Elokuussa rupatellaan kilpaa - palkintona huippusuosittu vauvakirja!

Uusperhesatu

Asioista perillä oleva
Huomenna 1.8. starttaa elokuun rupattelukisa.

Kilpailun palkintona on tuotepaketti, johon kuuluvat suosittu Oot niin ihana -vauvakirja, saman sarjan neuvolakorttikotelo sekä postikortti.

Kotimainen Oot niin ihana -vauvakirja koostuu laadukkaalle paperille painetuista sivuista, magneettisuljettavasta kansiosta ja kauniista säilytyslaatikosta, johon mahtuu kirjan lisäksi myös muita muistoja.

Palkinnon arvo on 60,40€.

PSX_20180731_131214.jpg


Palkinto arvotaan kaikkien 200 viestiä elokuun aikana kirjoittavien käyttäjien kesken. Jos et vielä ole foorumin jäsen, voit käydä rekisteröitymässä ensin osoitteessa http://www.vau.fi/liity.

Omaa viestimäärääsi voit seurata täällä.

Arvomme palkinnon syyskuun alussa, kun lopulliset viestimäärät ovat tiedossa.

Voit rupatella missä kategoriassa vain ja mistä aiheesta tahansa. Muista kuitenkin, että pelkkä "pöö" tai muu vastaava ei ole keskustelua.

Palkinto lähetetään vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin.

Palkinnon tarjoajasta löydät lisätietoa Oot niin ihanan verkkosivuilta.

Jos sinulla on kysyttävää kilpailuun liittyen, voit olla yhteydessä minuun yksityisviestillä tai sähköpostilla (satu.lithovius@sandviks.com).

Onnea kilpailuun - pankaahan näppäimistöt sauhuamaan!

Ylläpidon puolesta
Satu Lithovius
 
Muokattu viimeksi:
Kilpailun sponsori Oot niin ihana tarjoaa foorumilaisille myös alekoodin, jolla saatte -15 % alennuksen niin vauvakirjasta kuin oheistuotteistakin. Koodilla VAUKUNOOTIHANA saat siis elokuussa -15 % alen koko ostoksesta Oot niin ihanan verkkokaupassa. :)
 
Muokattu viimeksi:
Takaisin
Top