Oireita

Noin viikko ennen kk alkua oli menkkamaista jomotusta ja rinnat arat. Ei muuta. + Sain testiin kun kk myöhässä 2pv.
Nyt ole rv 6. Minulla oireina rintojen arkuus ja edelleen menkkajomotteluita ja välillä myös selkään ottaa... Onkohan ihan normaalia?? :wideyed: Ahdistaa kun ensimmäiseen ultraan on vielä niin aikaao_O vasta 9pvä:shifty:
 
Jos nyt on menossa jo rv6, silloin laskettu aika on jo pari viikkoa ennen heinäkuun alkua, eli kannattaa kirjoitella kesäkuun ketjuun.
 
No en oikein tiedä... mikä viikko on menossa. raskauslaskuritkin heittelee :meh:viim menkat oli 13.9... eli ?????
Anteeksi nolouteni... mutta tämä 1 raskauteni:woot:
 
Vauvan raskauslaskurin (https://www.vauva.fi/raskauslaskuri) mukaan viimeisten kuukautisten perusteella laskettu aikasi olisi 20.6.2018, ja viikot nyt 5+4. Tämä toki tarkentuu ultrassa, kun alkiota mittaamalla saadaan tarkempi tieto alkion iästä.
 
Kiitos neuvoista :) Minulla kun nuo kuukautiskierrot ovat epäsäännölliset niin vähän vaikeuttaa tuota laskemista. Kierto vaihtelee 28-34.
 
Jos olet tiedät ovulaatiopäivämäärän, niin sitten senkin perusteella voi laskea. Muuten ovulaation ajoitus on arpapeliä, etenkin jos kuukautiskierto on epäsäännöllinen.
 
Ovulaatio ajankohta oli varmaankin siinä 27.9-1.10 tienoilla.
 
Eli olenko nyt vk 5-6?
Sinulla on menossa 6. raskausviikko.
(Ensimmäinen raskausviikko on päivät 0+0 - 0+6, toinen raskausviikko on päivät 1+0 - 1+6, jne. joten nyt kun olet ovulaation perusteella 5+0 - 5+4, olet kuudennella raskausviikolla.)
 
Ei kummoisesti oireita, paleltaa ja lämmöt koholla (36,9-37,2). Viime raskauskin oli suht oireeton ni uskon että tämäkin oisi
 
Todellakin oireetonta menoa ollut, ehkä siksi suurin epäusko johtuu siitä.

Meillä pitkä pitkä matka että salamatkustaja on saatu kyytiin turvavyö tiukasti kiinni. Monet kierrot itseäni seuranneena, oireita oli ja aina nega. Nyt eka plussa tikussa ja oireettomuus on mulla avainsana. Tähän saakka ainakin.

Eroa negakiertoihin oli että rinnat ei tullut kipeeksi eikä menkkakivut alkaneet viikko oviksen jälkeen. Eli oireeton ! Tänään siis dpo14
 
Täällä kans täysin oireettomana mennään, tänään 4+2. Esikoisen raskaus oli kans alussa täysin oireeton ja lähes oireettomana meni loppuun asti. Ennen esikoista ollut kesken mennyt raskaus sen sijaan oireili selkeästi heti alusta lähtien.
 
Voihan hormonit, itkeä pillitän hölmöjä asiosta :confused::crybaby2Ei taas pidä katsoa toviin mitään koskettavia juttuja
 
tänään tuli radiosta joku kaunis biisi että tuli ihan itku.. en yleensä herkästi itke.. siinä sitten ajoin autoa ja pillitin.
 
-rintojen arkuus oviksesta asti mutta voimistui hedelmöityksen jälkeen, oli selvästi arat jo dpo 10
-valkovuodon määrässä ei juuri muutoksia verrattuna nega kiertoon. Tulee, muttei paljon. Oviksen jälkeen muuttu päiväks pariks paksuksi ja sen jälkeen ollut juoksevampaa.
-lämmöt koholla
-alaselkään sattuu
-väsymys! Aamulla pirteä noustessa, loppupäivä koomassa
-mahan turpoaminen dpo 11, 3+4
-hajuherkkyys
-tekee mieli raikasta ja tulista ruokaa
-mahan nippailu ja paineen tunne
 
Ainiin, nyt kun lukee näitä niin...

Vv oli klönttistä joku päivä.
Ja lämmöt ollut nyt 37,2-37,7....
 
Mulla ei vielä ole muita oireita kun että rinnat alkoivat tulla pari päivää sitten aroiksi. Siitä oikeastaan arvasin että nyt on varmaan tärpännyt. Taustalla on yksi kkm viime huhtikuulta ja siinä myös rinnat tulivat ensimmäisenä kipeiksi. Muuten on välillä vähän menkkajomotusta, mutta ei muuta.

Kyllä ne oireet sieltä tulee kunhan hormonimäärä lisääntyy.
 
Takaisin
Top