Ns. työnimiä??

Meiän kolmonen on PikkuPikku / Nuuskamuikkunen :) (näyttää nt-ultrakuvassa ihan Nuuskamuikkuselta, kuin ois järkyttävä tuulenhalkoja klyyvari vaikka se onkin sormi, joka sattuu olemaan kasvojen vieressä :D)
 
Rakenneultrassa selvis et olis tyttö tulossa niin tylleröhän tästö tais tulla :)
 
Esikoinen oli PikkuIhme, tällä seuraavalla ei oikein oo mitään "nimee" et iha vaan vauvaks sanon.
 
Meillä tehdään Kalea (eli Kalervoa). Tuli plussauspäivän mukaan ja on ottanu kovasti tuulta alleen jo, vaikka alussa ollaan vasta. Minun äitikin kutsuu Kaleksi.
 
Yleisimmin Ipanapa tai Ipana. Lähipiirin antamia lempinimiä ovat muun muassa Pikku-Maa, joka viittaa mieheni sukunimeen.
 
Ihania nimiä täällä! :laughing002

Meijän pikkuisen nimeksi on muotoutunut Bob. Eikä siis mikä tahansa Bob, vaan mahdollisimman möreellä äänellä lausuttu Bob. :joyful:

Yksi päivä mietittiin kivaa kolmikirjaimista nimeä, ja parhaimmat naurut aiheutti Bob, koska se oli vaan niin täydellisen epäsopiva! Samana iltana satuin vielä näkemään Minions-leffan, jossa se pienin, pyörein ja hömelöin minion, joka kantoi nallea mukaanaan, oli nimeltään Bob. Seuraavana päivänä kun annettiin ultrassa veikkaus pojasta, niin eihän sitä enää osaa kutsua millään muulla nimellä :grin
 
Meidän vauva on nt-ultran jälkeen ollut Skeletor. Aukoi suutaan ja se tuli ensimmäisenä mieleen.. :D mutta yleensä vain Tyyppi.
 
Meiän tuleva prinsessa sai jo ennen nt-ultraa nimen Maantiekiitäjä :)
 
Meillä toi mahatyyppi on birdman:shifty: mies nimes ja nyt kaikki kaveritkin jotka raskaudesta tietää kutsuu vauvelia birdmaniks:facepalm:
 
Meillä puhutaan nollakakkosesta, koska luettiin joku tutkimus, että Suomessa keskivertoperheissä on 2,02 lasta ja meillä on jo ne kaksi:D
 
Meidän tyttö oli Matti. Ei tiedetty etukäteen kumpi tulossa. Mies alkoi sanoa Matiksi jostain syystä ja pian sanoi kaikki muutkin. Kun tyttö syntyi, äitini kysyi että minkä kokoinen matti on :)
 
Takaisin
Top