Kolmosta kaipaavat kuumeilijat

Puhdas negahan se oli. Kp25/28-30 dpo10. Hassuinta tässä on etten edes ole pettynyt! En enää usko että tässä kierrossa(kaan) olis tärpännyt mutta se merkitsee nyt sitä, että kolmeen vuoteen ekaa kertaa päästään miehen kanssa juhlimaan "kahdestaan". Iso joukko ystäviä on kyllä mukana mutta se on vain positiivista! Ilman lapsia, ihanaa!! Vaikka heitä rakastankin eniten maailmassa :Heartred

Pieni peikko mielessä kurkistaa että tuleekohan meille ikinä kolmatta mutta nyt en anna sen ajatuksen pahoittaa mieltä. Pohdiskellaan sitä sit myöhemmin... :shy:

Aamulla kävin taas osteopaatilla ja edelleen availlaan lantionseutua, varsinkin oikeaa puolta (munasarjat, munajohtimet) jne. Käyn varmaan vielä neljännen kerran ja katson jos sitten pitäis sieltä(kin) pientä taukoa.

Aurinko paistaa, lunta satelee, viikonloppu ja perheen loma alkaa! On sitä joskus huonomminkin asiat ollut :happy:
 
Täällä ilmoittautuu uusi kuumeilija! Olen palstaa jo hyvän tovin lukenut, mutta nyt uskaltauduin liittyä mukaan. Lapset meillä 5 ja 3 vuotiaat ja nyt kolmas olisi tervetullut. Minipillerit lopetin viikko sitten ja nyt odotellaan kuukautisten alkamista. Niitä kun ei ole aikoihin ollut.. Oviksen luulen bonganneeni eilen, mutta kondomia käytämme vielä maaliskuun ajan. Kuntokuuri on minulla myös päällä ylipainon vähentämiseksi. Ihanaa saada täältä vertaistukea kun sukulaisille ei viitsi yrittämisestä paljon etukäteen hehkuttaa!
 
Tervetuloa amorous3 :)

Hyvä WM, että ne menkat alkoi, kun kerran odotit :), nyt uuteen kiertoon uusin mahdollisuuksin! :)

Voi harmi PiPaNat se nega :sad001 vaikka voihan se vielä muuttua siitä. Kuulostat kyllä, että mieli on kuitenkin hyvä. Ja onhan se oikeasti hienoa, että pääset juhlimaan :)
 
Plussatuulia uuteen kiertoon WM. :)

PiPaNaT ehkä se vielä plussaksi voi muuttua? Toisaalta kaikki tekemäni testit dpo10 olleet negoja ja kyllä ne ihan paikkansa ovat pitäneet. Ehkä seuraava kierto tuo sen plussan jos ei nyt onnistu. :)


On: kp22/30-34 odottelen että tää kierto loppuis. Kun ei mitään jännättävää. Ens kierto meillä menee kanssa hukkaan. Ovis osuu samalle viikolle kun mies on reissussa. Että kiva... Tuntuu että joku suurempi voima on vastassa kun ei millään nyt ota onnistuakseen.
Lisäks multa on nyt lähtenyt tosi paljon hiuksia reilu 2-3kk aikana. Liekö e-pillereiden lopetuksen syytä, vai voiko se tulla näin viiveellä?
 
Amorous3, tervetuloa meidän joukkoon!

hyvä fiilis on ollut koko pv ja jatkuu edelleen (vaikka mies kiukutteleekin :hungover: ) nega-testistä huolimatta! Jostain syystä en usko että se plussa tässä kierrossa enää sieltä tulee. Ei ole kyllä testejäkään enkä pääse niitä ostamaan kuin to ja siihen mennessä pitäis jo menkat alkaa. Seuraavaa kiertoa kohti! :smiley-angelic003
 
Pahoittelut PiPaNat! Tosin on kyllä vielä vähäiset dpo:t, että älähän vielä hätäile! Ja VM:lle pahoittelu tädin tulosta, mutta uuteen alkuun onnea! :) Amorous3:lle tervetuoloa joukkoon! :happy: Täällä lämmöt koholla ja valkovuoto on tosi runsasta! Nyt siis dpo 3, vasta! :meh:
 
Kiitos ihanasta vastaanotosta! Meillä minipillerien käyttö on sekoittanut nuo kuukautiset totaalisesti. Esikoista yritimme reilun vuoden, silloin ei kuukautisia tullut ollenkaan.Toinen lapsi tärppäsi kolmannesta kierrosta, kuukautiset normaalit. Nyt jännittää miten tässä käy, alkavatko kuukautiset ja jatkuvat normaalisti vai jäävätkö taas tulematta.. Uskon kuitenkin nyt ainakin ovuloineeni joten odottelen lähiaikoina tätiä saapuvaksi.
 
Amourous03, muutama sivu taaksepäin niin siellä on pieni lista, jossa on meidän tietoja. Jos halua niin kopio se ja lisää siihen omat tiedot niin pysytään keskustelijoista mukana!
 
KOLMATTA LASTA TOIVOVAT:
Ansaki, yritystä 11/15 (lapset -99 ja -00)
CriCri, lapset -09 & -12
Hormiga, tjot 12/15
Liinuska
PiPaNat, yritystä 08/15
pätkis85, yritystä 07/15
tiikeriLuukas
Wheelchair Mama, yritystä 08/15

Amorous03, yritystä 04/16 alkaen

Tällaisen listan löysin ja itseni siihen lisäsin
 
Hei vaan pitkästä aikaa :happy:

Joskus aiemmin tänne kirjoitinkin ja tätä puolta käynyt aina välillä lueskelemassa mutta täällähän on vilkastunut keskustelu kivasti ja mielelläni tänne puolelle tulisin kirjoittelemaan:greet025

Täällä ei siis ihmeitä kierron kanssa, en jaksa myöskään uskoa että pikkukaverit oisivat pysyneet niin monta päivää virkeinä että mahdollisen oviksen aikaan olis onnannut. Vähän vähemmissä määrin siis tuo seksi ollut viime päivinä :smiley-ashamed005 Kp siis 18/28(-35--->)

Meillä lapset 5 ja 2 vuotiaat...

