Kovat alavatsakivut ja tiputteluvuoto rv 6+3?

Kuumeilija95

Vauhtiin päässyt keskustelija
Moiks! Eli rv 6+3 ja ajoittain todella kovia alavatsakipuja ja nyt viikon ollut tiputteluvuotoa (aamulla vuoto runsaampaa heti herätessä)
Eilen positiivinen raskaustesti ja labran verikokeissa hcg taso +5000, mistä voi johtua? Huomenna menossa varhaisultraan jos aamulla vielä kovaa kipua. Onko joku muu kokenut tälläistä? Lääkäri sanoi kuitenkin että ei ole kohdunulkoinen raskaus? :eek:
 
Istukka? Hematooma? Noi nyt ensimmäiseksi tulisi mieleen :) itsellä rv 9-15 oli vuotoa (ei tosin kipua) meni ohi kun istukka nousi.
 
On syytä käydä ultrassa, runsas vuoto ei kuulu normaalin raskauteen. Toisaalta alavatsan kivutkaan kuulemma eivät, mutta niitä minulla on ollut koko raskauden vaikka kaiken on tutkittu olevan hyvin ja nyt on raskausviikkoja 35 takana. Osa kivuista voi tulla myös suolen puolelta ja niitä on naisilta ja etenkin raskaina olevilta naisilta vaikea tutkia. Eli ei kannata pelotella itseään puolikuoliaaksi ennen kunnollisia tutkimuksia, koska jokaisen raskaus on erilainen (:

Miten Kyfi kävi?
 
Lääkärillä käyty. Ekalla ultralla kerrottiin että on kohdunulkoinen raskaus, toisessa että normaali keskenmeno, kontrolliaika torstaina. :sad001
 
Voi ei, olen todella pahoillani :sad001 Paljon voimia! Toivottavasti kohtu tyhjenee itsestään.

Minullakin kävi ensimmäisen raskautumisen kanssa samalla tavalla. Se oli spontaani alkuraskauden keskenmeno, oli kovat alavatsakivut ja verenvuotoa. Kuukauden päästä keskenmenosta oli kontrolliultra ja kohtu oli täysin tyhjentynyt. Saatiin lupa uusintayritykseen ja taas tärppäsi ja sillä tiellä ollaan vielä (: Silloin tuntui aivan kamalalta ja itkin suoraa huutoitkua monta päivää, mutta aika tekee ihmeitä ja onneksi pian tärppäsi uudestaan ja tämä napero pysyi tiukasti matkassa. Eikun onnea ja plussatuulia teille, kaikki muuttuu vielä hyväksi aikanaan (:
 
Heips taas, mulla nyt menkat 5päivää myöhässä ja testit negatiivisia? Ruumiinlämpö hieman koholla, rinnat arat, päänsärkyä lähes jatkuvasti, vatsan turvotusta ja ajoittaista aamupahoinvointia..... menkka kipujakaan ei ole ollut.. viimeksi kun huomasin menkkojen olevan myöhässä niin olivat kerenneet olemaan jo 2 viikkoa ja silloin tekemäni testi oli positiivinen.. miten pitäisi edetä? Onko jollain vastaavanlaisia kokemuksia?
 
Heippa! Odottele maltilla pari viikkoa testaamista. Jos testi on negatiivinen, odottele seuraavia kuukautisia. Jos ne eivät kuulu seuraavana normaalina kiertoaikana eikä testi ole positiivinen, hakeudu gynekologin luokse. Nyt ei auta kuin vain odotella, vaikka se voi tuntua hankalalta (: Joskus jos oikein kovasti jotain haluaa, voi kuvitella kaikenlaisia oireita itselleen.
 
Mielenkiinnosta,paljon teillä on ollut s-hcg-b-v ja papp-a arvot? Ei kannata tosin niitä vaan tuijotella vaan sitten kokonaisuus MoM arvot.
Itselläni oli hcg 170 ja papp-a 4700.
 
Muokattu viimeksi:
Takaisin
Top