Työvaatteet

Enni

Päivystävä dosentti
Mitä ratkaisuja olette keksineet työvaatteisiin raskausaikana? Lähinnä siis ne henkilöt, joilla on työasu töissä, ei omat vaatteet.

Tänään rv 5+0 piti ekaa kertaa iltapäivällä avata nappi työhousuista. Housuina siis työhaalarit (housumalli), joten resoria/kuminauhaa/mitään joustomahdollisuutta ei ole. Ja paita oltava housuissa, joten jos työskentelen muuten kuin yksin, en voi edes nappia avata tai näkyy. Ja tietysti myös housut miesten mallia, joten ovat jo valmiiksi joka muusta kohdasta kaksi numeroa liian isot paitsi vyötäröstä. Eli jos vielä isommat otan, en enää pysty tekemään töitä, koska housut olis jo muuten aivan liian lököt, kaksi jalkaa menis samaan lahkeeseen :grin Eli miten ihmeessä pystyn olemaan töissä, kun mitään muita housuja ei saa käyttää eivätkä jousta mistään yhtään :woot: Meillä ei töissä ole kuin yksi nainen lisäkseni, ja hän on lapseton, joten ei voi mistään tähän kysyä neuvoa .:anyone
 
Enni, saisitkohan käyttää lappuhaalareita? Niissä monesti löysempi vyötärö ja paremmin säätövaraa.. Sit jos ei saa, auttasko noihin työhousuihin se "jatkopala"? Sekin kyllä jää näkyviin.. useita erilaisia löytyy googlaamalla esim "housujen jatkopala raskaus" :)
 
Jatkopalat ostin, kun alkaa jo housut puristaa. En tiedä voisko sitä käyttää, kun se tosiaan näkyy ja koko haarus myös. Lappuhaalareita ei saa enää missään käyttää,eivät ole huomiovärisiä.
 
Takaisin
Top