Mitä joulukalenteriin?

Lila-Aurora

Sukkela juttelija
Tammikuunmammat 2015
Tarkoituksena siis väsätä lapsille ja mahdollisesti myös miehelle joulukalenterit joissa olis joka päivälle joku lahja. Osa lahjoista saa olla vähän isompia/kalliimpiakin, koska meillä ei anneta tänä vuonna varsinaisia joululahjoja ollenkaan. (Syystä että aattona lennetään Thaimaahan!) Lapset kaikki tyttöjä, pienin täyttää tammikuussa 2v, keskimmäinen 4v ja vanhin täyttää joulukuussa 13v. Help!
 
Ponnareita ja pinnejä, sukkia ja pikkareita. Yöppärit ja miehelle unihousut. Isommille kynsilakat. Itsenäisyyspäivänä Suomisuklaata, muuten toivoisin löytäväni mahdollisimman paljon muuta kuin syötävää, ja karkkia tai suklaata laitan sit niille päiville joille en kertakaikkiaan keksi muuta. Niin ja rahaa, teinille vaikka vitonen ja pienille pikkuhiluja jotka saavat laittaa possuun.
 
Kaikille myös hammasharjat ja heijastimet. Aattona ollaan jo lähdetty kotoa joten pitäis olla jotain kivaa lentokoneeseen, teinille ajattelin laittaa Thaimaan bahteja jotka saa ihan 100% omaan käyttöön reissussa.
 
Joku päivä voisi olla joku vihje yhteisestä tekemisestä, esim piparimuotit lapsille ja silloin leivotaan pipareita. :) Tai mitä muuta haluatte yhdessä tehdä..

Lasten joululauluja cd:llä? Ihana idea omatekoinen joulukalenteri!
 
Mä laittaisin lappuina suurimman osan :D esim.tänään päätät mitä tehdään ruoaksi, mitä haluat tehdä viikonloppuna..tulisi sitä yhteistä tekemistä ja omia toiveita...Tietysti loppu huipennukseen ne oikeat lahjatoiveet toteutuvina, jos joulua ei muuten "vietetä". Näin minä tekisin..
 
Minä tein pari vuotta takaperin miehelleni kalenterin ja täytteenä oli paljon kaikenlaista: dödö, suihkugeeli, partavaahto, pumpulipuikkoja paketti,hammastahna, muutamia arpoja, jotain eri karkkeja muutamana päivänä, leffaliput, muki, yksi pullo jotain erikoisolutta, viinipullo ja muutamia "kumponkeja" seksiin liittyen :wink en muista muuta. Niin ja parina päivänä oli lisukkeena meidän koiralle herkkutikku :D

Vielä ei ole lapsia niin en ole lapsiystävällistä kalenteria päässyt tekemään mutta odotan kovasti että joskus pääsen sellaisen ideoimaan :)
 
Muutamia ideoita :
Teinille - Huulirasva, huulikiilto, Bodyshopin ihania minisuihkusaippuoita, Lushin shampoota (siis jos ootte Hesassa päin), koruja (tai vaikka pieni lahjakortti esim. Glitteriin), kyniä, matkapäiväkirja täytettäväksi, joku kirja lentoa varten tai musiikkia mp3 soittimeen tai tablettiin, kunnon kuulokkeet.
Pienille: Lorukortteja (tulosta kuvia ja liimaa toiselle puolelle loruteksti, meidän pieni on ainakin ihan hulluna näihin), tarroja, tarrakirja lennolle, hellehattu, hellemekko, uimapuku, duploja, värityskirja, värikynät.
Miehelle: Erikoisolutta (siis jos on olutmiehiä), suklaata ja salmiakkia. Tosi vaikea keksiä edes mitä oma mies haluaisi tuollaisesta kalenterista saada. Ehkä laittaisin sitten jotain reilusti kalliimpaa eli jonkun toivotun joululahjan.
 
Pienille voi laittaa jotain pieniä leluja. Kirjan/kirjoja voi antaa iästä riippumatta. Itse aion tehdä meiän pojalle (2-v.) pilttipurkkeihin joulukalenterin. Ei mitään isoa ja kallista, mutta kenties muovisia eläimiä ja muita pieniä leluja, tarroja yms. (Kiitos Tuurikille lorukorttivinkistä). Miehellä on ollut sellainen jo muutaman vuoden ja siellä mm. kumi, lyijyä lyijytäytekynään, ihan pieni nalle (ja satunnaisesti muutakin pientä "turhaa" mutta miehelle sopivaa), lappuja joissa luvataan jotain kivaa ja varsinkin viime vuosina karkkia kun mielikuvitus on alkanut loppua. Mut tosiaan ei ole ollut tarkoituskaan että siellä olisi mitään kovin arvokasta ja hienoa.
 
Meilläkin ollut tällainen "tavara"joulukalenteri :)

Yleensä sieltä löytyy aina jotain hyödyllistä ja tarpeellista.
Huulirasvat, heijastimet, uudet hammasharjat kun vaihtoaika (meidän 4 ja 5 vuotiaat osaa olla innoissaan tästäkin :D ) sukkia, tai muuta vaatetta jolle tarvetta..
Piparimuotit, joskus ehkä jopa vähän joulusuklaata
 
Takaisin
Top