Se olis sitten jo toukokuu!

Oi ihanaa, lisää vauvoja tulossa maailmaan :) Mukavaa odotusta. Täällä on kiva käydä lukemassa juttuja välillä, kun kirjoittelu on positiivista ja kannustavaa. Tulee hyvälle mielelle :) Meillä on myös pinnis käytössä vielä. Ollaan pian vaihtamassa sänky, kunhan keretään ja tyttö on siitä innoisssaan. Saa nähdä sitten miten onnistuu siihen nukahtaa. Kesän aikana on tarkoitus vaihtaa sänky
 
Toivottavasti Orvokki teiän tyttö innostuu omasta juniorisängystä :) Ties vaik sinne oliskii helpompi käydä, kun tietää sieltä myös ite pääseväsä pois. Jos ne pinnat vaik siks ahdistaa, ku sielt ei oo helppo tulla pois.

Tyyne on nukkunu jo useemman kuukauden tavallisessa sängyssä, ja tottukii siihen yllättävän nopeasti. Muutama eka kerta oli yhtä huutoa kunnes tajus et ei siinä sängyssä oo mitään kummallista :)
 
Mä pelkäsin, ettei meillä tulis ikinä onnistumaan omaan sänkyyn käyminen. Mut reilu kuukausi sitten päätin vaan kokeilla, et laitan pinnasängyn meidän sänkyyn kiinni niin, että yks laita on poissa ja poika kiinnostuikin siitä. Voi johtua myös siitä, et päiväkodissa oli tottunut omassa sängyssä nukkumaan. Aluksi poika vaihteli sänkyä nukuttamisen aikana ja saattoi nukahtaa kunpaan tahansa, mut nykyään pysyy nukahtamiseen asti ja koko yön omassa sängyssä ja vasta ihan aamulla kömpii heräilemään viereen.
 
Teillä onkin hienosti sujunut nukkuminen juniorisängyssä pikkuisten kanssa!

Mäkin ajattelin että lähdetään kokeilemaan niin että pistetään tytön uusi sänky meidän sänkyyn kiinni. Katsotaan miten lähtee menemään! Uskon että tulee olemaan helpompaa kuin pinnasänkyyn totuttelu koska tyttö pääsee siitä itse pois, hän on selvästi kokenut aina pinnasängyn ahdistavana paikkana. Siitä voi sitten pikkuhiljaa siirtää sängyn omaan tai isosiskon huoneeseen :)
 
Neuvolalääkärissä käyty, syke löyti eli yksi pieni matkassa mukana. Tosin viikkoja saattaa olla yksi vähemmän tai sitten ei. Meillä uus neuvolalääkäri, joka tyystin tempastu ilman perehdytystä mukaa toimintaan. Ei oo saanu siis minkäänlaista koulutusta ultran käyttöön, vaan joutuu elokuuhun asti sitä odottamaan. Yleislääkäri, joka muutenkin kokematon gynepuolen asioissa. Ei löytäny alakautta ultralla mitään, varmaa siks ku ei työntäny anturia tarpeeks syvälle (ei kai uskaltanu?) ja mahan päältä ultraamalla löyty, mutta sekin vasta sitte ku mies autto sitä zoomin kanssa. Mittoja ei osannu ottaa. Muuten oli mukava lääkäri, ja aidosti kiinnostunut. Kyseli paljon edellisistä raskauksista ja synnytyksistä.
 
Kiitos :) Oottelen vielä kutsua. Täällä lääkäri tekee neuvolassa sinne lähetteen, ja päksistä tulee sit kirjeenä kutsu kotiin. Mut lääkäri meinas et olis 13+ viikolla se nt-ultra niin jos vaik oiskii viikon vähemmän, niin rajojen sisällä pysyis silti. Esikosta oli muistaakseni 12+jotain se ultra ja tais Tyynestä olla kanssa, mut en muista tarkemmin ajankohtaa.
 
Takaisin
Top