Kuulumisia ja jutustelua

Onnea mami pikkuisesta tytöstä:Heartred
Kiva kuulla että siellä on mennyt kaikki hyvin. :)

Meillä on kanssa aikamoista vääntöä kun kanssa kaikesta laitetaan vastaan ja sit kun välillä tulee tota mustasukkaisuutta pikkuveljeä kohtaan niin tönästään tahallaan kumoon ja viedään kaikki lelut kädestä.. Voi tätä huudon määrää mitä välillä on kun pikkuvelikin yrittää pitää puoliaan..No ehkä se tästä pikkuhiljaa helpottaa...

Mulla alkoi nyt maanantaina kolmen viikon loma kun pidin jo yhden viikon heinäkuun puolivälissä.. :) Mennään tänään mun vanhempien luo kylään pariksi yöksi ja sit maanantaina mennään zoolandiaan ja caribialle kylpemään.. Tarkotus olis loppulomaks mennä saareen viikoks..Siinähän se sit jo menee nopsaan..
Juu kyllä alkaa toisaalta tuntua jo ihan syksyltä..

Mulla ois jo kova vauvakuume mut järki sanoo et ei vielä...:rolleyes:
 
Minkäs ikäinen teillä nuorimmainen on nyt?
Mä haluaisin kans vielä kolmannen mut miehen mielestä lapset on nyt tehty et saa varmaan aikalailla suostutella jotta meille joskus kolmas tulis :sad001

Oikeen mukavaa kesälomaa :)
 
Kiitos ja meiän kuopus täytti toukokuussa 1v.. :)

Mulla on kyllä kans ollu kova suostuttelu miehelle tohon mut pikkuhiljaa se nyt on alkanut lämpenemään ajatukselle..Ainakaan meillä ei nyt oo ollu ehkäsyy mut noi petipuuhat on kyllä aika harvassa et ees olis mahdollisuus..Kuopusta yritettiin vähän yli vuos et en usko et ees helpolla tärppää..
 
No hyvinhän tuota jo voi alkaa yrittään ku kuitenkin yli vuoden ikäinen :wink
JJos me joskus se kolmas saadaan niin tulee kyllä isommalla ikäerolla ku mää sain koulupaikan jota nyt siirsin vuodella eteenpäin ja sit se kestää vielä neljä vuotta...eli aikaisintaan viiden vuoden päästä ja sit mulla ois ikääkin jo 38 vuotta, niin en oikein tiedä oonko jo ehkä liian vanha :sad001 Mutta aion kyllä sen pitää vaihtoehtona ja sitpä sen ajan kanssa näkee oisko tuo mieskin suostuvaisempi :)
 
Paljon onnea Mami teille uudesta tulokkaasta! :Heartred Ihana, että teil on kaikki menny hyvin ja toivottavasti uus arki lähtee rullailemaan mukavasti! Voi kun on haikeeta ees aatella pikkuvauvoja, tuo meijän 8kk kuopus tuntuu välillä jo niin isolta, vaikka ihan minikirppu onkin :)

Meilläkin kolmevee uhmailee oikeen urakalla... Pikkusiskoa höykkyytetään välillä mennen tullen ja palatessa, eikä millään meinaa löytyä keinoa tommosen käytöksen hillitsemiseen :sad001 Nyt on kokeilussa "Elsan jäälinna-tarrataulukko", jonka askartelin eilen ihan omin pikku kätösin :D Saa nähä, auttaako yhtään...

Kolmannesta haaveillaan vasta erittäin kaukaisella ajatuksen tasolla :D Olis kiva ainakin löytää molemmille suht pysyvä työ ja ehtiä ehkä naimisiinkin, ennen ku aletaan ihan tosissaan haaveileen :)
 
Poodle. Mites teillä on lähtenyt ton tarrataulukon kanssa liikkeelle? Ja miten toimitte sen kanssa koska saa laittaa tarran yms...?
Ajattelin vaan et pitäiskö ittekkin kokeilla jotain tollasta... :)
 
Tuo on pyhitetty nyt kokonaan pikkusiskon hellälle kohtelulle. Eli sanotaan etukäteen vaikka et "Nyt leikitään tässä yhdessä ruokaan asti ja jos oot nätisti siskon kans, etkä töni/lyö/nostele sitä, vaan oot hellä niin saat sitten tarran". Ihan ok se on menny, yhdessä välissä sujui jo tosi kivasti, mutta nyt on tullu vähän takapakkia. Mitä enemmän noita onnistumisia saa nii sitä enemmän niitä tulee :)
 
Täydestä taulukosta on luvattu sitten isompi palkinto, ipana on jo päättänyt, että haluaa Frozen-repun :)
 
Kiva kuulla et on ainakin suurimmaksi osaks toiminut. :)

Voi olla et mäkin testaan jotain vastaavaa.... Tällä hetkellä on onneks vähän rauhallisempi aika niin nyt ei oo tarve..
 