Yritys aloitettu 8/15, nyt kun tulee tärppäämätön helmikuu niin puolivuotta siis yritystä takana, saas nähä meneenkö kuinka pitkään tälle kertaa....
 
Piia84, mukaan vain :happy: Onko edellisillä kerroilla raskautuminen kestänyt pitkään? Me tehtiin esikoista 5v ja kuopus ilmoitti yllättäin tulostaan kun esikoinen oli 7kk. Nyt on yritystä takana 08/15 lähtien. Saa nähdä kuinka pitkään pää kestää yritystä. Ikääkin kun on jo "kivasti". Meillä ainakin kun lapset on niin pieniä niin seksin määräkin on aika verrannollinen noiden ikään :p pitää vain yrittää tähdä ne kerrat just oikeaan aikaan :shy:
 
Piia84, tervetuloa mukaan kuumeilemaan!

On jännä huomata miten paljon yrityskiertojen määrä ennen raskautumista vaihtelee, kuten itselläni: ensimmäinen 13 yk, toiseen vain 3 yk.

Olisipa jo huhtikuu että voitaisiin aloittaa yrittäminen! Malttamattomana ei vaan jaksaisi odottaa plussaa kovin kauan. Täytyy vain jaksaa uskoa että kaikella on tarkoituksensa.
 
Tervetuloa mukaan piia84 :)

Niin vaan samallakin ihmisellä vaihtelee tärppäysnopeus paljon.

On. Voisin kyllä keksiä ja kuvitella vaikka mitä oireita näiden haaveilulasien läpi :grin
mutta realisti kun olen, ja tiedän, että ovis mitä todennäköisemmin meni ohi, ja kun muistan miten viime kierrossa oli vaikka mitä turhia tuntemuksia, niin tajuan näiden olevan ihan normaaleja kiertoon ja elämään kuuluvia "kolotuksia". Kun mulla on vauvakuume, niin varmasti kehitän oireita, vaikka eläisin selibaatissa :hilarious:
Ens viikon lopulla viimeistään alkaa menkat, ja sitten odotan, että pääsen tutustumaan tikuttamisen mielenkiintoiseen maailmaan :)
 
Tervetuloa piia84. :)


Nyt kp23/dpo6. Vaikka meiltä meni ovis täysin ohi ja tärpin mahdollisuus varmaan 0,1% niin tässä kyllä on muka yhtä sun toista oiretta. Tässä jo muka ollut kiinnittymis kipua, arat rinnat jne. Mutta nää nyt taitaa olla näitä normaaleja loppukierron keltarauhasen aiheuttamia oireita. Siinä vaiheessa kun tulee oireeton loppukierto voi jo ruveta jännittämään että olisko tärppi käynyt. Kahdessa aikaisemmassa raskaudessa tärppikierrot täysin oireettomat ja hyvä fiilis.
 
Tervetuloa uusille :)
Itsellä eka ja toka tärppäs heti yk1. Nyt on yk7. Pari km ollut mutta silti kestänyt kauemmin kun ekan ja tokan kohdalla. Ja tuntuu et tulee vielä kestämään.
Hyvää ystävänpäivää kaikille :)
 
WM, miten olette kotiutuneet uuteen kotiin? Saako kysyä, että onko seuraava raskaus sinulle vaarallisempi kuin edelliset? Muistaakseni sanoit että pystyit vielä kävelemään edellisten raskauksien aikana. Ei tarvitse vastata jos on liian tungetteleva kysymys :sorry:
 
KOLMATTA LASTA TOIVOVAT:

Amorous03, yritystä 04/16 alkaen
Ansaki, yritystä 11/15 (lapset -99 ja -00)
CriCri, lapset -09 & -12
Hormiga, tjot 12/15
Liinuska
piia84, yritystä 08/15
PiPaNat, yritystä 08/15
pätkis85, yritystä 07/15
tiikeriLuukas
Wheelchair Mama, yritystä 08/15


Päivitin, lisäsin piia84 mukaan :)
 
Hmph, täällä tuli nyt joku kumma juttu, eli ei ollenkaan mitään tunnetta siitä että oisin raskautunu. Tallettelut ok, ovis bongattu, mutta nyt tuli varma olo siitä että en raskaudu! :confused: Yleensä kans löydän vaikka mitä oireita, mutta nyt EI MITÄÄN tunnetta! Saas nähdä kuinka tässä ny käy! Vaikka ei ny vielä pitäis oireita ollakkaan, mutta kumminkin... Olipas vaikeasti selitetty! Dpo 4.
 
Kuules ansaki :)
sulle ehtii tulla vaikka mitä oloja ennen kuin on aika testata :wink
jo iltapäivällä voi tuntua, että nyt tärppäsi. ja illalla taas toisin.
oireitakin ehdit kehittää ja saada oikeastikin, mutta joskushan oireettomuus on se paras "oire" ja johtaa plussaan :)
ja nämä tiesitkin, mutta piti vaan muistuttaa tästä naisten vuoristoradasta :grin:Heartblue
 
Takaisin
Top