Joulukuun mammat 2015

Ahh, tänään sain 3h istua ja olla hemmoteltavana kun kävin kampaajalla laittamassa tukan kuntoon, ihanaa! Sillä välin mies oli käynyt pojan kanssa shoppailemassa, ja oli Lastentarvikeliikkeestä käynyt ostamassa turvaistuimen sekä matkarattaat. :)

Hyvää viikonloppua mammoille! :)
 
Wop joko oot testannu?
Talvitintti kylläpä kuulostaa ihanalle sun hemmottelu❤️
Huomenna olis kotio lähtö edessä, tänään käytiin kattomassa siskon poikaa ja voi hyvänen aika kun se oli niin söpö, pieni ja hento:) mä oon rakastunut❤️ tytötkin helli niin nätisti serkku poikaa, hali ja pusutteli:,)
Käytiin sit iltapäivällä vielä tivolissakin 2 isomman kanssa ja siitäkös se riemu repes:D
 
"Lyhyehkön" törkeää omaa napaa tiedossa. You have been warned.

Tääll kaikkien muutoksien tuiverruksessa ajatukset ihan syhkyrässä ja arki uhkaa painaa allensa :/ Samaan aikaan tyttösen leikkausasia etenee. Ja sehän vetää mieltä vaikeaksi. Itkettää ja lannistuttaa. Välillä mietin että mitä tein väärin aiheuttaakseni lapselleni tällaisen ongelman jo raskausaikana. Eihän mulla siihen kyllä ollut mahdollisuuksia vaikuttaa, vai oliko? Nyt hänen leikkauspäivä on päätetty, jolloin tämä keuhkojen toimimaton osa otetaan pois. Hirvittää ja pelottaa ihan älyttömästi. Kaikkia ajatuksia käy mielessä. Kai sitä yrittänyt painaa asiaa taka-alalle ja sitten se aina pysäyttää kun se lähenee ja jotain asiaan liittyen tulee ilmi. Tyttö voinut kyllä hyvin ja kasvaa nopeasti. Kauhea kiire on nousta pystyyn kun ei edes konttaa vielä.

Anteeksi mahdollinen hyppivä ajatuksenjuoksu mutta tällä hetkellä parempaan ei pysty ja hiukan haluaa suoltaa tätä uloskin. Täällä taustalla ollaan luettu ja ehkä jonnekin päin foorumia ollaan jotain pientä kommentoitu. Jännää on se että silti kuumeilen kolmannesta. Mutta täällä taustalla ollaan :) On päivissä onneksi aina ihaniakin hetkiä :)

Tsemppiä kaikille! Tsemppiä kuumelijoille ja pikaista tärppiä!
 
Saini sulle suuri voimahali❤️ tsemppiä pikkusen leikkaukseen, varmasti menee hyvin:) voimia koko perheelle ja nauttikaa ihanista hetkistä❤️ ja lopete itsesi soimaaminen, nämä taas näitä mihin ei itse voi vaikuttaa kun etköhän säkin tehnyt raskaus aikana kaiken niinkuin pitää:)
 
Kiitos Äippä :Heartred Ei pitäisi itseään soimata kun eipä tuolle ole voinut mitään tehdä aiheuttaakseen sen. Eiköhän tämä tästä taas :) Saa nähdä kuinka yöunet menee kun kuukaudet kääntyy lokakuuksi. No pitää yrittää olla murehtimatta. ...joka voi kyllä olla hankala kun miettii tätä äiti-roolia ylipäätään :/ :) :Heartred
 
Äippä x4, kuulostaapa kivalta teidän viikonloppu! :)

WopWop, tule informoimaan meille mitä tulos näytti. :)

saini, jaksamista sulle ja perheellesi! Uskon, että leikkaus onnistuu varmasti ja menee hyvin. :) ja turha pyydellä omanapailua anteeksi, sitä vartenhan tämä foorumi on, tänne saa jakaa niin hyvät kuin huonotkin hetket. :)
 
Saini, ei se asia murehtimalla muuksi muutu... Jos saisit päässäsi asian käännettyä positiiviseksi? Mieti miten hienosti on asiat Suomessa, kun on laitteet millä tutkia ja mahdollisuus korjata leikkauksin jos jokin näyttää olevan pielessä! Paljon voimia :Heartred

Meillä ois huomenna lähtö Tuuriin, ajateltiin isommat pennut käyttää miljoonativolissa kun on ilmainen ja siitä sitten kurvataan mökille kun on siitä alle tunnin matkan päässä :) Jos sitä sais vaikka pari ämpärillistä mustikoita ja vattujakin keräiltyä talven varalle. Lapsille tulee reissu ihan yllärinä, ollaan katsottu parhaaksi nykyään reissut tehdä niin, että pakataan salaa ja aamulla käsketään muksut vaan autoon ja ei kerrota yhtään minne mennään :D Pikkusen nimittäin normaalisti kiristää kun nuo isommat saa riidan aikaiseksi jo ennen lähtöä... Viimeksi ainakin reissu Kuopioon meni todella mallikkaasti, ei kitinää ja into laski tappeluksi vasta puolivälissä kotimatkaa! Pikkuneiti oli jälleen varman tyytyväinen matkaaja, hetken torkkui molemmilla matkoilla, muuten papatti sitten omia juttujaan ja leikki lelullaan.
 
Warheart, toi on kyll totta. Joissain maissa tuota ei ois huomattu ja joskus tulevaisuudessa mahdollisten infektioiden jälkeen vasta huomattu. Nyt kuitenkin leikkauksen ansiosta keuhkot voi jopa tulla samankokoisiksi kun muillakin. :) Hirvittää se siltikin.
 
Meillä muuten alettiin viikonloppuna opettelemaan nukahtamista sänkyyn kun mummolassa niin pirun kuuma että ei sylissä malttanut nukkua:sad001 noh nyt sitten meilläkin neito nukahtaa itse sänkyyn kun häntä hetken tassuttelee... Ens viikolla sit siirto pinnikseen kun pitäis toi muksu #3 siirtää siitä pois:sad001 tämäkin kyl vaikeampaa äitille kun lapselle itselleen... Kumma juttu:D
 
Semmonen reissu! Käytiin sit Multialla pysähdyspaikalla eväät syömässä ja kotiin :'D Vanista petti vaihdelaatikon kannatin ja ei sit uskallettu ihan Tuuriin asti päästellä... No päädyin sit ratkaisuun, että haen nyt loppukesäksi meille ilmastoidun tila-auton ku ei vielä tarvita 7 paikkaa käyttöön, niin menee pienempikin. Liikkeestä löyty 700 eurolla Voyager :D Huomenna sit takapyörän navan vaihdan niin testataan jos pääsis vähän pidemmälle. Voi vittu näitä reissuja aina, ei tiiä pitäiskö itkeä vai nauraa, nyt ainakin naurattaa :D
 
Oksentaen ja pahoinvoiden :D Viime viikolla oli neuvola ja siellä ultrassa viikkoja vastaava pikkunen, nyt jtn ruskeaa vuotoa ollut, että toivotaan tyypin olevan edelleen turvallisesti matkassa :)
 
Takaisin
Top