Apua kaivataan!

Maarit28

Silmät suurina ihmettelijä
aijaa.com/72aeqW
Elikkä siis. Viimeisimmät varmat menkat oli 13.8. ja niiden jälkeisestä oviksesta asti eli elokuun lopusta tai kuun vaihteesta asti ollut menkkajomotuksia sekä samaan aikaan alkoivat migreenikohtaukset joita ei ole ennen koskaan ollut vaikka hormonaalinen ehkäisy ollut käytössä 13-vuotiaasta asti. Mukaan tulivat myös huimaus ihan vaikka vain ylös noustessa, turvotus, ilmavaivat, ummetus sekä lähes koko ajan tuntuva pahoinvointi. Aiemmin menkkakivut säteilivät vasempaan reiteen, ja oli myös lonkkakipuja, luin täältä että voi olla raskauteen kuuluvaa kuten migreenikin. Kuitenkin maanantaina (19.9.) oli alkavinaan menkat mutta vuoto alkoi tosi niukkana ja vähitellen voimistui mutta oli koko ajan suurimmaksi osaksi ruskeaa ja loppui tänään. Yleensä kertahulahduksella tullut kunnon tulva täysin viininpunaista verta, mieskin sanoi että normaalit kuukautiset nämä eivät olleet. Tänä iltana päätettiin tehdä eka testi, joka taisi kuitenkin olla nega vaikka kovasti yritin tihrustaa... Silti olot sekä kivut, turvotus sekä paineen tunne kohdussa jatkuneet. Kipuja ei ole ollut muuten kun menkkojen aikana aikaisemmin. Laskurin mukaan olisin nyt rv 4+3 (tai jos otetaan huomioon että juuri siirryttiin perjantain puolelle niin 4+4) joten en tiedä näkyisikö tämä edes testissä vielä vaikka kyse olisi raskaudesta. Kenelläkään vastaavia kokemuksia tai omaa veikkausta tilanteestani? Tarkoitus olisi testailla vielä viikonloppuna uudelleen... Alussa kuva testistä, eilen illalla tehty ja kuva testiajalla otettu.
 
Muokattu viimeksi:
Kannattaa tehdä testi aamulla. :) Jos oireet vain jatkuvat ja jatkuvat, itse ottaisin yhteyttä neuvolaan ja kysyisin, mitä tehdään. Yleensä laittavat lähetteen verikokeisiin, mutta riippuu paljon toki paikkakunnasta.
 
Tein tänä aamuna testin, taas näytti negaa tai kuvittelin siihen muka pienenpienen haamun... Soitan maanantaina neuvolaan ja pyydän verikokeita. Jos ei sielläkään selviä mitään niin ultraan.
 
Takaisin
Top