Lokakuussa: Rupattele koko perheelle luettavaa! - Kilpailu päättynyt

Miramaria

Tietävä tietäjä
Lokakuun kisa on alkanut!

Pidämme lokakuussa perinteisen rupattelukilpailun, mikä tarkoittaa, että huippurupattelijoiden kesken arvotaan upeita palkintoja! Viiden eniten lokakuussa viestejä lähettäneen kesken arvotaan siis 100 euron lahjakortti Adlibrikseen. Lisäksi 200 viestiä kirjoittaneiden kesken arvotaan peräti KUUSI 30 euron lahjakorttia! :)

lokakuunkisa_980.jpg


Tervetuloa Pohjoismaiden suurimpaan verkkokirjakauppaan!

Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa, jonka visiona on auttaa kirjojen ystäviä löytämään uutta ja mielenkiintoista luettavaa edullisesti ja yksinkertaisesti. Valikoimassamme on yli 10 miljoonaa kirjaa ja teemme yhteistyötä tuhansien kustantajien kanssa ympäri maailmaa. Adlibris-verkkokirjakauppa toimii Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Norjassa. Adlibris on ollut vuodesta 2005 lähtien osa Bonnier-konsernia.
* Aina edulliset hinnat * Ilmainen toimitus yli 9,90 € tilauksista * Yli 10 miljoonan tuotteen valikoima kurssi-, tieto- ja kaunokirjallisuutta useilla kielillä *

Tutustu Adlibriksen tuotevalikoimaan täällä ja tykkää Adlibriksestä facebookissa!

Näin osallistut arvontaan:

- Vau.fi:n foorumilla voivat keskustella vain rekisteröityneet käyttäjät. Jos et vielä ole foorumin jäsen, voit käydä rekisteröitymässä ensin osoitteessa http://www.vau.fi/liity.

- Tarkoitus on, että rupattelet missä tahansa keskusteluosiossa ja -ketjussa, mitään rupattelukilpailuketjua ei avata. Puhu siis siitä, mistä eniten haluat puhua, niiden kanssa, joiden kanssa mieluiten rupattelet!

- Muista, että mitä tahansa "meteliä" ei lasketa rupatteluksi: Viestien määrän lisäksi seuraamme siis myös sitä, että lähetetyissa viesteissä oikeasti sanotaan jotain - muutakin kuin vaikkapa "pöö".

- Seuraa omaa sijoitustasi päivittäin päivittyvästä Top 100 -listasta!

- Kun olemme löytäneet voittajan, otamme häneen yhteyttä sähköpostin kautta ja foorumilla: Sinun ei tarvitse kertoa viestissäsi koko nimeäsi tai osoitettasi.

HUOM! Palkinnot lähetetään vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin!


Näyttökuva 2015-09-30 kello 15.36.24.png

Palkinnot sponsoroi: Adlibris
 
Muokattu viimeksi:
Tosi tosi kiva, kuten myös kantoaiheinen kilpailu öö oliko elokuussa, et huomioidaan muutkin palkintoihin kun top 5 kun sinne yltää monesti samat kirjottajat ja monet ahkeraan kuukaudesta toiseen kirjottajat ei yllä koskaan top vitoseen!!
 
Takaisin
Top