Häät ja häämatka?

Me saatiin käytyä maistraarissa vihittävänä. Ja kuten suunniteltiin nii pienet häät :) hiukan muuttui että kakkukahveja ei oo viel tarjottu. Ja vieraita oli kolme mukana maistraatissa jonka jälkeen käytiin syömässä. Ja kun kyseessä oli pienen budjetin häät joten kaikki maksoi oman ruokansa. Tylyä ehkä mutta tarjotaan sit kakkukahvit jossain vaiheessa :) kotiin päästyä mentiin koko perhe päikkäreille ja sit otettiin vaan rennosti :Heartred nyt saatiin muutto just tehtyä ja ny ootellaan milloin masuasukki päättää syntyä :)
Häämatkalle mennään sit ens vuoden puolella paremmalla aikaa :)
 
Mekin käytiin maistraatissa 6.11. Meillä oli mun puolesta 2 vierasta ja miehen puolelta 2 vierasta. Maistraatin jälkeen käytiin valokuvaamossa. Sen jälkeen syömässä Viikinkiravintola Haraldissa. Sieltä lähdettiin häämatkalle laivalle. Meillä budjetti paukku yli, vaikka ei edes juhlia vietetty... Oli viimeinen hetki lähteä häämatkalle, koska laskettuaika niin lähestyy...
 
Maria75, me käytiin 5.11. Ja sama ravintolakin oli syömäpaikkana :)
 
Ihan sama meininki Teillä sitten . Mä kyllä tykkään Haraldista, kun siellä on hyvä ruoka ja erilainen tunnelma. Me oltiin siellä Freyan huoneessa.
 
Järjestimme häät vuosi sitten esikoisen kastajaisten yhteydessä kotona. Vihkiminen tuli vieraille täytenä yllätyksenä. vieraat saivat tietää vasta siitä vaiheessa kun pappi kysyi Tahdotko sinä...jne. Tämän jälkeen tyttö sai nimen. Näin saimme viettää perheenä ikimuistoisen päivän, jossa oli rakkaimmat ihmiset mukana.

Häämatkasta on ollut puhetta va ei olla saatu vielä aikaiseksi. Mutta mikäpä kiire tässä on :)
 
Takaisin
Top