Meillä ainakin on nuo tarrataulut toiminut tosi hyvin, niin suosittelen kyllä.
Viimeksi käytettiin siihen ku illat meni aivan hulinaksi ja poika vaan huusi illat...viikossa saatiin loppumaan se tarrojen avulla :)

Täällä on ristiäiset ens viikolla ja pitäisi leipoa mutta mä en oo ees päättänyt vielä mitä sitä oikein tekis tarjolle :sad001
Täytekakun tilasin niin sitä ei tarvi onneksi alkaa väsäämään.
 
Kiva kuulla mami että teilläkin noi tarrataulut on toiminut niin voisin kokeilla tota hammaspesuja varten kun ne on ollut meillä aina vaikeita tai ei se oo vaikeeta sit kun pestään mut se alotus on aina kiven takana..
Mites teillä meni ristiäiset? :)
 
Ristiäiset meni oikein kivasti :)
Vauva oli tyytyväinen ja kaikki meni muutenkin nappiin.
Nimeksi neiti sai Anni Katariina.
Nyt pitäis opetella kutsumaan vauvaa nimellä :)
 
Nätti nimi :Heartred Onnittelut pikkuiselle ja kiva kuulla et ristiäiset meni hyvin.. :)
 
Mami. Mites teillä menee? :)

Täällä saatu plussa raskaustestiin ja jos kaikki menee hyvin niin marraskuussa meillä olis kolmas lapsi.. :)
 
Onnea aivan älyttömästi :)
Miten on alkuraskaus mennyt?

Meillä menee oikein mainiosti. Tyttö on jo niin iso et apua...8 kuukautta tuli vasta täyteen.
Huomaa kyllä miten kova kiire tällä on esikoisen perään ku lähti konttaamaan jo pari kuukautta sitten ja seisookin jo tukea vasten.

Oltiin Teneriffalla tuossa ja vähänkö oli helppoja lapsia reissussa mukana. Ei kyllä tarvi ressata yhtään reissaamista näiden kanssa.

Suunnitellaan täällä kovasti jo esikoisen 4v synttäreitä.
Salama mcqueen on täällä kova juttu just nyt niin pitää vissiin jokin salama mcqueen kakku yrittää tehdä...saas nähdä mitä siitäkin tulee :D
Poika kutsuu 6 kaveria tarhasta ja ystäviemme lapsia synttäreille ja sit pyydämme sukulaiset lasten kekkereiden jälkeen...tiedossa melkosta hulabaloota :D
Onko teillä jo synttärit suunnitteilla?
 
Kiva kuulla että siellä on mennyt noin hienosti reissu ja muutenkin. :)

Nyt on alkanut pahimmat huonot olot poistumaan mut armoton väsymys on.. 28.4 olis np ultra... :)
Kävin kyllä varhais ultrassa ja sen mukaan olis nyt 9+2 ja neuvolan 28 kierron mukaan 9+6 et varmaan muuttuu toi laskettuaika..

Esikoinen täytti maanantaina jo 4-v mut juhlitaan synttäreitä vasta 29.4 ja pidetään pojille yhteis synttärit kun en viitti kahta kertaa kutsua kuukauden sisään samoja ihmisiä.. :)
Meillä molemmat lapset vielä kotona niin ei oo vielä kaveri synttäreitä.. Lapsia kyllä tulee synttäreille mutten pidä erikseen..
 
Kiva et pahoinvoinnit pysyy pois. Ne olot on kyllä aika ärsyttävät.

Meillä kans pidetään pojan synttärit 29.4.
Ei meillekään montaa kaveria vielä tuu, mutta nuo pari hän haluaa kutsua niin pakkohan se on :)

Jaksamisia alkuraskauteen ja niihin oloihin :)
 
Meillä oli tänään np ultra ja pikkusella oli kaikki hyvin et marraskuussa meillä olis kolme lasta jos kaikki menee hyvin :)

Nyt on kyllä niin hyvä mieli alkaa järjestämään meiän poikien synttäreitä :)
 
Onpa mahtava juttu :)
Mä tälleen kuukauden myöhässä luen näitä juttuja :)
Mites teillä voidaan siellä?
Onko teillä kohta jo ultra? Meinaatteko kysyä jos sukupuolen näkee et kumpi on tulossa?
 
Kiitos, olo on parempi mut nyt alkanut harkka supistuksia tulla ja kaiken laista jomotusta..
Rakenneultra on 27.6 ja edellisistä ei olla kysytty mut en vielä tiedä kysytäänkö tästä. :)

Meillä meni synttärit hienosti ja neuvolakin meni hyvin.. :) meni reippaasti kahdestaan neuvolatädin kanssa tekemään tehtävät..
 
Takaisin
Top