Imetysaikana raskaaksi

Gleymmerei

Oman äänensä löytänyt
Mitään vinkkejä imetysaikana raskaaksi tulemiseen?

Pikkuneiti on nyt siis 10 kk, ravintona rintamaito + kiinteät. Kiinteitä menee vielä melko kehnosti, todella hyvänä päivänä saattaa mennä pienen pilttipurkillisen verran. Syö runsaasti myös öisin, 2-4 tunnin välein. Ehkäisy (minipill) jätetty pois lokakuun lopussa ja kuukautisia ei näy :sad001

Imetyksen lopettaminen ei ole vaihtoehto ainakaan toistaiseksi, eikä myöskään ainakaan kokonaan yösyömisen lopettaminen. Onko nyt vaan niin, että kierto sitten palautuu vasta kun imetys kokonaan päättyy jonain päivänä vai voiko asiaa jotenkin yrittää edesauttaa?
 
Hei vaan! Itselläni lähes samanlainen tilanne kuin sinulla - vauvakuume polttava ja synnytyksen jälkeen kierto ei ole vielä palautunut. Joko teillä on tärpännyt vai vieläkö on työn alla? :)
 
Täällä on ihan sama tilanne :rolleyes: Ukkeli on 7kk ikäinen ja imetän mut saa kiinteitä. Yöllä syödään kanssa 2-4 tunnin välein eikä mekkoja ole vieläkään tullut. Ja tietenkin tämä vauva kuume iski :angelic: Olisi niin ihana saada toinen pieni ja toiselle kaveriksi. Auttakaa :grin
 
Ja voikun luulin nyt olevani raskaana ku ollut viikon jo närästystä, tukkipuuta,pääkipua ja maha ollut herkkä ja tietenkin ihmeellinen väsymys . Tein testin aamulla ja negatiivinen sieltä tuli :sad001 voihan tätä tyhmyyden tunnetta kun rupesi jo ihan innostumaan ja olemaan varma asiasta. Mut ehkä se vielä joku kaunis päivä :rolleyes:
 
Heippa! Täällä eräs äiti-ihminen potee vauvakuumetta.Tänä vuonna synnytin tammikuun lopulla esikoisemme ja nyt kovasti toivoisin kuukautisten alkavan! Mutta niistä ei ole mitään merkkiä :sad001 imetän päivällä että yöllä 2-3 h välein..

Emme ole synnytyksen jälkeen käyttäneet mitään ehkäisyä ja vauva olisi niin tervetullut. Olisi ihana saada sisarukset pienellä ikäerolla :)
 
Vanha ketju, mutta laitetaan viestiä, kun eksyin kerran lukemaan. Toivottavasti halukkaat ovat raskautuneet :). Sitten se "kukkahattutäti" -osio. Vauvakuume on ihanaa ja ymmärrettävääkin haluta pienet ikäerot, mutta luonto on tarkoituksellisesti hoitanut asian niin, että menee aikaa ennen kuin kierto tasoittuu ja uusi raskaus mahdollistuu. Minusta kannattaa luottaa tähän luonnon järjestykseen. Kehomme ei ole suunniteltu jatkuvaan raskaanaoloon, vauvamme tarvitsevat meiltä jakamattoman huomion ja äidinmaitokin on "suunniteltu" yhdelle lapselle kerrallaan. Uskon olevan kaikille parempi mennä luonnon mukaan. Nautitaan vauva-ajasta rauhassa yksi vauva (monikot tietysti myös) kerrallaan!
 
Vieläkö täällä on muita imetystavotetta kuumeilu joita? Vauva on nyt 8,5kk. Ehkäisyä ei ole ollut käytössä synnytyksen jälkeen, yöimetystäkin vielä on. Kuukautisia ei ole näkynyt :sad001 onko ihan mahdoton ajatus tulla raskaaksi imetyksen aikana..
 
Minä oon täällä!! :)

Tää ketju on täällä kyllä vähän piilossa kun oon jo yli vuoden verran ollu foorumilla ja vasta nyt löytyi. Pitäisköhän tällanen keskusteluketju luoda tonne kuumeiluklubien puolelle niin saattais joku löytääkki tän..?

Tai siis, siellähän on kyllä "Imettävät kuumeilijat", mutta mä haluaisin jonkun sellasen jossa on jo pidempään imettäneitä ja niitä jotka jo vähentelee/lopettelee imetystä.
 
Täälä myös yksi imettävä kuumeilija..

Tyttö kohta 10kk

Synnytyksen jälkeen ei olla otettu ehkäisyä käyttöön.
Ja ja Mitähän vieläo_O
 
Takaisin
Top