Allerginen ihottuma vs. Atooppinen ihottuma

-J-

Oman äänensä löytänyt
Eli siis mietinnässä meidän 7kk naaman iho. Onko allergiaperäistä vai vaan kuolasta johtuvaa. Aamuisin on aina parempi mutta päivän aikana alkaa ihottumaa taas tulemaan ja välillä illalla suun ympärystä ihan punainen(hyviäkin päiviä on jolloin ihottuma ei ole paha vaan haaleana)..kuolaa tulee paljon! Lääkäri on sitä mieltä että tulee kuolasta mutta itse mietin allerian mahdollisuutta..on enemmän sellaista läiskittäistä. Välillä ilmestyy pisteitä rykelmissä..mistä siis tietää mistä johtuvat?
 
Ei mun korvaan ainakaan atopialta kuulosta. Meillä siis koko perhe atoopikkoja ja kaikilla tietysti ilmenee hieman eritavoin, mutta silti.
 
Ei kai tota voi varmasti mistään tietää. Jos muistat mitä vauva on aloittanut syömään samoihin aikoihin kun ihottuma ilmestyi kannattaa kokeilla jättää se vähäksi aikaa pois, jos et sitä siis ole vielä kokeillut.

Tästä tuli mieleen kanssa meidän pojan ihottuma. Me ollaan pyyhitty hänen naamaa (soseiden) syönnin jälkeen kosteuspyyhkeellä puhtaaksi. Alkuun ei ollut ongelmia, mutta kun merkki jota yleensä käytettiin oli loppu kaupasta jouduttiin ostamaan toista ja pian oli suunympärys punanen. Kun otettiin vanha merkki takas käyttöön tuli vähän paremmaksi, mutta tuntui sitten oireilevan niistä tutuistakin. Nyt ei olla käytetty kosteuspyyhkeitä ja ihottuma alkaa parantua. :> Ilmeisesti se toinen merkki ei syystä tai toisesta sopinut ja heristi sitten niin että toinenkin aiheutti oiretta.
 
Takaisin
Top