Ei tää voi olla näin vaikeeta!

Alinah, älä huoli. Noissa viivatesteissähän sulla näkyy ihan upeat viivat :)
Meitsi pyörii, missä pyörii! Ei pääse paljon enää yrittelemään, kun kierto ei toimi, viimeksi 55 päivää. Siinä on aika harvoin piinapäivät käsillä, varsinkin jos ei ovuloi :wink
No, olen huojentunut, sain eilen käytyä työterveyslääkärillä ja pääsen juttelemaan psykologille. Eikähän tää tästä ala taas, painolasti kaikesta vanhasta p*skasta purkautumaan jne. Toistaiseksi katselen vielä, toimiiko kierto, ja jos on kova estrogeenivaje, niin ehkä sitten vaan haen ne pillerit ja lopetan tän elämänvaiheen sit tähän.
Katjusha kp 9 ja kierto korkattu. Aamulämpö koholla, en tiiä onko flunssa vai mikä.

Tsemppiä katjusha!
 
Ihanaa alinah:Heartbigred

Kp28/28 ja ihmetykseksi tuhrua välillä... en nyt muista, että olis koskaan näin ollut. Aina on vaan hanat auenneet heti täpöllä.

Inssi siis tehtiin, mutta tulos tämä.
En tiedä sitten, että onko meidän perhe nyt vaan tässä.
 
Ihanaa alinah:Heartbigred

Kp28/28 ja ihmetykseksi tuhrua välillä... en nyt muista, että olis koskaan näin ollut. Aina on vaan hanat auenneet heti täpöllä.

Inssi siis tehtiin, mutta tulos tämä.
En tiedä sitten, että onko meidän perhe nyt vaan tässä.

Höh, ootko testiä tehnyt?
 
Tämä oli eka ja vika inssi. Haluttiin kokeilla tätäkin vaihtoehtoa, kun kuitenkin kolme lasta kuitenkin on jo, mutta nyt jostain syystä siimahäntiä niin vähän että icsi olisi kuulemma ainoa mahdollisuus...

Haen vielä testin kyllä varuiksi kun nyt taas ei tule mitään...
 
Meillä on yk 9 meneillään ja ovis käsillä. Ensimmäistä yhteistä yritetään ja miehellä on kaksi lasta. Mulla on endometrioosi. En oo testaillu joten en tiedä onko kiinnittymisyrityksiä ollu mutta menkat on aina ajallaan tullu. Jos ei tästä tuu plussaa niin kp 1 alkaa ivf pitkä kaava. Jotenki en uskalla toivoa ku ei tähänkään mennessä oo onnistunu. Optimistisesti kuitenki odotan ivfää:happy: kevyempiä hoitoja ei tehdä endometrioosin takia ollenkaan.
 
Pahoittelut Untuvainen!
Miri, jospa se siitä sitten olisi teille onnistumisen avain se IVF. Ainakin siinä on niin parhaat mahdollisuudet, mitä voitte saada :)
Katjusha kp 16 ja ovistestit seilaa vielä.
 
Tiputteluvuodon alkaminen venyi aiempaa myöhemmäks niin ehdin jo miettiä josko ois kuitenki tärpänny mut eipä taida kuitenkaan. Juilimista on ollu aina välillä molempien munasarjojen alueella oviksen jälkeen mutta kohdun alueella ei mitään. Testiä en aamulla uskaltanu tehä ku jotenki puhdas nega on raskaampi ku menkkojen alkaminen. Aikataulun mukaisesti huomenna pitäis alkaa ja sit saa tuikata procrenin alottamaan ivf:n.
 
miri, onnea matkaan pistelyihin. Toivotaan tuloksekasta kiertoa teille!
ooksä mukana tuolla IVF/ICSI -ketjussa, siellä on aika vilkasta keskustelua hoitojen suhteen ja hyvää vertaistukea.
 
Hei myy! Käyn aina välillä täällä vähän odottelemassa, josko tulisi vanhoja tuttuja kertomaan kuulumisia :) Miten voit? :)
 
4eeeb1ff35d3fb5c77975b465e61c688


Kävin siellä naistenklinikalla silloin 17.12 varhaisultrassa 7+3 ja kaikki oli edelleen hyvin. Sain myös samalla neuvolaan äitiyskortin jonne merkkasivat varhaisultra käynnin.

Niin vähäiset oireet, että ei vaan usko tätä todeksi. Siellä ultrassa puhuin jo, kun ei juuri mitään oireita oo. Mutta välillä iskee etova olo ja oksennus lentää, mut sit taas ei välttämättä moneen päivään oo mitään.

Jos oon nukkunut huonosti, vaikuttaa sekin oloon.

Nyt olisi 9+2.
 
Täällä tunnistan ainakin teidät Alinah, myy82, nenna ..

Täällä itsekin käyn edelleen kurkkimassa mitä muille kuuluu... Täällä kierto huitelee jossain ihan omissa lukemissaan.. Toivon rippeet olen aika kauas heittänyt, mutta toisten taas aika ailahtelevaa..
 
Nenna ❤️ Sulla on vissiin jo kaksi pikkuista? :love017
Täällä meni loppuvuosi ihan penkin alle terveyden pettäessä. Sairastin kaksi keuhkokuumetta ja siihen kaupanpäälle sisäinen verenvuoto. Lisäksi menetimme kaksi kissaa viikon sisällä. Edelleen olemme kaksin karvakorvien kanssa. Meillä on yksi inseminaatio jäljellä ja sen jälkeen julkisella päättyy hoidot. Saatiin aika tappelun jälkeen lupa yrittämiselle ja lieviin hoitoihin. Mulle ei saa tehdä punktiota, jolloin ivf on poissuljettu. Jouduin allekirjoittamaan paperit, jossa kerroin ymmärtäväni kaikki riskit mahdollisessa raskaudessa. Jos (ja kun) inssi ei tuota tulosta, aletaan selvittämään lahjasoluhoitoja. Suostuvatko hoitamaan meitä riskien vuoksi. Kun julkinen suostuu, luulisi yksityisenkin suostuvan, mut eipä sitä koskaan tiedä.

Alinah, tarrasukkia pienelle! ❤️

Vaapukkamaa, tekin vielä ilman? :sad001 :hug013 Se on jännä mitä vuoristorataa tämä kaikki on. Siihen onnistumiseen kun ei enää vuosien jälkeen usko ja silti sitä niin kovasti toivoo. Kirveet ja hanskat lentää kaivoon, mutta silti haluaa edes vähän haaveilla ja toivoa.

Löytyykö muita tuttuja?
 
Takaisin
Top