se on niin i-ha-na. :) Meillä luettiin lelumainoksia ja neiti luetteli tutun näköisten lelujen kohdalla kenellä sellainen on, ei onneksi vielä ole saatava kaikkea mitä löytyy. :)
Jouluksi lähdetään vanhalle kotiseudulle sukulaisiin.
 
No niin. Positiivisia ajatuksia.
Meidän rakas 3v ei todellakaan tarvitse sitä puheterapiaa josta uhkailtiin vielä vuosi sitten.
Äitini juurikin pohti että miten lapseni voikin olla niin aikava, siis vanhemman tuntuinen kuin onkaan. Päästelee lauseita jotka ovat kieliopillisesti täydellisiä ja hyvinkin pitkiä ja monimutkaisia. Serkkunsa 5 v jää jälkeen ja pitkälle.
Ja minä useinkin turhaudun kun mielestäni hyvätkin selitykset kyseenalaistetaan ja vaaditaan usein tarkennuksia. Joudun itsekin venymään selvityksissäni. Onhan se tietysti laajentanut omaakin ilmaisuani, mutta kun kysytään asioita joita minunkin on vaikeaa sisäistää...
Kädentaidoissa jäbä loistaa, osaa porata reijän pöytään akkuporakoneella, itku tuli, minulta.. osaa tiskata puhdasta jälkeä, osaa tehdä lumitöitä, osaa ripustaa pyykkejä, osaa täyttää astianpesukoneen, osaa imuroida, osaa pyyhkiä pölyt, osaa pukeutua (kun sille päälle sattuu), osaa leikata saksilla, osaa tehdä vaikeitakin palapelejä, osaa sahata, osaa naulata, osaa ruuvata, osaa talttauksen alkeet, osaa sitä sun tätä, lemppari on kun pääsee kanssani rautakauppaan ja saa itse ostaa pultteja ja valita oikean kokoisia muttereita.. halvat on huvit..
Ei tässä ole mitään ihmeempiä huolenaiheita kun vahtia ettei iskä jätä minkäänlaisia työkaluja jäbän ulottuville joilla saisi kotia enemmän tuhottua..
Rakkauden osoitukset ovat usein rajuja mutta hellyyttäviä, kuinka usein minua kuitenkaan halataan ja laitetaan 'räkä poskelle'... UU Jee ...
Kaikkenansakin on ilo että pieni 3 v poika rikastuttaa elämäämme ja saa sydämemme sulamaan!
 
Heips! Käyköhän täällä enää kukaan? :rolleyes:Anyway, vihdoinkin minullakin iloisia uutisia; jos kaikki menee loppuun asti hyvin niin meille tulee jouluvauva. La 26.12, tosin nt-ultrassa oli kooltaan 4-5 pv isompi mutta eivät muuttaneet laskettua aikaa.

Muita vauvauutisia? :wink Käykö Sophie vielä täällä? Joskus mietin miten sinun raskaus eteni?
 
Onnellista odotusta Henu! ☺

Minä käyn täällä välillä vilkaisemassa tuleeko uusia kuulumisia. Meillä asiat rullaa edelleen hyvin omalla painollaan, eikä mitään ihmeitä ole. Poika on edelleen reipas ja hyvin puhelias joka paikassa. Tuntuu tällä hetkellä kasvavan silmissä fyysisesti ja psyykkisesti. Ei ole enää mikään "taapero" vaan lapsi :woot:
 
Paljon, paljon onnea Henu!

Kiva, että muitakin käy täällä vielä välillä vilkuilemassa ja päivittämässä kuulumisia :) Ottaudun täysin tuohon Brummelisan kuvaukseen, että poika ei ole enää mikään taapero vaan lapsi. Ja kun vieressä huiskii lisäksi kaksi kohta 2 v. taaperoa, kontrasti on huikea. Odottelen, milloin pienemmillekin kasvaisi aivot...

Pojalle mökkeily, vesileikit, pihaleikit, kasvimaa, saippuakuplat, kotieläinpuistot ja muut kesäjutut ovat parasta juuri nyt ja niistä yritetään nauttia mahdollisimman paljon. Ihanaa kesää kaikille!
 
Mäkin käyn aina välillä vilkasemassa vielä, vaikka aika hiljasta täällä jo on :happy: Nyt on vihdoinkin meilläkin vauva uutisia. La olis helmikuussa, jos pieni vaan pysyy matkassa loppuun asti. Muutaman muunki lokamamman oon bongannu tulota muista ryhmistä ja lasketut on kohtalaisen lähellä omaa. :wink Meille siis tulossa vasta pikkukakkonen.
 
Onnellista odotusta Anzkullekin ! :) Jännittäviä aikoja lokakuisilla -13 ja heidän perheillään!

Eipä muuten enää kauan, kun vekarat alkaa täyttää 4 vuotta :wideyed: huikeeta! Meillä poika toivoo about kaikkia näkemiään leluja synttärit- (ja joulu- !) lahjaksi :confused: Joutuu taas olla kurja pettymyksen tuottava vanhempi ja kertoa, että pukin porot ei jaksa kaikki toivottuja paketteja toimittaa :grin

Kyllä, meillä pikku materialisti odottaa jo silmät kiiluen synttäreitä ja joulua... Edelleen työkoneet, erilaiset autot ja hälytysajoneuvot on kova juttu, toki hän jotain toivomiaan tulee lahjaksi saamaankin. Mikä mukavaa, niin simppelit lautapelit ym ovat alkaneet sujumaan ja kiinnostamaan poikaa. Niiden kanssa vierähtää hyvin tovi ja häviämistäkin saa hän harjoitella :wink:woot:

Leppoisaa loppu kesää ja syksyn alkua kaikille!
 
Takaisin
Top